💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 786
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 500
Много ми харесва днешният модел очила на Ралица... и и ходят... Всъщност за втори път ги носи.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:51 от Лъчестлъч

# 1 501
  • София
Много ми дожаля за Крум, той горкичкият не знае, че предимствата са огромни и смята, че ще е нещо незначително.
Дунев с тази лебедова песен от вчера е смешен как се ожалва. Всички разбрахме, че не е ял и спал и че е изморен. Сякаш само той е така.

П.П.: О, поне има пъзел. Стискам палци на Крум, въпреки че е безнадеждно положението!

# 1 502
  • София
Аз затова и вече не ги гледам под, над и тям подобни касти. Пуснах си заради Фифо и хоп, отказаха ме. На мен ми е вече мега банално да повторят до втръсване как било при тях. Какво, как, защо, вече мина повече от година всичко, което могат са го разказали. Георги колкото и да е фрустриран от Алекса е време да приеме, че добър, лош Алекса е победител в сезон 4.
То това важи и за 90% от списващите в социалните мрежи, че миналата събота Facebook беше... себе си. Smile

Изпитвам много силен когнитивен дисонанс, когато говори Дунев, защото усещам как частица от мен се съгласява с недолюбвания от мен Мартин. Bowtie

# 1 503
Дано Дунев си ходи днеска 🤮😒...

# 1 504
И сега предимството, пъзелът му е решен[video][/video]

# 1 505
Айде, Круме, с теб сме!

# 1 506
Е как се наваксва такова предимство Grinning
Отново предрешена битка Rage

# 1 507
  • Брюксел / София
‘Айде пак подарена игра на Дунев!
Спортист е, не му ли е неудобно да отстранява играчи толкова нечестно?!

# 1 508
  • Другата България
Очаквано огромно предимство.
Дори ме е яд да гледам.

# 1 509
  • София
Залагам на сентенцията “Дойдох, видях, победих!”

П.п. Но да не забравяме, че загубих облога, че Благо ще изгори днес🤭

# 1 510
Сега ще се окаже, че Дунев е скрит пъзелист

# 1 511
Е как може, на едната игра на мудева една скапана дъска закована е предимство , тук 1 трасе, срам, срам за продукцията, и после нямал патерица Дудьо[video][/video]

# 1 512
От къде е този човек, аз съм от Варна и на нас казват, че мИекамИ, ама той е ужас.
"дойде времИ, да тебИ"
От Филибето майна. Като Данчо Йовчев.

# 1 513
  • София
Ох, Круме, такива са предимствата на Дунев. Минал сезон някой можеше да стъпи малко по-напред, за да цели коша. Тука как не са му дали половината торби не знам.

# 1 514
Скрит текст:
От къде е този човек, аз съм от Варна и на нас казват, че мИекамИ, ама той е ужас.
"дойде времИ, да тебИ"
Хахах и аз от Асеновград си говоря по меко...но Дуньо ме сложи в малкият си джоб.
На Дунев не му е толкова проблем свръхмиекането, ами че към него всяка трета дума е от типа "Заклей се, оценям.. "

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:56 от cool_style

Общи условия

Активация на акаунт