но наистина ли смяташ, че репликите на Момчил са породени от злоба и от нищо друго? Нищо от профилът му не говори да е злобен като човек.
но наистина ли смяташ, че репликите на Момчил са породени от злоба и от нищо друго? Нищо от профилът му не говори да е злобен като човек.
Дадох Момчил за пример, защото потребителката говореше за него, и защото аз все още си мисля, че този образ на Момчил щедрий, който му изградиха, някак ще се опитат да представят в негативна светлина. Все пак сезонът не е свършил. Досега имаше такива наченки, и винаги съм ги отбелязвала, но те не са били нещо по-различно от това на останалите играчи. Дори това “интроверт“, което снощи Димо каза, за мен не е обида, а истина донякъде. Но уж невинните заигравки на Ралица и Димо пред строя преди битка, подмятанията на Ралица на съвети....малки, дребни неща, които аз лично явно целенасочено търся, но това е защото наистина очаквам да се изгаврят и с това момче. А ако не стане, ще си призная, че съм сгрешила. 
И ти си ми много симпатична и аз с интерес чета твоите мнения 
Аз харесвам Момчил. Харесвам и Рълев, но и към него имам сходна критика да поовладява емоциите си по време на битките, че да не му се налага след това да ходи да се извинява и обяснява защо е бил груб.

Препоръчани теми