Отговори
# 360
бях забравила колко е гадно да си чистиш колата от сняг, без ръкавици..
че и гумата ми едната беше пълна мекица, за капак..
а бе, оправих се, ама тежка ми дойде неделята в тая зимна обстановка..

кафе си правя по никое време, че досега само задачи от сутринта..
сложила съм супа и едни ребра, които са все едно от динозавър..квот стане..
почивка съм вече..

# 361
  • София
Аз пък утре ще пътувам с колата Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake дано нямам проблеми.

Що па да имаш проблем. Simple Smile
Ако не е супер кошник и е с прилични гуми, не е толкоз зле. Нормално зимно време, сняг, лед, киша......... Simple Smile
На североизток е по-зле работата.
Женка ми отиде при майка си и поне засега се очертава да не може да се върне. Simple Smile Нафукало, не ебаф да изринат, ток няма, телефони няма. Simple Smile

# 362
  • Далечният изток
Мда, така е по нашия край... В областния град нямаме вода, не ща да си представям какво е по малките населени места.

# 363
снегът ги е "изненадал".. Joy

# 364
Женка ми отиде при майка си и поне засега се очертава да не може да се върне. Simple Smile
Ти сега хвалиш ли се? Simple Smile

Припомних си как се готви прясно зеле с месо, приготвих гювеча, размразих месото и чаак тогава извадих зелката, за да установя, че нищо не става вече от нея. Направих си кафе, медитирам и мисля нова манджа Simple Smile

Вчера малко съжалявах за Стара планина, днес никак.

# 365
Сериозна зима е в София, не че в родния ми край (североизтока) е по-добре, това ми е ясно... Хлапето прави снежен човек, следва возене с шейна. Отбихме се набързо и до мола. Тя си взе шапка с еленски рогца, аз - без рогца. Rolling Eyes Изобщо програмата е натоварена и е трудно да се вмести учене в нея. Joy

# 366
Мойто магаре е така - все има какво да прави и то няма кога да се учи. Ама и тилифоня влиза в картинката, та ... Ама пък е и голям вече, та ... компромиси праим, да. Grinning

Сняг - само мокър и топящ се. Но насреща в планината има. Фчера беше особено красива. А мойта баница е тиквеник. Фчера - 4 тави.

Аа, и на студ спа-то най върви. Joy

# 367
Инче, давай едната тава тиквеник! обожавам..

# 368
Ела към вкъщи тази седмица. Ще има. Grinning

Снегът отдалече.

# 369
Нещо соленичко за мен. Може и с праз и кайма.
//
Снежно май навън. Не съм излизала от 2 дни, но всяка зона на комфорт трябва да се нарушава.

# 370
Ех, че ви е хубаво снежно!
При мен само  се смени дъждът с по-силен дъжд и вятър...

Това е светлата част на деня ни, която трае точно 8-те ми работни часа :

# 371
  • Варна
Аз вече съм горд обитател на новата си спалня. Днес домъкнах мебелите, подредих ги и си наредих всичките пъзели. Отпуска, какво друго да правя...

Скрит текст:

# 372
Хайче, честита и да се ползва с удоволствие! Simple Smile

Инче, как 4 тави?!? Шампион! Нагостих се с очи, малко вкуса ми се губи Joy но идва Коледа.

Пътувах, върнах се, добре съм. Слънцето изяжда и последните снежни следи. Допел, не завиждай. Тук падне ли сняг не е бяла приказка, а бял кошмар. Доста деца днес няма да са на училище.

# 373
...
Инче, как 4 тави?!? Шампион! Нагостих се с очи, малко вкуса ми се губи Joy но идва Коледа.
...
От късния следобед се емнах + руло Стефани за вечеря + бадеми пекох. Последните тиквеници ги изключвах към 22 часа, бадемите - малко след 23 часа. Ама щото спах до късно, та - нищо ми нема, сичко е точно. Joy Ее, ся, ставането сутрин ми куца, ама такова е - нищо ней перфектно. Joy

# 374
Машинооо!
Браво на теб.
Поразкърших снага по леда.
Направих един женски козметично-фармацевтичен шопинг и се бухам пак в халатчето за днес.
Почвам да пия течен колаген. Ако след месец-2 върна с още 10 години назад, се опасявам, че ще последвам съдбата на Бенджамин Бътън.

Общи условия

Активация на акаунт