Пъзели 60

• 25 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Наблюдавам в любими какво се случва и мога да допълня , някои са нагоре, някои са надолу. Хем искам да удържа, хем гледайки женското в мен се обажда. Joy а гледам, защото съм добавила една игра за 40лв и искам да допълня с нещо за разкош Grin

# 376
Аз като че ли повече се радвам, че отстъпките им са плачевни тази година. Уж се бях заканила, че няма да им уважа ЧП, но все пак бях бутнала 3-4 бр в количката за всеки случай Stuck Out Tongue
Е, 46лв бяха вчера, 68 са днес. Thinking .

Моят SunsOut върви многооо бавно и то не, защото е кой знае колко труден, а нещо тази седмица трудно успявам да стигна до него. Надявам се до Коледа елхата да е готова, а то елха ли бе да я опишеш - цяло елхище направо SmileySmiley

Скрит текст:

# 377
Оо, много добре в озон днес, и аз съм от доволните, че не исках да поръчвам, а и награда няма, та последното което исках е да ме изкушават допълнително Laughing
Уви, не вярвам, че това ще е всичко. Най-вероятно другата седмица ще продължат, а после пък почват коледните.

# 378
Е, аз си поръчах няколко, други, амааа ме е яд за 2-3

# 379
  • София
Момичета, май Озон мислят за нас или по скоро за бюджета ни Joy
Гледам, гледам и 3 пъзела съм сложила, които са наистина добре намалени и понеже ще поръчвам и други неща и може само с тях да се размина.

# 380
Моите на Yazz са 1 лв на долу, така че не ме спечелиха. За сметка на това поръчах този от Анита от ФБ

# 381
  • София, България
И аз забелязах, че доста пъзели от любими са ми с увеличени цени.
Аз поръчах, но без нито един пъзел - една книга, книжки за оцветяване, маркери, някакви дървени камиони за сглобяване за подаръци и това беше.

# 382
Аз поръчах миналия ден и вчера като видях, че още падат надолу цените и бях готова да ползвам ценовата защита да събера някой лев оттам, но уви - стоят си на същата. Но пък съжалих, че избързах, сега други по-любими са ми намалени, но здраве да е, тепърва идва Коледа, а и рд. ММ най-сетне видя светлина в тунела с подаръците и ме обяви за лесна. Joy

# 383
  • София, България
Аз изобщо това, което поръчах реално няма общо с мижавите им промоции от черния петък. Просто случайно поръчката я пуснах днес, защото ми изписа, че свършват евтините маркери за бяла дъска.

# 384
  • София
И пъзелите не са ми намалени особено, и си имам сега нови, които ще ми стигнат до коледните намаления сигурно (пък и я колко хора сме, и без това редовно ми предлагате от вашите запаси - най-много да се възползвам). Обаче едно бебешко легло следя още от намаленията на Хиполенд - в момента в Озон и в друг сайт е на една и съща цена. А при намалението на Хиполенд беше още по-евтино даже. Затова ще си го поръчам от другия сайт - яд ме е, че съм изсипала сума пари досега в Озон и накрая какво - "не си ни важна". Ами, добре Simple Smile

# 385
  • Варна
Да, Озон се правят на хитреци. Аз планирам да си купя нов телефон и следя един Самсунг. Изтипосаха намаление 34% и уау, цената стана същата като в другите магазини за електроника, без там да има намаление.

# 386
Тони , кога очакваш бебчето и ако не е тайна какво е? Питам, защото съм с 9-месечно, ако могада съм полезна с нещо

# 387
  • София
Little Miss Ratatouille,
Скрит текст:
Края на февруари, живи и здрави Simple Smile Много ти благодаря! Но не се притеснявай - постоянно някой от някъде нещо предлага, днес даже ми донесоха една огромна торба дрешки и пелени (и още не знам какво не съм видяла вътре). А някои неща искаме и ние да си купим Grinning Виж, съвети за ваничка за къпане приемам на дрго сърце

# 388
  • София
Йоана, този коледен ще го продаваш ли после? Моля те да ме имаш предвид.
Моите на Yazz са 1 лв на долу, така че не ме спечелиха. За сметка на това поръчах този от Анита от ФБ

# 389
  • София
sali  на опашката Simple Smile ще сложа едно листче като стигне до мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт