Пъзели 60

• 25 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пак да питам: към кого да отиде Момичето с колелото? Simple Smile
Задръж до утре - мисля да минем с ММ към sali (тя още не знае, а ММ разбра току-що), та евентуално през пазара и през теб (хем и пилците на SunsOut да си получиш)  Wink

# 211
Тони, ако имаш нещо за мен, дай го на Евето. Аз ще я виждам скоро. Еве, тези кемпери ще ги взема тези дни, така че и от мен може да ги получиш. Simple Smile

# 212
Аа, кемперите на Hot Spring ако останат бих ги взела Joy

Иначе пропуснах да благодаря на vox за пътуващия, записах се, аз харесвам Tatty Teddy откакто се помня, някъде от тийнейджърските ми години, така че със сигурност ще е голямо удоволствие Hug

Редя тук сигурно от две седмици едни листа на Шмид, или поне ми се струва, че мина цяла вечност. Е, вече са към края си, но останаха няколко дупки в червените части. То и слепец да си няма как да ги пропуснеш между останалите части. Станах да видя дали не са паднали на мястото където прибирам сортерите и намерих няколко парчета. Лошото е, че пак останаха 2 дупки Confused На около 99% съм сигурна, че не са в останалите ми части, въпреки че ми остава миниатюрна надежда.

# 213
  • Русе
И аз искам кемпери ❤️ Еве,имай ме предвид, ако ще продаваш после

Браво на всички момичета 🍀 Страхотно представяне,на този пъзел,който според мен не е за състезателно редене

# 214
  • Варна
Тия мечета и аз се бях побъркала преди няколко месеца да ги ловя в ибей, но държаха ужасни цени и изчезваха на секундата. После се позагледах в картинката и да ви кажа, на мен нещо ми действа зле, едно такова малко като хорър филм, с мрачна атмосфера. И си викам, добре, че не успях да ги взема. Гледам, пак са популярни Simple Smile

# 215
Бухтичка, за състезанието на живо си права. На мен ми е лесно, защото София ми е на час и половина.
Мнението ми е, че редиш много бързо и само вметнах, че не е карък това твоето, а лош развой на събитията.

Vox, влюбих се в тези мечоци. Me to You са много любими вкъщи и огромни благодарност, че ги споделяш.
В този ред на мисли, според правилата дали мога да се запиша за тях?

Еве, само плахо да кажа, че ако няма да пазиш коледния, с удоволствие ще го приютя след като го наредиш.
За този става въпрос:

Скрит текст:
Ето нещичко и от мен! Утре ще наснимам всичко, което съм наредила и си търси нови собственици, този включително!

# 216
adelka, нямам нищо против да се запишеш за тях. Надявам се повече хора да им се порадват, отколкото страхуват Wink

# 217
Vox, сърдечно благодаря!
Записвам се смело тогава, а за реденето съм сигурна, че ще е огромно удоволствие. RelaxedRelaxed

# 218
Black sea, 1000 части🧡

# 219
  • София
Момичета, ще предам пеперудите нататък недоредени. Говорих със Сали дали може да ги вземе (следваща е в списъка), но тя каза че ако някой друг иска да се пробва преди нея, преотстъпва реда си.

Скрит текст:
За съжаление аз със сигурност няма да мога да ги наредя. Поради спешност лежах малко в Шейново и сега съм с препоръка да лежа още бог знае колко вкъщи, така че любимото хоби минава доста на заден план.

# 220
  • София
Eleyn,
Скрит текст:
Съжалявам, че трябва да лежиш! Всичко ще е наред!!! Flowers Tulip

Ако никой не иска пеперудите за момента, аз бих ги взела.
През последните седмици съм вкъщи и предимно редя пъзели, така че няма да се бавя с предаването натам.

# 221
  • София
elita, Евето вече ми писа, че ще ги вземе. След малко ще мине през нас.
Аз се извинявам, че ги задържах толкова дълго.

# 222
Eleyn, лежи колкото трябва. Пъзелите после.
Аз накрая сглобих един подреден преди 2 седмици пъзел
Любимият Хундертвасер. Пъзелът е Блубърд 1000. Много лек с изключение на зеленото.

# 223
  • София
Eleyn, и тук ти казвам - решено е, всичко ще е наред Heart  

Аз днес имах активен ден - ходих по магазини (и не си намерих клин), ходих до sali, която не бях виждала твърде отдавна, после се видях с еlita, после водихме кучето на ветеринар (на другия край на града, разбира се), та накрая минахме за ядене и чааак към 4 следобед седнах да поредя малко морски фарове Simple Smile Предала съм на sali пътуващата шаренийка на Grafika и взех от elita момичето с колелото.

# 224
Clementoni, 500 части🌅

Eleyn, дано всичко да бъде наред🤞
Бухтичка, запазвам ти караваните, като стигнат до мен:)

Общи условия

Активация на акаунт