💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 323
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Благодарна съм. Simple Smile Не воювам, днес съм мила, бяла и добра, и въпреки това не мога да се припозная с Ръльо. Simple Smile

# 361
  • Някъде в Матрицата
А защо "сгаджосахме" Иван Рълев с Дени? Там имаше и друг Рълев, макар и за по-кратко.

# 362
  • София
А защо "сгаджосахме" Иван Рълев с Дени? Там имаше и друг Рълев, макар и за по-кратко.
Защото са се запознали на кастингите, имат няколко общи снимки в Instagram, заедно и с други участници, и се гледат "вербуващо" (по Милен от втори сезон) по време на битки. Grinning

# 363
Защото са се запознали на кастингите, имат няколко общи снимки в Instagram, заедно и с други участници, и се гледат "вербуващо" (по Милен от втори сезон) по време на битки. Grinning
Всъщност дори това не е така - тя е била с малкия Рълев на кастинг, а Иван Рълев е бил с Виолета. Wink
Нищо де, вече ги оженихме хората - да са честити и да си мълчат там.

# 364
В тази "квалитетна" резиденция предвидено ли е къде се поставя шампоана в кабината? Май не.

То няма и закачалка за подвижния душ, за да тече отгоре, а не винаги да се държи с една ръка.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 10:03 от cool_style

# 365
От снощи ми направи впечатление колко са насдържани всички. Ясно е, че колкото повече дуднеш на главите на хората- толкова по-лошо. Защо Момчил изключи Оряшкова? В какво е несръчна. Засега показва завидна устойчивост на притеснение...Момчил също доста се е вживял в роля. Какво беше това преминаване за 25 минути? И да, , и Момчил и извиквал и  говорил злобни неща на синхрони, но и на арената.  Аз го приемам за нахъсване. При толкова физическо усилие не винаги оставаш джентълмен. Но и към Момчил, и към Рълев имам резерви в чисто човешки план. И двамата обичат да се налагат. В допълнение са силни атлети. Имам симпатии към Денислава, въпреки, че не я харесвате. За мен е свежарка. Предпочитам я пред Теодора, която е като слезла от икона и всеки момент мъченически ще заплаче. Вики се раздава, но не ме забавлява. Оряшкова ми стана неприятна покрай Мудеви. Вили я харесвам, но много се травмира, а и всички подозират вещерско в нея. Тя показа дух и интересн образ. Ако трябва да я сравня с Джаф - много по-интересна.

# 366
Аз пък се чудя за 5 сезона толкова ли не можаха да измислят по-интересни игри, такива в които има напрежение до края.
Тази с това топче и лъжички поне на мен ми е тоооолкова мудна, безинтересна и изнервяща, че чак не издържах да изгледам епизода. Все едни топчета, все едни и същи дракони с топчета, то стана като Игри на нерви, не Игри на волята. Sweat Smile

# 367
Сетих се на какво ми прилича Денислава с тези фльонги. Че и на физиономии го докарва Joy

# 368
  • София
В тази "квалитетна" резиденция предвидено ли е къде се поставя шампоана в кабината? Май не.

То няма и закачалка за подвижния душ, за да тече отгоре, а не винаги да се държи с една ръка.
И аз това загледах..абе условията в "резиденцията" са отпреди 20г.минимум..Като почнеш с плочките в банята и стигнеш до чаршафите с агънца.. Когато снимат отблизо кухнята се вижда,,че и тя е взела-дала, и в комбинация с евтинджос наденици, кренвирши и майонеза се чудя докога ще й викат резиденция хаха.. Единият басейн и терасите й вдигат левъла, иначе е ретро провинциална виличка, която дори не е на брега  нито има панорама към морето, за да се нарече морска..

# 369
Това не го ли каза на синхрон, а не пред Гладиаторите?
Освен това имаше предвид, че няма да победят в териториална битка, а не че ще им издърпва лъжиците от устата Simple Smile
Коментара на Рълев беше тъп, но според мен той гл каза, защото в началото Димо им каза точно това, че реката отпада за Старейшините и Ръльо е решил, че това е поредния епизод на излагане на Момчил от страна на продукцията. Отговори според ситуацията и наличната информация, не вярвам, че той самият би избрал различно от Момчил.
Момчил мускулести, повече ми харесва от щедри Simple Smile

Точно това имаше предвид Момчил, че Гладиаторите няма да победят повече на териториална битка (разбирай Резиденция, респ. храна).

И на Рълев хич не му беше хубав коментара, няма какво да се отрича. С това "Разбира се, че....." стана ясно, че той изхожда от собствените си нагласи. Както и че не познава противника си. Виолета в това отношение отново се показа като добър познавач на хората. Беше сигурна Момчил какво е избрал.

А за Димо и кафето... какво кафе, бе, човек. То стана ракиено време Joy

# 370
А на мен ми хареса снощната игра, защото не беше силова. Беше за баланс, сръчност и здрави нерви. Пък и аз я гледах от дивана, не от горещия пясък под палещото слънце като Димо и отделно, 25-те минути ни бяха спестени. Сигурно някой е заподозрял конспирация - да дадат шанс на гладните Гладиатори, защото в типична силова битка са обречени, но и така да е, предпочитам такива битки. Все пак, форматът е Игри на волята, а не Игри на силата.

И на Рълев хич не му беше хубав коментара, няма какво да се отрича. С това "Разбира се, че....." стана ясно, че той изхожда от собствените си нагласи. Както и че не познава противника си. Виолета в това отношение отново се показа като добър познавач на хората. Беше сигурна Момчил какво е избрал.
Виолета беше в едно племе с Момчил и го познава лично. Нормално е да го преценява по-добре, да не говорим, че възрастта ѝ предполага много по-голям опит. На Рълев мнението му за Момчил е на база поведение на терен, дочути реплики, подхвърлено от водещи и много по-малък житейски опит.

# 371
  • Буркина Фасо
А на мен ми хареса снощната игра, защото не беше силова. Беше за баланс, сръчност и здрави нерви. Пък и аз я гледах от дивана, не от горещия пясък под палещото слънце като Димо и отделно, 25-те минути ни бяха спестени. Сигурно някой е заподозрял конспирация - да дадат шанс на гладните Гладиатори, защото в типична силова битка са обречени, но и така да е, предпочитам такива битки. Все пак, форматът е Игри на волята, а не Игри на силата.
точно !!!
трябва да имаш воля да се пребориш с глада, студа, жегата, комфорта. без да си силен физически.

# 372

Виолета беше в едно племе с Момчил и го познава лично. Нормално е да го преценява по-добре, да не говорим, че възрастта ѝ предполага много по-голям опит. На Рълев мнението му за Момчил е на база поведение на терен, дочути реплики, подхвърлено от водещи и много по-малък житейски опит.

За Крум доста точно се изказа и го определи, а беше на 1 ден при гладиаторите. Та и нейните впечатления са били колкото на Рълев за Момчил - битки, реплики.

# 373
Наложи са човек от екипа да им разпъва ограничителната лента докато се клатушкат по диагонал върху варелите. Smiley

Момент сега! Радвам се че ме подсети. Аз както го видях - не беше човек от екипа а самият Димо, поради което си помислих - егати тия колко са свили бюджета, щом Димо трябва да го играе няколко роли.

И като казах Димо - почвам да си мисля, че ще е много силен ако го вземат в Ол старс като участник. Ще се окаже че е най-подготвен от всички бивши участници защото е минавал всички трасета през сезоните, едно на ръка пъзели и обръщане на плочки.

# 374
Е, това е побългареното име. Форматът в оригинал,  "Desafío" , е "Предизвикателство".

Общи условия

Активация на акаунт