💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 633
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 950
Напротив, Зорница заслужава Олс Старс или ако не, то Втори шанс, защото е по-добра от над 90% от жените.
Пъзелите мен не ме вълнуват.

Съгласна съм с теб,но все пак и пъзели има.

# 1 951
  • София
Толкова нереално ми се вижда изпълнението на Зори, че чак подозирам конспирация на продукцията.
Ако все пак я вземат после в Ал Старс, дано се сетя за тези ми подозрения. Wink

# 1 952
Има ли вариант червения пъзел да е прецакан?
Жал ми е за Зори, заслужава ол старс.

# 1 953
Напротив, Зорница заслужава Олс Старс или ако не, то Втори шанс, защото е по-добра от над 90% от жените.
Напротив , Зори и пъзела може да реши, но продукцията си е намерила как да си прокара идеята за местенето.
Единственото, в което мога да я упрекна, че не е добра актриса.Личи й , че едва се сдържа.Въобще не е забила.
Аз, обаче, ако съм чела за себе си определението Тъпото, и то от предния сезон, не бих се съгласила да падна, потвърждавайки го! Щях да падам по терена!

# 1 954
  • Буркина Фасо
че съм тъпа - тъпа съм. цяла България го разбра Smiley

# 1 955
Някой да направи гифче на Момчил как гледаше, когато Зори загуби Grinning

# 1 956
А Зорница защо не каза фразата ?!!!

# 1 957
  • София
Ох, сладка е в своята простота Joy Цяла България ме знае, вика.

# 1 958
Айде Марто е чао!

# 1 959
  • Варна
Най-интересният епизод за сезона! LaughingLaughingLaughing

# 1 960
  • Брюксел / София
Зори да не се хвали колко е силна физически, а да вземе да се ограмоти малко, да прочете малко книги. Глупостта и тъпотата не са повод да го признаваш с усмивка, а трябва да имаш желание да се промениш, да надградиш!

# 1 961
Напротив , Зори и пъзела може да реши, но продукцията си е намерила как да си прокара идеята за местенето.
Единственото, в което мога да я упрекна, че не е добра актриса.Личи й , че едва се сдържа.Въобще не е забила.
Аз, обаче, ако съм чела за себе си определението Тъпото, и то от предния сезон, не бих се съгласила да падна, потвърждавайки го! Щях да падам по терена!
Зорница въобще не е тъпа!!!
Тъпите са онези, които се връзват на връТките.Точно продукцията се надява, на "челите" и плюлите.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 21:14 от vvi

# 1 962
Ох, сладка е в своята простота Joy Цяла България ме знае, вика.

Сладуранка!

# 1 963
Е, не, исках Момчил да можеше да избере да прати себе си при Гладиаторите и там да се съберат тримата ми любимци Grinning

# 1 964
  • София
Дали наистина са наредили на Зорница да загуби?
Това е безумие вече. :о
Но задължително трябва да я викнат в Ол Старс или Втори шанс в най-лошия вариант, защото ще е истинска гавра иначе.

Общи условия

Активация на акаунт