ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 473
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
От както сменихме часовника нещо не издържа първия буден прозорец, бързо и се доспива. Още е на 2 дрямки, спи около 3 часа през деня, вечер си ляга между 20:30-21:30 и си спи до 7-8 сутринта. Цока веднъж/два пъти на нощ.

Тази нощ в 1:30 взе нещо много да се върти, не можах да я приспя и ми се стори топла, събудих баща и мерим температура 38,5 и на горе.. после ще ходим на преглед.

Онзи ден бяхме на площадката само бебета😀 едно на 9/10 и Савана на 11 месеца, никой не ходеше и всичко си пълзяха и крещяха беше много яко, определено и хареса.

Има около 3-4 хранения на ден с храна, ама и млякото си търси. Закусва/обядва, като стане от втората дрямка хапва нещо и не винаги иска да вечеря.

# 91
Хапинес, благодаря! Честит имен ден и на Матео! Да е жив и здрав и да стане голям мъж, да е успешен и много щастлив❤️. Ние черпим с меденки днес😀🍹🍯🍯🍯

# 92
  • Вестерос
Честити именици! Да са здрави и палави Grinning

# 93
Честити именици на Ваня и мама Хепинес! Да са здрави и много послушнички! Blue Heart
И честит рожден ден на мен Joy Помъдрях с още една годинка.

# 94
О, Веси, ти си родила малко преди рожденият ти ден. Да си жива и здрава и Господ да ти дава сили да се справяш с двамата юнака. Аз също спя много малко, от къде идва тази сила не знам. Това жените сме адски силни същества ей.

# 95
Честити да сте празнуващите днес! Много здраве и щастие!

# 96
  • София
Честити именици и честит рожден ден на Веси! Simple Smile

Току-що на малчо баба му някак успя да го приспи в съседната стая сама. Това не се беше случвало досега - някой друг, освен мен, да се справи вкъщи. Само в количката навън иначе.

Пфу! Дано почне да се дава и на баща си, а и баща му да има мерак да го прави това Laughing

# 97
Честити именници Ваня и MM happiness.  Честит рожден ден,  Веси😊
Зиги стискам палци🙃

# 98
  • Вестерос
Веси, честита да си, здрава, щастлива, успешна! Хубав ден! Kissing HeartFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 99
Честити именници! Честит рожден ден, Веси!

# 100
Честит световен ден на недоносените герои в групата ни💜 Ние бяхме на семинар от неотологята в Русе и беше страхотно.

# 101
  • Вестерос
Големите герои!

Пак пуснаха рекламата на памперс, миналата година все като я засечах, ревях.. Много въздействаща!

# 102
Нещо сме затишие честити рожденици и именници на патерица

# 103
Аз търся мнение 😀 3 нощи висока температура, след 1вата нощ бяхме при ЛЛ подути лимфи, малко червено гърло и нещо си в дробовете ( не разбрах) прати ни на изследвания в петък, ЦРПто е в норма, другото показвало,че е уж вирус. Каза биозин сироп и това е. Даваме го, даваме и електролити защото много ака, всичко приемливо, ама днеска пъпки. Почнаха от гърба и зад ушите, за около час вече имаше в интимната зона и по корема. ЛЛ каза някаква си бебешка шарка щяло да мине за 2/3 дни нищо не се правело, две приятелки казват,че приличало на скарлатина. Утре мисля да я заведем да я изследват, Мм не е карал нито една шарка, а аз само варицела. Според вас някоя заразна шарка ли е😀

# 104
Да не са пъпки от претопляне заради температурата? Въпреки че изглеждат малко по-червени от тези, които са от претопляне, утре ще ви каже лекар.

Общи условия

Активация на акаунт