Пъзели 60

• 25 794
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Аз си харесах няколко, които се водят аутлет и са на по -50%. Дали да ги чакам още до петък?
Къде се вижда пък в озон колко останали има

# 331
Добавяш един по един в кошницата и увеличаваш количеството. В момента, в който няма достатъчно бройки, ще ти изпише.
И аз за момента не купувам нищо, нищо нямам намалено като хората и съм много доволна от този факт.

# 332
  • София
Аз толкова пари потроших този месец, че сега като хем имам пъзели, хем имам и още разходи, мисля да пропусна пазаруването "ей така, колкото да не съм капо" Simple Smile

# 333
  • София
Аз съм решила да купувам само, ако нещо е много, ама много изгодно и е в списъка с любими. За момента от 120 пъзела в любими няма нищо намалено с повече от двадесет и няколко процента. Освен това ме чака колекцията ми пъзели на Дисни и Шмидт. Вкъщи имам 18 и чакам един от Йоана, така че съм сложила вето. Аз от това да изпробвам различни пъзели и не мога да си стигна до любимите.

# 334
Аз от първи раз видях 74, но от телефона и съм с очила за близко. Без очила не пробвах какво ще видя.
Момичета и момче! Имам няколко детски пъзели от 60, 100, 150 части, дали някой го интересуват, за да ги кача тук или направо да ги пускам във ФБ.

# 335
Бухтичка, ако се сетя довечера ще сравня Диксита от 1000 с Хайе. Хайе в триъгълните кутии, беше с лоша сглобка не можеше да се местят 2 части заедно. В правоъгълните кутии, тези които съм редила ми хареса качеството.
Няма смисъл, по-скоро 500 сравни. Освен ако нямаш някой много нов. Иначе аз на кой знае колко стегнат Heye не съм попадала без значение в каква кутия.

# 336
  • София
По снимки сглобката на Dixit 500 части е като на Heye 1000 части в правоъгълни кутии. Те на Heye не са стегнати сглобките , но на тези в правоъгълните кутии поне не се разпадат като кихнеш. В триъгълни съм редила Животът на слона и Животът на цветята е там леко го мръднеш и се разпадаше.

# 337
  • София
Група, не мога да стигна до вас, а до пъзел съвсем... работа, болно дете, придружител на другото ... но мога да се похваля с един мъдрец по-малко Joy
Благодаря, че ме подтикнахте да преброя колко пъзела съм наредила за годината и смятайки качените картинки на наредени пъзели излизат 87, което смятам за страхотен резултат. Ако не бяха пътуващите едва ли щях да намеря толкова време. А купчините си стоят, не ги броя, но се увеличават. Интересното е , че застояват пъзели купени преди доста време за сметка на някои нови. Не че не ми харесват вече, но някак ги оставям на заден план.
Vox, съвпадение или не, но жълтото смятам ме описва доста добре Nature Sun With Face така се и чувствам и си го сложих на лесно място да мога да си го препрочитам в дъждовни дни като днешния Simple Smile
За поръчките ще се опитам да съм на нула до края на месеца, че бая се охарчих с извънредно.
ооо и не на последно място станах леля на един красавец, вече и аз ще имам кого да глезя Smiling Imp

# 338
  • София
Еее, честито, лелченце! Много голяма радост е да станеш леля, аз още се еказалтирам като си припомня! Да се гушкате и завинаги  много да се обичате с младежа!

# 339
  • София
Хепи, като изключим болното дете, около теб са все чудесни новини. Добре си го разкарала този мъдрец, само главоболия създава. А за племенничето - честито, живо и здраво да расте!
В моите Любими има около 70 пъзела, но почти половината са изчерпани, и аз не знам защо ги държа още в списъка. Нищо не планирам като покупка, бях харесала  2 коледни, които свършиха още на нормална цена. Сега, ако не внесат нещо ново и то на прилична цена, ще ви събера очичките и нищо няма да купя не само на ЧП, но и по Коледа Joy

# 340
Днешното приятно забавление + чайче🍵🫖
Vox, благодаря ♥️

# 341
  • Варна
Завърших балеринките, както очаквах, много ми хареса. Благодаря, ioana_g, че сподели с нас тази красота. Не беше труден, достави ми удоволствие реденето.

# 342
Нареден за половин ден, рядко ми се случва♥️
Този е от любимите ми пъзели за редене - различни отчетливи участъци. Хващам лилавото - нареждам го, после мечетата, после розовото и така нататък:)

# 343
  • София
След работа, на лампа, започнах Момичето с колелото и точно така подкарах - първо червено покривче, после розови керемидки, прозорчета, стълба... супер е, харесва ми! За мен си е 1:1 с Gold puzzle, а аз тях си ги обичам, при все супер лъскавите части Simple Smile

# 344
Лельо Рапунцел, спусни си косата! ... Малко старичка са я нарисували. Цветовете са уау, но сглобка и блясък не са моето.

Общи условия

Активация на акаунт