💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 621
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 710
Сценаристите, стана ясно , че са от фенската маса на ,,Игрите на глада,, въртят , сучат , мачкат, играта трябва да върви по техен план, колкото и да си добър, нямаш шанс

# 1 711
Банда!
Днес за пръв път бях за раздвоена, хем за Крум ,  хем за Дунев-кой по-напред да си тръгне..
Дунев , мишкуваше ,че чакаше щерката.Крум цакаше , всички които не бяха,"пичУВи"от първата нощ.
Моля за едно трето племе, в което Момчил да се спаси...
Утре искам сам да се изпрати някъде...
Не навън де!
Утре съм за Зори, толкова хейт отнесе момичето миналия сезон.

# 1 712
  • София
Крум заслужаваше да победи. Аз си го харесвах отдавна и съм гласувала в анкетите ни за него за сред топ любимци от мъжете ми. Интересен участник беше и силен на арената.

Ако не беше това голямо предимство, щеше той да се върне сега в племето.

Поредна победа на Момчил. Браво и на Дунев, добре се представи, но Крум го на стигна с цяла обиколка.

# 1 713
Видяхте ли Дунев като отиваше на битката беше избръснат, като даваха двамата беше с брада, като отиде да взема грошовете беше избръснат

Мисля, че това беше полепнал по лицето му пясък.

Като се върна в племето пак беше брадясал, не е пясък гледайте внимателно

# 1 714
  • Буркина Фасо
Според мен Момчи ще изгуби залога и понеже е УМНО момче, ще отреже главата на змията ииии - "Ще дойде най - щастливия ден, когато ти ще си далече от мен. А ааа, ля ля ааа......" И хоп - пепелянката Марто при кобрата Вили.
това ще е хитър ход. дано се сети за него. Smiley

пп. какво ще се случи ако на пъзела поискам наказание от 2 мин. ?

# 1 715
  • София
Кой искаше масата на Дунев?

# 1 716
После ще ви чета, че рязко ми кипна!
Постановки, побутвания,  сценарий - ясно е, но да натириш един от най-запомнящите се участници като мръсно куче, признавам, не очаквах! Сухо, вяло, с две думи, само дето не му казаха "аре, завъртай". Още не мога да повярвам какво се случи!
 Крум гореше за играта, за битките! Беше един от малцината мислещи участници и това винаги личеше на арената. Допусна грешки, но никога не си позволи да се снишава на завет. Бушменчето с лъчезарната усмивка се представи достойно и най-важното - участието му ще се запомни!
За разлика от онези недоразумения Мудеви, които иначе бяха изпратени с почести.
Бясна съм! 🤬

# 1 717
  • София
Видяхте ли Дунев като отиваше на битката беше избръснат, като даваха двамата беше с брада, като отиде да взема грошовете беше избръснат

Good Catch:

1 минута по-късно:

# 1 718
  • Варна
Не следих епизода съсредоточено, какво беше заданието - да се сетят коя е сентенцията или да я подредят с кубчетата? Т.е. те бяха помощно средство или задължително условие?

# 1 719
Не следих епизода съсредоточено, какво беше заданието - да се сетят коя е сентенцията или да я подредят с кубчетата? Т.е. те бяха помощно средство или задължително условие?
Да се подреди.

# 1 720

Good Catch:

1 минута по-късно:

Да, и моите у дома ме секнаха, че се бил , "пенясал"😜🤣🤣

# 1 721
  • Някъде там...
Борис от трети сезон пак храни продукцията в стори в ИГ. Критикува ги заради предимствата.

# 1 722
Дунев знаеше пъзела ,категорично! Аз приключвам с това предаване. Още миналата година исках да го направя, но изненадващо кастът бе добър- Жоро, Чакалът, Генчо, Фифо, Лефтеров.Победителя  бях забравила, честно кой е , но тези момчета ги помня. Продукцията си бе направила случайно услуга  с тях, без да го съзнава, но тази година не им се получи. Бай-бай! Наистина ми е все тая кой ще победи.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 23:07 от Анонимен

# 1 723
  • Буркина Фасо
Да се подреди.
и да се напише.

# 1 724
И да се допълня-РЪЛКАТА, ще го играе болен и с температура до обединението, на фона на дилемата -"дали да си тръгна или не", а ние ще тръпнем в очакване.Хайде де, Вила се влачи с походка като Квазимодо и куп други влачеха кожи по терена, а той си разтегна неизвестно какво..
Много добър ход..

Общи условия

Активация на акаунт