💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 566
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 650
Не вярвах, че ще ми стане толкова кофти за Крум. Ако го нямаше предимството, т.е. ако имаше още 5 мин., можеше и да се досети за сентенцията.
Е как 5 минути? Цяло минаване на трасе с теглене на шейната в двете посоки е минимум половин час.

# 1 651
От тази продукция мога да очаквам и разлика в тежестта на шейните. Жалко за Крум, на фона на Оряшкова, Теди, Вили и Мартин, които остават...

# 1 652
Много гадно за Крум, заслужаваше да е финалист.

# 1 653
Това е доста лесен "пъзел", не се изненадвайте, че го нареши бързо. Буквите реално са подредени по кръгчето, просто трябва да си намериш правилните гердани, за да пасне. Имаш и първата буква, т.е. въпрос е на минутки, ако ще и малко дете да си.

# 1 654
Това си беше битка! Въпреки предимството на Дунев, на Крум никой не му е виновен, че не уцелваше кошовете. Там загуби много минути.

# 1 655
  • София
Дяволо, ако можеш дай скрийншот на масата на Дунев. Едно на ръка, че сентенцията беше почти изписана и второ ми се видя грешка в кубчетата.

# 1 656
Да, именно, не е до издръжливост в случая. Крум си го затваряше с една обиколка и го биеше. Не съм никакъв фен на Крум, но заслужаваше победата.

# 1 657
Последният от пичуите.. vaya con Dios, Круме..

"Only the farmers won. We lost. We always lose.." Wink

# 1 658
Прочетох последните коментари и добре, че не гледах Rage

# 1 659
Евала на Крум. Стопи предимството и дори задмина Дунев. Решаването на пъзела нещо не ми се коментира.

# 1 660
КРУМЕ,СЛЪНЦЕ!ВЕЛИК СИ!!!

# 1 661
Гадно, отвратително, нечестно!!! Предимство на елиминациона битка, начин да елиминиран, който искат!

# 1 662
  • Ilkeston
Здравейте, чета ви от ден едно 😂, но не смогвам да се включа, а само харесвам мнения, които изразяват мислите ми. Много сте готини всички, оставям ви две гифчета за поздрав тук и се връщам да чета 🙂

# 1 663
Дяволчето май окончателно приключва сезона.

# 1 664
Много ме е яд, направо ще ревна от яд. Един по един отпадат достойните. Тези пъзели с думи са много удобни за продукцията, когато искат да си гарантират  категорична победа на определения от тях за фаворит.

Мисля, че във фермата такива мошенгии няма.

А Дунев заради дундата играел, ай сиктир. Която не знам какъв го диреше в този формат.

Общи условия

Активация на акаунт