Пъзели 60

• 25 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
sali  на опашката Simple Smile ще сложа едно листче като стигне до мен Simple Smile
Много благодаря!

# 391
Довечера ще пътувам, много ми беше приятно да се видя с всички, които дойдоха предишния път и се надявам да ги видя пак, както и всички други, които не успях да видя Hug

Австралийците ще имат състезание и има линк за стрийм - https://www.youtube.com/watch?v=7KCu6w5mEfs&ab_channel=Australia … wPuzzleAssocation
Камерата обаче няма да е подвижна доколкото разбрах, така че няма да е нещо супер интересно за гледане.
За Щатите също са пуснали записвания, тяхното национално състезание ще е в края на март. Дано поне те успеят да раздвижат малко нещата, че предния път и при тях не ставаше за гледане.

# 392
Бухтичка, лек път и приятно прекарване.

Пропускам Озон засега - нищо чак толкова не ме грабна и си имам:) Обаче се разписах в Емаг, Зора и още 2 сайта🥴

# 393
Утре към колко се събираме? Нямам търпение, от толкова време не съм ви виждала. Сега и Бухтичка като дойде и да вземем да завършим капелата, би било супер Simple Smile

# 394
  • София
Утре към колко се събираме? Нямам търпение, от толкова време не съм ви виждала. Сега и Бухтичка като дойде и да вземем да завършим капелата, би било супер Simple Smile
Ели е на линия в 9, след този час кой когато може Simple Smile

# 395
  • Русе
Такъв Черен петък ни заформиха от Озон,че ще ме откажат да поръчвам.Част от пъзелите,които сложих в кошницата са по-високи цени,тези които са с по-ниски са паднали с левче.Направи ми впечатление,че играят цените и в Аутлет зоната.Исках един дървен пъзел беше на цена 35лв,днес вече с 20лв отгоре.Пъзел Heye вчера 10.80,днес 20лв. Изобщо не мога да схвана какви са тези разигравания. Все си мислех,че пъзелите от Аутлет зоната би трябвало да са с трайно ниска цена до изчерпване.
Още един малък разкош от мен.Много красив Flowers Fallen LeafFlowers Sunflower
Castorland-500

# 396
  • София
Този пъзел мисля да го пускам по групите, ако някой го иска да каже

# 397
Някой поръча ли този пъзел, много му се чудя
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1500-chasti-plazhen-bar/

# 398
  • Русе
Ама,тези от Озон май наистина си играят с цените Rage Преди час сложих в количката една игра за подарък,че детето е на рожден ден другата седмица в 13ч,беше 25лв сега е 19лв.Добре,че не я поръчах,след час-два може и 15лв да стане,или 35лв,нищо няма да ме изненада
Йоанка,разкошен е този Равенс!

Еве,аз се изкушавам на този коледен календар

# 399
Сега и Бухтичка като дойде и да вземем да завършим капелата, би било супер Simple Smile
Няма да си тръгна докато не е готова Satisfied

За цените много странно, не са правили така преди, не разбирам каква им е идеята.

# 400
Евето, сложи го към моята купчина😁
Може да не пазарувам от Озон, но от другарчета имам заявки😄

# 401
  • София
Евето, сложи го към моята купчина😁
Може да не пазарувам от Озон, но от другарчета имам заявки😄
Зори го заплю преди теб Simple Smile

# 402
  • София
Еееее, аз пак ще пропусна събирането. Confused

Много да се забавлявате утре, да се снимате после.
Еве, и аз щях да се наредя на опашката за този пъзел, нищо че сега няма как да редя. Добре, че ме изпревариха.

# 403
Сега и Бухтичка като дойде и да вземем да завършим капелата, би било супер Simple Smile
Има го вече черно на бяло. Ама като знам пъзела, май да наемаме хотел Simple Smile

# 404
  • София
Има го вече черно на бяло. Ама като знам пъзела, май да наемаме хотел Simple Smile
а сега и пари за хотел Simple Smile ще я приютим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт