Пъзели 60

• 25 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тониии, честит рожден ден!!! Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 361
Честита, здрава и щастлива да си, Тони! Flowers RoseFlowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 362
Тони, бъди много здрава, щастлива, все така прекрасна и чистосърдечна HugHeart

Аз като гледам на работа какво се задава може и пак да остана без редене, добре че поне снимки имам, стига да ми остава време поне тях да пускам Joy

Stitch
2X500
Educa

# 363
  • Русе
Честит рожден ден,Тони!:balloon: Най-сърдечни пожелания за здраве, любов и късмет! Birthday

# 364
Честит рожден ден Тони! Жива и здрава да си и от пъзели да не се отървеш! 😄😄😄
...... Някой редил ли е пъзели на Оmaya? Наистина ли са толкова красиви, като на картинките, щото като гледам хич не са евтини. Искам да закача два вертикални пъзела от по 500 части на стена, а тази марка има бая такива. Ако някой е редил, моля за мнение?.... 😊

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 16:56 от Vladislav Marushev 707832

# 365
Честит рожден ден, Тони! Бъди здрава, щастлива, обградена с много любов и положителни емоции! Flowers Rose

# 366
  • София
Тони, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много щастие с едно прекрасно бебче!
Виж какъв пъзел намерих снощи, ако си забравила ужаса от предишния Стоунхендж Joy
https://www.ozone.bg/product/d-toys-61218-cc-12-cartoon-stonehenge/

# 367
Честит рожден Ден, Тони, щастливо , здраво, обичащо се и все по-голямо семейство ти желая.

# 368
  • Варна
Тони, честит рожден ден! Много здраве, щастие и леко и спокойно да чакаш появата на малкото човече.

# 369
  • София
Честит рожден ден, Тони! Пожелавам ти здраве и хормонален баланс Wink наслаждавай се на последните месеци и се глези докато можеш Simple Smile

# 370
  • София
Боже, аз накрая ще ви събера на едно парти, да ни станете орисници, че току-виж взема да се сдобия с кротко, спящо и леко родено бебе! Simple Smile Благодаря ви, мили мои другарчета! Днес няколко пъти рева заради вашите мили думи, а най-много ревах зарди vox, която не стига, че ми е запомнила рождения ден, ами и такъв подарък ми прати... Даже както реших, че днес ми е твърде много зор да мисля за торти и почерпки, без а знае милата ми пратила кекс, и то на малки парченца - ще мога да си хапвам садичко без да прекалявам!
Не знам с какво ви заслужих всички вас тук, но искрено и безкрайно се радвам, че ви срещнах! Съвсем честно ви казвам, тук си намерих приятели! В етап от живота ми, когато дори не съм търсила, защото не очаквах, че все още имам желание да създавам приятелства Simple Smile Магьосници сте вие Heart

Никакво момиче с колело не донаредих, оставам си с надежди за утре Grinning
П.П. Моля ви, кажете ми кога ще спра да рева от и за всичко!

# 371
  • София
Казвам: Simple Smile като родиш Simple Smile
Аз редя пеперудите Simple Smile

# 372
  • София
Казвам: Simple Smile като родиш Simple Smile
Аз редя пеперудите Simple Smile
И малко след това Joy

# 373
  • София, България
Аз бях само много, много зла, за щастие беше едва първите три месеца, после се успокоих до обичайното ниво.Joy
Такова кълбо от нерви бях, че на работа се криех по разни стаички да не виждам хора за тяхна собствена безопасност.Joy

# 374
Добро утро

Не мога да не се включа с възмущениетомси от озон. Бях си приготвила една сочна количка с пъзели за 110 лв и хубаво си мислех вчера да си ги поръчам ама нали в петък било баш чп. Абсолютни глупости. Днес продуктите са завишени и количката вече е 145 лв. Еми излязох си и нищо не съм поръчала

Общи условия

Активация на акаунт