💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 624
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 635
Няма да се учадя ако са му я казали на победителя сентенцията. Както се пулеше и се оглеждаше си ги нареди отстрани и бързо ги сложи.
Жалко за Крум. Показа умения ,  но продукцията е решила друго.
Уни-ка-лен. Той Дуньо наистина мисли, че е победил , в името на щерката.
Как се излагат сценаристи, актьори.

# 1 636

Поне победата не беше заради предимството и Крум имаше шанса да изравни на пъзел.

Разстроих се от това, че той се разстрои. Broken Heart
Дали? Крум води с почти обиколка, но заради предимството е назад. Когато си в позиция на догонващ и двойно по изтощен...Не беше справедливо и коства твърде много това предимство.

# 1 637
Жалко. Очаквах Крум на финал, наистина го заслужаваше, за разлика от Дунев. То предимство, ама това е прекалено вече.

# 1 638
  • София
Дунев я знаеше. Убедена съм, прекалено семпъл човечец, страхотно бутане
Тази фраза и тригодишно дете трябва да я знае

# 1 639
Не вярвах, че ще ми стане толкова кофти за Крум. Ако го нямаше предимството, т.е. ако имаше още 5 мин., можеше и да се досети за сентенцията.

# 1 640
Дяволо, ако можеш дай скрийншот на масата на Дунев. Едно на ръка, че сентенцията беше почти изписана и второ ми се видя грешка в кубчетата.

# 1 641
Как му взе грошовете нечестно баси...... две седмици се раздавал ма арената взе да мрънка.... Ралица бил уникален Дунев ай сиктир.....🤬🤬

# 1 642
  • София
Оказа се, че Крум е играчът, за чието отпадане ми е най-тъжно!Момчето заслужаваше победа🥺Харесвах го като представяне, като разсъждения, добра душа!БРАВО, КРУМЕ!Ти беше достоен играч!!!

# 1 643
Не мога, почти повярвах че Дунав нареди пъзела. Гавра с публиката, с нас големи сме балами да им гледа сапунката. Ох не мога да ги трая, изключих телевизора. 🙄

# 1 644
Аз ли нещо не чувам добре, но Дунев никога не направи комплимент на противника. И днес чух само "Извинявай" и "Радвам се, че излязох срещу най-силният войн и го победих"

# 1 645
И какво - остана само един истински гладиатор - Рълев. А още не са се обединили.

# 1 646
Много набързо го изпратиха. Обикновено казват по една , две добри думи за отпадналия.

# 1 647
  • София
Браво на Крум - топ три стратег този сезон, и един от двамата основни двигатели на племето на Гладиаторите.

# 1 648
  • Някъде там...
Дунев все едно олимпиадата спечели... такива сцени разиграва. И музиката за фон, като след Термопилите...

# 1 649
Дунев я знаеше. Убедена съм, прекалено семпъл човечец, страхотно бутане
Тази фраза и тригодишно дете трябва да я знае

Аз я знам само на латински. Не мога да я вържа като сентенция на български никога Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт