Лимфни възли

• 1 552
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Има ли някой който е имал неболезнени възпалени множество лимфни възли по шията и тялото !При ПКК всичко е в норма !Много съм притеснена Sad

# 1
И при натиск ли не са болезнени?

# 2
  • София
А защо решихте, че са лимфни възли? Просто питам. Както ги описвате е по-вероятно да са липоми

# 3
Доктора е написал Лифоденопатия с реактивен характер

# 4
Някой път това минава (и доста често) с помощта на антибиотици.... Особено помага инжекционен ЦЕФТРИАКСОН. Това е моето наблюдение от дъщерята ми. Имаше много възли по шия около ключица, около ухо, под брадат....Бяхме в паника, че не помагат антибиотиците и че е нещо лошо. Сложиха й в отделение в София този антибиотик и за 3 дни възлите много се смалиха и след някой ден още - изчезнаха.

# 5
Здравейте! Има ли някой който е имал неболезнени възпалени множество лимфни възли по шията и тялото !При ПКК всичко е в норма !Много съм притеснена Sad

Здравейте! Къде се намират останалите възли и с каква големина са? На ехограф гледани ли са? Колко са?

# 6
Здравейте ! Не знам дали съм в точната тема но съм много притеснена , излязоха ми преди няколко дни лимфни възли на шията казаха ми че след като са малко колкото грахово зърно не е проблем , слеф това ме заболяха повече видяхме че имам проблем с мъдреца но тазк вечер усетих и надолу към кръста и много се притесних пак са малки с болка има ли някой подобен проблем и може ли от шията да тръгнат надолу наистина съм много притеснена

# 7
Здравейте. Искам и аз да попитам, ако има някой повече запознат с лимфните възли, защото никъде не откривам информация и вече сама се плаша. Какви трябва да са на пипане когато са подути лимфните възли на врата. Смисъл аз напипвам нещо но то не е топче усещам го продълговато точно отзад на врата възможно ли е да не е лимфен възел? Защото където и да чета пише като топче а моето със сигурност не е. Не знам на какъв лекар да отида утре ще ходя на уши, нос, гърло, но мисля не е правилният доктор. В нормална поза дори почти не се усеща саво когато си завъртя врата на някоя страна.

# 8
Здравейте и а съм във филма с лимфни възли. Малки са, дори много рядко ги напипвам сама. Гледаха ме на ехограф преди години, били от възпаление, но какво не е ясно. Предположиха зъби, малки продълговати са. Зъболекарката категорично отрече да имам проблем със зъбите. От години обаче имам 1 зъб, който все ме наболява, търпимо но си боли, убедих зъболекатката да го умъртви, но въпреки това отново ме боли не знам как е възможно. Вие по какви специалисти ходите, къде правят тези вливания на антибиотици? Ще се консултирам и с друг зъболекар, ще видя и щитовидната, но друго нямам идея какво още мога да направя

# 9
Здравейте. Аз днес отново бях на преглед. Доктора също ме гледа каза, че е 0.55 мм, което било нищо и в такива случай нищо не се прави. Казва, че това е от анатомията на човека и при някой се усещат по осезаемо. Нищо повече не ми казаха и ще търся второ мнение. Не знам и аз дали е възможно просто да си стоят така възпалени от нищото…

Общи условия

Активация на акаунт