Пъзели 60

• 25 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Уаууу, HighSpeed, това ми е мечта на мен. Всички да са ми така прилежно подредени и да си ги виждам, а не да са на знайни и незнайни места в къщата Simple Smile

И аз бях желязна, но тази сутрин контролно влязох в озон и видях, че цената на трефълския 13500 е паднала още и викам на мъжО : "Сега или никога!!!", та поръчката иде Satisfied Понеже ми е коледен подарък, уж обещах да го мушна под елхата и с пръст да не го докосна до 25-ти, но ще видим дали ще устискам Stuck Out Tongue

# 661
  • Варна
Мона Лиза, всъщност стаята е северна и не е толкова светла, но аз редя в хола, който е южен и там идея нямаш какво слънце се сипе. Чакам детето да се върне от училище и ще си отворя нещо, че ръцете ме сърбят.

# 662
Marzamemi, Sicily
500 части
Ravensburger

Околко два месеца минаха докато успея да го наредя вкъщи. Тръгнах да снимам видео - звъннаха ми по телефона и то спряло. В крайна сметка бях с 6 минути по-бавна отколкото на световното Joy Очаквах го в известна степен, въпреки че 6 минути са си доста и успяха да ме изненадат Joy

# 663
  • София
HighSpeed страхотно се е получило. Винаги има място за още Simple Smile
vox довечера ще видя как ще се получи.
Аз имам 3-4 поръчки в Озон почти без пъзели. Единствено с тази дето подготвям юе има, но -40% на два пъзела си заслужава Simple Smile mimok да не чете Smile
Бухтичка моя още стои на купчинката

# 664
HighSpeed, моите адмирации! Радост за очите си. Дори аз се засрамвам с моето окр за подреденост, дето съм ги струпала зад вратата, но и съм твърде далеч от такава бройка и колекция.
Аделка, много сте добри! Браво на децата! С моята мадама все си пречим, то ръце кръстосваме, то се бутаме ... ми не обичам някой да ми се пречка, но и рядко идва да реди с мен.
Възползвах се от ценовата защита. Не съм смятала колко "ми дължат", но са ми заредили 5 лв.

# 665
  • София
HighSpeed, хубава стаичка, сметнах набързо - още 36 събираш без проблем. А и по пода е чистичко, може да започнеш нови купчинки, като запълниш рафтовете Grinning
Наредих Black sea, благодаря на Бела. Два отзива имаше за пъзела, че бил много лесен, едва ли не детски, но мен много ме затрудни.
Оля, elita, Eleyn - на кого да предавам?

# 666
Леле, Сали, а на мен ми се стори доста лесен и за това и не го разделих на 2х500. Даже на мен ми беше разделен и ги смесих двата плика. Съжалявам. Дамския брънч обаче ти е разделен.

# 667
  • София
Йоана, не се притеснявай, аз толкова си мога. А истината е, че ние много се разглезихме - та по 500, та рамка отделена, все едно детски пъзели по 300 части редим Joy

# 668
  • гр. София
Аз ще взема Шерлок на Veseto, така че плодовете сега да ги вземе друг. Изглежда много готин, дали са трудни или лесни ще видя Simple Smile

# 669
  • София
Редила съм преди 2 пъзела на Ravensburger и не ме очароваха като качество. Този е много различен от тях има в кутията и малък плакат със снимката, сглобката е супер. Явно като при всички марки си има разлика. А този се нареди за отрицателно време.

Оригами, Ravensburger  1000 части

# 670
  • София
Аз приключих пеперудите... труден ми беше.
Благодаря на NalSi за възможността да го наредя! Flowers Rose

Наредих Black sea, благодаря на Бела. Два отзива имаше за пъзела, че бил много лесен, едва ли не детски, но мен много ме затрудни.
Оля, elita, Eleyn - на кого да предавам?

Sali, бих го взела за редене, ако не го искат в момента другите две момичета.

# 671
  • София
Sali, (а и всички останали) засега ме пропускайте в пътуващите. Нямам как да ги наредя просто. Още си чакам потвъждение от АГ, че ми се е разминало.

# 672
  • София
Eleyn,стискам палци!

# 673
  • гр. София
Eleyn, дано всичко е наред! Simple Smile И аз стискам палци! Simple Smile

# 674
  • Варна
Eleyn, ще изпращаме положителна енергия към теб и бебчето, всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт