ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Не са от претопляне, тя не е вдигала температура изобщо последните 24-30часа и седи само по боди и клин, обикновено слагам и допълнителна блуза, ама тези дни избягвах. Педиатъра казва нищо да не правим и да не ходим 😂 буквално каза,че ще и мине

# 106
Мммам, лекар, нов лекар, друг лекар, трети лекар, докато не ви поставят точната диагноза и правилното лечение.
Момичета от Варна, как сте? Снощи беше страшно в Бургас но вас ви е попилял вятъра😔

# 107
Маам, дано не е нищо сериозно, миличкото, стана ми жал, сигурно му е дискомфортно на детенцето. Да, може да изчакаш ден, два, ама ако не минава нека друг лекар погледне...

# 108
  • Вестерос
Мисля, че се казва розеола, след висока температура избивало и минавало само за няколко дни.

Добре сме ние в нас, за ММ се притеснявам, че е в командировка на границата в горите с много сняг.

# 109
За розеола оня ден една майка говореше на площадката. Явно розеолата е някакъв вид шарка. Дано мине бързо. Не ми прилича на претопляне. Дано не му е много дискомфортно на бебчето. Като се сетя миналата зима какво беше с нашата варицела, не ми се мисли за други шарки.....

# 110
Момичета хайде черпим виртуална торта.
На всички рожденници,именници честит празник, да сте живи и здрави!
Днес Мария стана на 1 годинка.
Събрахме се вкъщи домашните. И  така си беше лудница, а за повече хора незнам как щях да съм! То снимки коя размазана, къде батковците блеят, къде малката и омръзна!

# 111
Честита да е малката принцеса! 🌸🍀

# 112
Честит първи рожден ден на малката принцеса да е жива и здрава и много да ви радва

# 113
Честит рожден ден на Марияя 🎉 Здрава, щастлива, умна, палава и пазена сестричка на батковците ❤️

# 114
Честита и благословена да бъде!
Ех, че хубаво става в темата! Започнаха рождените дни...🥳

# 115
  • Вестерос
Честита рожденичка! Мария, бъди здрава, щастлива, пожелавам ти много весели игри и хубави подаръци!

# 116
Честит рожден ден на Мария! Нека расте здрава и безгрижна! Честит ден на Християнското семейство! Бъдете здрави!!!
Е сега вече се почва с рождените дни, чаааак до Коледа Heart

# 117
Честит рожден ден на принцеса Мария💗
Ние сме с разтройство и ни изписаха антибиотик , защото и било и червено гърлото има и две ранички около устата. Бисептол 2пъти на ден по 4кубика , прокомбо и крем за пъпката. Антибиотик за разтройство? Като попитах ми каза , че уж било хемопатично лекарство ама са го водили антибиотик. Днес е по добре. Нямала е Т , има настроение.

# 118
Ох не съм влизала отдавна.
Честит рожден ден на малката Мария Heart
Мммам как е дъщеря ти ? Минаха ли пъпките?

# 119
Честит Първи Рожден ден на Мария! Нека да е здрава, щастлива и да  прави много бели. Зориии, страхотни снимки!
Почват да валят снимки на рожденници, вълнувам се и аз много. Нямам търпение да видя всички колко са порастнали за годинка

Общи условия

Активация на акаунт