Момчил притежава една много рядка етика в нашето съвремие, която не допуска да кривне с измама, дори мъничка в отношенията си с другите. Това ми прави най - силно впечатление, защото подобно държане е много трудно в ситуация на зверска конкуренция. Много силен играч е, който знае как да губи . И същевременно е истински воин. Мъжкар. Абе като майка на дъщеря ще кажа, че такъв зет е радост в къщата. Правдив, достоен и точен е в решенията си. Аз много харесвам и голяма част от младите в този сезон. Но крайно не ми допадат Виолета, Мартин и Дунев - защото са порочни и замърсяват с тези непрекъснати интриги и комплоти - ентусиазма на младите да се бият честно и справедливо. Просто при тези тримата се развива някакъв друг филм, чийто герои не искам не само да са ми приятели в живота, но и ако може да не познавам такива хора. Определено стискам палци на трима за абсолютния финал: Момчил, Рълев и Мастагарков - нямат страх тези хора от битки, контузии, глад. И въпреки стратегиите им - не минават през трупове на друг състезател. Малко съм разочарована като цяло от жените, не защото нямат качества - напротив супер състезатели са повечето... Обаче сезонът започна посветен на тях и те не можаха да защитят своето място, като се обединят и не се предават помежду си. Това мисля в кратце за този сезон.

Препоръчани теми