Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
До колкото разбрахме и преди него не е била с някой общ работник. Та не разбирам какво сте я замислили Наска, амбициозни жени като нея винаги си намират начин да живеят добре според техните стандарти.

# 601
  • София
Емилия в момента е на квартира и си ремонтира неин си апартамент. Колата си я кара, така е. Издръжка също се надявам, че плаща Даниел.

А защо всички я пращате в Смолян? 😂 Мислите, че не може да живее сама в София или ако Бачорски я зареже няма да й купи жилище ли? И да се разделят, ще е в същото положение като Емилия - дом, кола, издръжка.

# 602
И тази квартира кой мислите я плаща, за издръжката сигурно се шегувате. Разбира се, че плаща, тя сама го е казвала.

# 603
  • София
Мисля си, че Емилия си я плаща. За издръжката не съм видяла, когато е споменала.

И тази квартира кой мислите я плаща, за издръжката сигурно се шегувате. Разбира се, че плаща, тя сама го е казвала.

# 604
С доходите от Инстаграм или от Госпожа реклама?
Хубаво всички хейтим Наска, ама дайте да не изкарваме и Емилия такава каквато не е. Емилия в в такива отношения с Бачорски, защото той покрива разходите й, което е съвсем нормално. Нали дъвкахме скоро и много тук скочиха, че не бил длъжен да я издържа. Та да не отваряме пак темата.

# 605
Съгласна! Изобщо Емилия какво е работила? И в момента какво работи освен инстраграм? 😀
С доходите от Инстаграм или от Госпожа реклама?
Хубаво всички хейтим Наска, ама дайте да не изкарваме и Емилия такава каквато не е. Емилия в в такива отношения с Бачорски, защото той покрива разходите й, което е съвсем нормално. Нали дъвкахме скоро и много тук скочиха, че не бил длъжен да я издържа. Та да не отваряме пак темата.

# 606
    Понякога как се прекалява с коментарите тук, че наистина е грозно. Каква злоба към непознати хора? Защо се тровите? И аз не одобрявам постъпката и на двамата, ама чак с каква жлъч се хвърлят коментари: “Да, раждала, че иначе друга ще му роди” - това е толкова грозно казано от жена към жена, все едно само това можем и за това сме “взети”, нямаме други сили и качества? Ами като не иска друго дете, оставете я, какво я коментирате кой щял да й гледа детето, все едно вашето ежедневие ще наруши, от вашия джоб ще бръкне за отглеждането му. Аз пък съм на мнение, че не всеки трябва да ражда, ако няма времето и нервите да гледа това дете. По-добре да си стои с едно, ако не може да му даде нужното. Няма да се свърши света с липсата на още наследници от страна на Бачорски.
    “Колко често ходили на почивки?” Ами като имат пари, защо да не ходят? То това е най-хубавото (от материална гледна точка) - да имаш възможност да обиколиш света, да видиш различни култури, животи, хора, традиции, да опиташ различна храна. Като имаш дете, не мисля че светът свършва и трябва да не се отлепиш от него до 18-годишна възраст. Кога ще видят света, на 70? 80? Нищо няма да му стане на бебе Дани, ако 3 пъти годишно мама и тати ги няма за по седмица. Като поотрасне ще го взимат и него. Сега още не разбира и няма голям смисъл, а и си е като бебе. И често инфлуенсърите си “събират” кадри, за да пускат за следващите дни. Много е трудно постоянно да качваш най-различни сторита и да поддържаш активността в профила си. Колкото и да са известни и да им се случват различни неща, не е лесно да си интересен всеки ден. За това не мисля, че чак толкова не си гледа детето, колкото на вас ви изглежда и ви се иска. А и баба Сийка скоро не се е появявала, та може и да си е заминала. Майка ми ходеше много често като сестра ми роди, просто тя не е известна и няма кой да й покаже живота и да каже, че не си гледа детето. Моя приятелка живее вход до вход с майка си и съм убедена, че всеки ден са или майка ѝ у тях, или тя у майка си, но за момент не съм си помислила, че не си гледа детето и не се занимава с него.

# 607
    Според мен ще има второ бебе чак след сватба.

Тъпо е Емилия, която каза, че не е говорила никога публично за това, да е принудена да участва в тоя цирк само заради финансовата си зависимост.

А. сега е на върха на живота, пътувания, снимки, дронове, хонорари, няма да се откаже от всичко това. Емели и Дани са си малки деца, колкото и баба Сийка да помага, три деца с малка разлика в една къща ще е предизвикателство за всички.

# 608
    По принцип Емили не стои многопри тях.Николета и тя щяла да прави риалити...Само,че нейното по Бтв ..
    Според мен ще има второ бебе чак след сватба.

Тъпо е Емилия, която каза, че не е говорила никога публично за това, да е принудена да участва в тоя цирк само заради финансовата си зависимост.

А. сега е на върха на живота, пътувания, снимки, дронове, хонорари, няма да се откаже от всичко това. Емели и Дани са си малки деца, колкото и баба Сийка да помага, три деца с малка разлика в една къща ще е предизвикателство за всички.

# 609
    Емилия много преди да почне шоуто е пуснала сторита, че нещата не са както изглеждат и че Емели не стои толкова много време при Бачорски и главно си я гледа сама тя.

Отделно синът на Атанаска и Бачорски не ходи в същата градина, а ходи в държавна градина. Емилия си покрива частната градина от издръжката, която получава, може и да е някакъв вид бартер. Преди тя имаше компания за рециклиране, но явно не се развиха нещата и сега се занимава с рекламна дейност. Емилия изобщо не е в позиция да разказва пълната история и да рискува издръжката да стане минималната по закон.

# 610
    В същата ходеше, Атанаска беше качвала сторита от нея. Ако сега ходи в държавна, може. Издръжката ѝ няма да стане 200 лв. (или там колкото е законовата, но около тази сума), защото Бачора ще бъде оплют де що може, а и по този начин ще означава, че на него не му пука за детето, защото с 200 лв. на месец жив човек не може да се отгледа.

# 611
    Както обаче вече разбрахме, на Бачора хич не му пука за нищо.

# 612
    А, каква според вас е пълната история? То къде повече от това? Не мисля, че Емилия премълчава нещо, заради издръжката. Даже звучи толкова смешно. Ако има нещо, което Емилия не иска да сподели, то е от възпитание и уважение към детето си. Достатъчно панаири се разкриха, та още ли е нужно? И това да го гледат един ден децата им.
    Емилия е записала детето в частна градина, защото най-вероятно не е могла да се докопа до държавна, както половината (сигурно) деца на София. Зависи и в кой квартал живее. Знаем какъв е проблема на Манастирски ливади от години. Там държавна градина няма, всичко е частно. Интересно ми е защо Бачора е записал Дани в държавна градина. Имам колежки с деца в частни градини и казват, че са супер доволни от частните. Обръща им се много повече внимание, учителките са по-дружелюбни, базата е по-модерна, имат най-различни активности всеки ден, майсторят най-различни неща, водят ги (при хубаво време) навън - зоопарк, пекат хляб, готвят, майсторят. Постоянно им изпращат снимки какво правят децата, носят им рисунки, фигурки, цветя, храна. Сигурно това се случва и в държавните градини, но съм на мнение, че в частната обръщат повече внимание на детето. Същото е като да отидеш на частен преглед и такъв с направление.

# 613
    Ще се опитам да разнообразя от Сатанаска с нещо друго. Емили и Даниел нали ходеха в една частна градина заедно, където бяха много доволни?! Даже, последният епизод там сниман. Даниел, много хвали собственичката. Някой знае ли защо сега Даниел е в друга градина?! Питам, за да разбера да не са отсвирили детето заради изпълненията в на майка му, я на баща му.

# 614
    Директорката е красива, умна и млада. Може това да са съображенията на Атанаска😄

Общи условия

Активация на акаунт