💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 002
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 125
Крумчо се мазни на Вила, както би коментирала тя!

# 1 126
  • Sofia
Тц. Старейшините са на реката, а примадоната Мартинчо не вирее там. Някои трескаво премислят, как точно да го махнат от там. Чувам как тракат зъбчатите колелца. 😂😂😂

# 1 127
Страхотна Пенелова за пореден път!

# 1 128
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Виолета ги дърпа като котва гладиаторите. Много е бавна вече на всички игри. Нищо общо с Виолета отпреди месец. Не мога да разбера сега пак ли игра за щерката, или наистина не може.

# 1 129
Тедито бяга от формата!
Ама ще си я държат, щото инак ще се заобединят предсрочно!

# 1 130
Мислел Мишо, просто точи лиги за грошове. Но да от Дени е по- умен ...ама то не ти трябва много за да си по-умен от нея , тъй ,че не  е голям комплимент

# 1 131
Разбирам, че Крум игра срещу Рълев. Също , както разбирам и факта,  че е нормално Иван да си пази коалицията.  Но, аз като зрител предпочитам да гледам Крум пред Виолета и Теди.
Sorry not sorry

# 1 132
Теодора   е намерила понтона случайно, обърквайки пак посоката!

# 1 133
  • Варна
Жалко, че гладиаторите нямат никакви плувци, да наваксат малко

# 1 134
Сигурно ще има забавни сто-кадри от излизането от водата, с тези шамандурки в гащите 😄😄😄😄

# 1 135
Ако Дунев можеше да участва само в игрите без социалните контакти, цена нямаше да има!

# 1 136
  • София
"Интроверт номер едно" на сезона наистина Е най-добър (не само в плуването; изобщо)!
Дали затова не е угоден на продукцията?
Интроверт, NO шашмологейшън, ама пауър и чист характер.

# 1 137
  • Sofia
Искам да си дам всички ключове на Момчил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 138
  • софия
Защо така глупаво решиха Мазньо да е преди Крум. Крум е по нисък, беше логично да е на по преден ключ. Чудна битка, всички се раздават.

# 1 139
  • Другата България
Битката за мен беше ясна още снощи, по-интересно ми е с Ръльо какво стана, и съм изумена колко много е грохнала Виолета. Нищо общо с това, което беше, когато влезе в предаването. Абсолютна котва е тя, но е с правилните хора и това ще я добута до обединението.
Мартин....ами не бих казала, че има физика, по която бих се загледала.

Общи условия

Активация на акаунт