Пъзели 60

• 25 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Fairbanks, Alaska
Не съм пазарувала до сега сама от Амазон и може би това ще "ме спаси" за малко Joy
Макар че цените, за които говорите, звучат адски примамливо
И от Амазон ще почнеш да купуваш, особено ако видиш някой хубав пъзел. Както имат и доставки към България.

# 286
Не съм запозната как става точно поръчката там и доставката, заради това. Иначе вече да съм го метнала.
Днес разглеждах няколко пъзела в озон на Grafix по 1000 части и им се чудя дали стават като качество, четох заглавната отзивите. Защото цената е много примамлива

# 287
Аз ли съм наивна и доверчива, но не виждам нищо нередно в офертата на младежа. В профила му видях, че работи в някаква фирма , която предлага умалени модели на истински коли, т.е. за колекционери. Може да използва доставката на тези колички и да допълва с пъзели. В рамките на Германия доставката му е безплатна. Връщането сигурно също се комбинира с нещо, което той получава от България. Аз си харесах 2-3 пъзела, но още няма да правя опит да поръчвам, защото съм се затрупала с ненаредени пъзели.
И двамата ми сина са върли колекционери и знам за какви доставки и сделки става дума от цял свят .
Аз съм готова с втория коледен прекрасник ♥️
Зори, пиши кога да ти го изпратя.

# 288
Аз май се отказах да поръчвам от puzze.de. Не харесах нищо на такава цена, че като сложа и доставка със Спиди да ми е ок.

# 289
  • гр. София
Аз си седя вкъщи и си боледувам. Единственото хубаво е, че днес ми пристигнаха пъзелите от Puzzlemania.
Този път всичко е наред. Пристигнаха в здрав и стабилен кашон.
Ще има ли желаещи да редят Шерлок Холмс?
Или някой от другите?

# 290
На мен Шерлок определено ми харесва Blush

# 291
Шерлок и на мен много ми харесва Relaxed

Бухтичка, преди няколко дни ми се възхищаваше на волята. Всичко е разбито на пух и прах с този кашон днес Satisfied: Scream
Скрит текст:

Взех и момичето с колелото на Yazz от Евето. Разбрах, че има и други желаещи да го редят. Ако сте повечко, мога да го пусна като пътуващ. Relaxed

Утре чакам още три, които вече даже не помня какви бяха Smiley
Фен съм на таблиците и аз, обичам всичко да ми е организирано и под конец, но никога не бих си причинила да сумирам колко давам за пъзели Stuck Out Tongue

# 292
  • София
Дааа, Оленце, да!!!
И на мен Еконт ми се обадиха да ми докарат пъзелите от puzzlemania, ама с ММ тъкмо бяхме излезли, че трябваше да пусна едни изследвания. Разбрахме се за утре, така че ще облажим и ние със Stensfild Simple Smile

Добре дошла, Little Miss Ratatouille - тук ще си намериш местенце, сигурна съм. Ние може да сме малко изтрещели и да летят пъзели наляво-надясно, но при нас поне е весело и освен това сме само приятни хора (даже себе си включвам, че нали съм от най-скромните) Simple Smile
Не съм редила Grafix, май сравнително скоро някой ги беше пробвал и ако помня правилно, добавих в мненията на заглавната страница. Все се каня да поръчам нещо тяхно, ама приортиизирам други и не им идва ред.

# 293
  • гр. София
Да, този път поръчката беше изпратена преди 14 ден.

Ще може ли някой да сложи пъзела в таблицата, за да може да се записват желаещите Simple Smile

# 294
Хаха,Бухтичка, с теб пипаме едновременно. Само ми бягат клетките в ексела. Изчаквам те да свършиш:)

# 295
И аз се зачудих с кого пишем едновременно, аз съм готова, но те добавих и теб, че не знам как се затри Smile

Аделка, и дъгичката бих наредила Smile
Но ще е хубаво да се поспрете се тези готини пъзели, аз си имам и мои за редене, а купчините не намаляват Joy

Фен съм на таблиците и аз, обичам всичко да ми е организирано и под конец, но никога не бих си причинила да сумирам колко давам за пъзели Stuck Out Tongue
За жалост на мен Airtable сам ми ги сумира и грозната истина лъсва веднага Sad

Ама той тоя кашон не е ли от преди черния петък?

# 296
Леле, този е чуден Heart Eyes
Когато вляза в графата на можещи да ползват пътуващи със сигурност ще се запиша за този, много е красив Heart Eyes
Но аз редя по-бавничко с ограниченото време

Шерлок и на мен много ми харесва Relaxed

Бухтичка, преди няколко дни ми се възхищаваше на волята. Всичко е разбито на пух и прах с този кашон днес Satisfied: Scream
Скрит текст:

Взех и момичето с колелото на Yazz от Евето. Разбрах, че има и други желаещи да го редят. Ако сте повечко, мога да го пусна като пътуващ. Relaxed

Утре чакам още три, които вече даже не помня какви бяха Smiley

# 297
В реда на мисли с купчините пъзели, ето една купчина, която ще си заминава, ако някой иска нещо да каже.

А ако искате да се реди и този Шерлок Холмс като пътуващ или нещо друго, моля кажете ми, защото съм с впечатление, че моите картинки не са от най-предпочитаните.

# 298
Аделка, и дъгичката бих наредила Smile
Но ще е хубаво да се поспрете се тези готини пъзели, аз си имам и мои за редене, а купчините не намаляват Joy

Може ли да добавиш една табличка за него в пътуващи тогава. Евето ми спомена, че и Зори има желание да го реди. 

Ама той тоя кашон не е ли от преди черния петък?
Така де, но поне се успокоявам, че всички са от аутлета и с кода за отстъпка от състезанието на много добри цени дойдоха Laughing

# 299
  • гр. София
Vese, с удоволствие бих редила Шерлок Холмс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт