Пъзели 60

• 25 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро, слънцето  се е показало.

Едно Чери, което дълго време отлежаваше. Страхотно им е изрязването, не ще и дума.

Дотук не купувам и аз, даже и не гледам Joy

Честито, лельо Хепи, блазя му на това детенце, веселба го чака

# 346
И аз най-накрая се включвам с един Falcon, тази година имам само десет наредени пъзела Pensive
Време за редене  ще имам след средата на декември и нямам търпение. Falcon  за пръв път ме разочароваха с качество

# 347
ToniShu, честит рожден ден. Бъди много здрава, щастлива и много време за пъзели ти пожелавам, че много скоро свободното време ще намалее. Леко бременеене и пухкав финал накрая

# 348
  • гр. София
Ооо, Тони, честит рожден ден, бъди здрава и много щастлива! Simple Smile

# 349
  • Варна
Тони, здрава и щастлива да си ❤️❤️❤️

# 350
  • София, България
Честит рожден ден, Тони! Бъди жива и здрава, все така готина и сърцата! Пожелавам ти едно поспаливо и усмихнато бебче, което да те оставя да си редиш пъзели на спокойствие!

# 351
  • София
Честит рожден Ден, Тони! Пожелавам ти най-вече здраве и всичко, което ти предстой да мине спокойно и да си щастлива с крайния резултат!

# 352
  • София
Тони честит рожден ден! Жива и здрава, леко бременеене и едно сладко бебе да си редите заедно пъзели Simple Smile

# 353
  • София
Благодаря ви, мили мои безценни другарчета и опори! Бъдете щастливи, дано пожеланията ви се отразяват и към вас (без това за децата, че да не ме прокълне някоя Grinning )! Аз днес се опитвам хем да работя, хем да си сдържам емоциите (какво пък толкова му се зарадвах на тоя рожден ден, все едно нямам всяка година), хем да си приема без рев пожеланията Simple Smile А имам надежда уж да донаредя момичето с колелото!

# 354
Честит рожден ден, Тони! Само хубави неща да ти се случват🎂💐

Ние с Флорида направихме размяната на два пътуващи - Мечета срещу Танцуващите голи дами🤭

# 355
Честита да си, Тони! Много здрава, щастлива и обичана Flowers Four Leaf CloverFlowers SunflowerFlowers Cherry Blossom

# 356
Тони, честит рожден ден и от мен Heart
Всичко най-хубаво ти желая Flowers Rose

# 357
ЧРД, Тони! Пожелавам ти от сърце много, много здраве и от всички хубавини по много! 🍀🍀🍀

# 358
ЧРД, Тони! Жива и здрава и всички покрай теб, добри пъзели с добри приятели и най-вече успех с най-важния малък пъзел, който редиш в момента.Blush

Аз нищо не съм поръчвала, защото само трупам, а нямам време да редя. Но оглеждам 2 Равенса и ги мисля.Grinning

# 359
  • София
Ето го и Син Колаж, Dixit, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт