💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 771
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 590
За мен тук на Крум трябваше да му се зачете Торнадото , де факто беше стъпил с крака вече долу но се хлъзна!

# 1 591
Когато и да си иде Крум все е късно!

# 1 592
  • София
За мен тук на Крум трябваше да му се зачете Торнадото , де факто беше стъпил с крака вече долу но се хлъзна!

Ако беше Дунев, със сигурност.

# 1 593
  • Варна
Е тук трябваше да признаят минатото препятствие от Крум. Докосна го с крак.

# 1 594
Някои коментиращи не заслужават опити за добронамерено менторство. Ще си учат уроците по трудния начин, уви.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 21:47 от Pretty_real8

# 1 595
Ама и Димо освен че се счупи да хвали Дунев, за което не го понасям, ами и се подиграва с Крум, на петата топка му казва " Имаш ръкавици нали знаеш". Еми гнусно и тъпо е.

# 1 596
  • София
Крум си съсипа ръцете, не виждам как ще минава вече торнадото и тръбата, а и как ще тегли шейната. Той си откъсна кожа от дланта...

# 1 597
  • софия
После ще ви настигам, но да си кажа. Уау и за двамата. Битката е изключително тежка, в момента буквално на воля играят. Защо Крум не иска да сложи ръкавиците. Че той буквално маха парчета от ръцете си. Дунев на тези години как го прави, без думи съм. Сериозно ви казвам, въпреки всичките им изцепки, не искам да си тръгне никой от двамата. Жестока битка, буквално.

# 1 598
Даже разбих кода, "Ако искаш мир, готви се за война"

# 1 599
Крум навакса предимството. Обаче тази шейна е съсипваща. Сега Дунев ще блесне на пъзела.

# 1 600
Кода го има написан в Инстаграма в официалната страница на ИВ

# 1 601
Този пъзел не е по възможностите на Дунев, веднъж Крум да стигне и Д ще го отнесе

# 1 602
  • София
Не знам дали сте виждали откъсната кожа от дланта , но е ужасно дебела и много бавно зараства🤢 При гимнастиците често се случва🫣

# 1 603
Ох, чак на мен ми стана тежко от тая игра, а съм си вкъщи, на дивана.

# 1 604

Криза на ценностите. Разбира се, че няма защо по-възрастен, по-уморен от живота човек (макар и олимпийски шампион някогашен) да се срамува, че е победил два пъти по-млад човек. Значи, при условие, че по-младият е по-тонизиран и по-необременен, той има всички шансове да победи по-възрастния, по-изморен участник. Няма от какво да го е срам възрастния. Поправете ме, ако греша.
Срамотното е да си силния, нахранения, по-младия и да се радваш на такава "победа" срещу по-възрастен, ненахранен опонент.
Сега, в защита на Крум ще кажа, че не вярвам той да се гордее (е случай, че победи Дунев) от такава победа. Момчето е добродушно и има ценности и усещане за справедливост. Неслучайно Крум ми е любимецът този сезон. Но не ми харесват такива неравностойни дуели. Нито на екрана, нито в живота. Крум не е виновен - не си е избирал той опонента в случая.

Ми да дадем на Дунев едно прасенце, 100 хиляди лева и поне три девици, защото видиш ли е на петдесет години, влязъл във формат, в който е заобиколен от много по-млади с еднакви условия за всички. А не за всички де, за него са специални. Никаква криза на ценностите няма. Позорна ще му е победата.

Общи условия

Активация на акаунт