💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 728
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
Момчил доста спортна злоба показва. Чак се чудя дали да не махна "спортна". Петнайсет пъти повтори "Няма да стигнат до пъзела, няма!" Брей, брей... Не стигнаха, убихте ги, щастлив бъди!
И аз така мисля. Не знам дали е спортна🙄

# 1 201
  • Другата България
Мастагарков май ще харчи грошове за Крум. Ама Крум не искаше ли да ходи на битка, за да си спечели и той грошове?
На бас, че няма да похарчи нищо за друг, освен за себе си.
Поне така мисля, да видим.
Момчил доста спортна злоба показва. Чак се чудя дали да не махна "спортна". Петнайсет пъти повтори "Няма да стигнат до пъзела, няма!" Брей, брей... Не стигнаха, убихте ги, щастлив бъди!
Спортна е. Така се надъхва, и надъхва и Дени.
Мишо използва същите изрази, от рода на “Смачкай го, размажи го и т.н.“.
Не, че е Момчил, просто съм сигурна, че не влага нищо лично в това, към когото и да било.

# 1 202
  Без Рълевата контузия Вила и безгласната ѝ подгласничка дадоха всичко от себе си да не стигнат до пъзела! Едната с даже опит за бягство от играта! Така че беше обективен!

# 1 203
Рълев и Мастагарков все по - съмнителни стават 😃  Сега пък Рълев иска Благо да го разтривал 😃

Иначе ми хареса Рълев какви хубави думи каза за Мастагарков.

# 1 204
  • софия
Сега Момчи за зет съм го нарекла, но на Ръльо тока ще гася.
За протокола от овцете съм!😀
Кратка анкета:
Абе някоя не желае ли да загаси лампата Мартинова?
Кинти, випа на випа на випа сепарето в Джанъм. Мама свеки нотариус и още благини?
Гласуването включва и подходящите емотикони.
Вие сте!
За мистър Джанъм ще се изтрепем на принципа "земи го ти" 😀😀😀

# 1 205
vili_72 : Дунев има от същата ,,болест" на Валентин.
Гарганела: в грешка си ....В Момчил няма грам недоброжелателност

# 1 206
  • Брюксел / София
Сега Момчи за зет съм го нарекла, но на Ръльо тока ще гася.
За протокола от овцете съм!😀

Вие сте!

,начи Ването е такъв харизматичен грозник! Изобщо не е красив в класическия смисъл, но е толкова чаровен, че хич не бих му простила, нищо, че мога да съм му майка! Чуден е за един проект Wink ,ако ме разбирате Wink
Мартин е като карфица в тяло, както вече споменах. Няма нищо, което да привлича в него.

# 1 207
Денислава разсъждава за капитанството - "какво ще правим?" и чака Мартин да каже, нулево собствено мнение.

# 1 208
  • Варна
Денси всички могат да са ми синове, а и дъщеря нямам.
На годините на Вила съм 😊, а мъжът ми е връстник на Дунев

# 1 209
Мастагарков може и да е решил да рискува некой грош за Крум, но да вземе кесийката на Дуньо!

# 1 210
На реката нямало джанки - те не им ли ги даваха в торбички от лидълските складове?

Освен да пробват жабешки бутчета, поне имат огнище.. 🙄

# 1 211
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ми Мартине вместо да лежиш на кълки заобиколен от Мини Маус и Мишо да бяхте си вдигнали д-то и да наберете вие повече джанки, ей аман от неблагодарници.

# 1 212
еее, това е същото, което коментирахме и преди няколко дни... "Няма да пипнат пъзел", "Храна повече няма да видят" Не ми прилича на спортна злоба, но за Момчи или хубаво, или нищо Grinning Хайде, нападайте ме Grinning

# 1 213
На реката нямало джанки - те не им ли ги даваха в торбички от лидълските складове?

Оквен да пробват жабешки бутчета, поне имат огнище.. 🙄
ти пък! Тия даже не провериха дали има живот в реката!

# 1 214

Оквен да пробват жабешки бутчета, поне имат огнище.. 🙄
ти пък! Тия даже не провериха дали има живот в реката!
Освен и жабите/риби да са недосегаеми по правила, както доматите от стопанството..

Общи условия

Активация на акаунт