💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 752
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 845
Много е нагласен този сезон, та чак се отвращавам.... Вярно миналия се лансираше, че ще спечели Алекса и така стана, но той си ми беше фаворит така ли иначе. Ама такива предимства на хора дето не заслужават като на Виолета и Дунев дето го е страх.... Крум падна нечестно снощи и още ми е тъпо, ама продукция кво да се прави...
Не знам догодина дали ще гледам сезона..
Ако Дунев стигне така до топ 3 като избира Момчи и му печели предимства то по хубаво Момчи да спечели финала сто пъти по добре.

# 1 846
Хайде да бъдем честни. Да, Дунев получи огромно предимство, но е факт, че Крум го навакса. От самото начало обаче Крум тръгна погрешно. Буташе шейната, дърпаше въжето да речем неправилно, а и 4 минути наказание си казаха своето. Можеше и да победи Дунев въпреки огромното предимство, но стратега не направи правилната стратегия
 Бях за Крум, но не мога да си изкривя душата, че сам се прецака

Крум изравни, но ако не беше предимството Дунев щеше да е назад цяла една обиколка, защото вместо да отиде на пъзела, щеше да трябва да минава още веднъж.
Отвратително е когато отпадането ти не зависи от теб.

Аз пак да попитам за мнение за сезон 2? Когато почвах сезон 3 на първите няколко серии се бях отказала, но няколко човек тук писаха, че си струва и се радвам, че го изгледах.
Крум изравни, даже в един кратък момент о водеше, но 4 минути наказание го дръпна ха назад. За 4 минути Дунев щеше да направи почти една обиколка, а може и да го настигне. Общо взето не предимството прецака Крум.

# 1 847
  • София
И двете.
Нито Юли трябваше да спечели, нито Веско да му е съперник.
И не заради Ана Мария.
Е, аз от втората седмица на излъчване (дори съм щедра, защото и от първата ми беше ясно) можех да предположа, че продукцията не би позволила Юлиян да победи, но Веселин със сигурност им е объркал плановете, защото беше подходящ за победител в подобен формат, за мое огромно съжаление. Sweat Smile

# 1 848
  • Stockholm
Мисля си за участничката, която казва НИЯ  вместо НИЕ, та НИЯ, казва тя, искаме жена победител, но пропуска да поясни, че под тази жена победител има предвид дъщеря си и никой друг. Ето, вече е планирала Теди за капитан със стопроцентовия риск за капитанска елиминационна. Та и тя като Мартин хем се бие в гърдите, че казва всичко право куме в очи, хем двойният стандарт и лицемерието ѝ си действат с пълна сила. Всичките обидни думи и квалификации, които тя и Мартин  бълват към другите участници описват едно към едно тях самите. С една дума вместо класни игри на волята, се нагледахме на  уроци по .класическа проекция.

# 1 849
Аз първи сезон спрях да го гледам заради въпросния Юлиян. По спомени, беше противен тип.

# 1 850
Не видях, дадоха ли кадър с ръцете на Крум колко се е съдрал, както преди на Оряшкова показаха как си е съдрала кожата?
Скрит текст:
Видях, че дадоха кръв по въжето и Димо го коментира, а преди това, на едно от предните трасета, докато теглеше, Димо му каза "нали знаеш, че имаш ръкавици"
Чудно ми е защо не ги сложи, или ако раната е такава, че да му пречи да минава торнадото и тръбата, да бяха направили пауза и да му залепят поне някакви лепенки..
Не гледах епизода, за да кажа дали са дали кадър с ръцете му, но тези лепенки са красноречиви:

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 19:57 от Bilyana14.

# 1 851
  • София
Аз пак да попитам за мнение за сезон 2? Когато почвах сезон 3 на първите няколко серии се бях отказала, но няколко човек тук писаха, че си струва и се радвам, че го изгледах.
Сезон 2 си имаше своите яки моменти, както и някои не толкова добри (като сестринската драма, въпреки че Катето си беше моя любимка). Всеки трябва да си прецени сам за себе си, но ако имаш време за губене си струва да се изгледа. Отстъпва на сезони 3 и 4, но е определено по-добър от сегашния буламач

# 1 852
Къде се загуби Дяволчето?
Да даде разбор на играта на Крум...

# 1 853
  • София
Къде се загуби Дяволчето?
Да даде разбор на играта на Крум...
На 120стр. е направил.

# 1 854
  • София
И как така решихте, че Юлиян няма шанс на тези трасета?
Той трасетата в неговия сезон ги минаваше с лекота, не бяха за неговите възможности. Юлиян е като Ди Стефано. Изпреварил времето си. Който разбира от историята на футбола ще ме разбере, който не, няма да може.
Отделно, че е много голям тактик в битките, мислещ играч. Други толкова мислещи на терен играчи са Фифо и Гого. За които всеки детайл е важен и знаят къде да минат бавно, къде бързо, къде да се вложат повече и къде не. Да се адаптират при различни препятствия и трудности и т.н.
Този сезон между другото видях това в Крум, но в доста по-малка степен, но за съжаление той като цяло свали нивото във фаза 2. Явно се умори. Твърде много реки, твърде много безумно тежки игри и играчите изпокапаха и гледаме тази пародия.

Имаше молба до мен да пусна скрийншот на гаврата с мънистата на ДуДнев.
Ето

То всичко му е написано на тази безгласна буква...

Половината сентенция е наредена!
Бяха се подсигурили. Предимството не им беше достатъчна гаранция...

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 19:22 от Diavolo

# 1 855
Скрит текст:
Хайде да бъдем честни. Да, Дунев получи огромно предимство, но е факт, че Крум го навакса. От самото начало обаче Крум тръгна погрешно. Буташе шейната, дърпаше въжето да речем неправилно, а и 4 минути наказание си казаха своето. Можеше и да победи Дунев въпреки огромното предимство, но стратега не направи правилната стратегия
 Бях за Крум, но не мога да си изкривя душата, че сам се прецака

Крум изравни, но ако не беше предимството Дунев щеше да е назад цяла една обиколка, защото вместо да отиде на пъзела, щеше да трябва да минава още веднъж.
Отвратително е когато отпадането ти не зависи от теб.

2/3 обиколка, но тук отново идваме до двете наказания за Крум, които са нечестни спрямо Дунев, 2 минутки и хайде - дефакто той е неспособен да мине, защо да завършва
Да се запитаме тогава и защо дават елемент (теглене с въже тежка шейна) , който потенциално наранява играчите - Крум искаше наказания заради разранените ръце.

# 1 856
  • София
Юлиян е ръбат характер и отвръща на провокации, но с жена си се държи много мило, по това, което съм виждала, та може и да не е лош избор за мъж. Blush
Много харесвам мислещи играчи (и по принцип хора), а Юлиян това го умееше, беше истинско удоволствие за мен да го гледам.
Впоследствие се добави и личната му история и почнах и да му съчувствам.

Но наистина, това сме го писали вече нееднократно...

# 1 857
Откроява се отговора на въпроса ще познае ли Момчил  Simple Smile
Стратегически коя награда е по-добра - хапването или "загубата"
Sunglasses

# 1 858
  • Stockholm
А според мен ще загуби и самият той ще реши да отиде при Гладиаторите. Което аз лично приветствам като ход. Той така или иначе си е сам и при Старейшините, няма никого зад гърба си. На Дунев и Оряшкова не може да разчита, а при Гладиаторите е Мастагарков, който като реши, че е с някого, е като кученце. Само трябва някой да му дава ясни и точни команди, че иначе оплесква нещата.
Мне,първо го няма по условие.
Второ,с гладиатори само по съвети ще ходи и на реката.Те са един болен,една куца,една неориентирана и Благо.
А Благо не ми се дава обособен Simple Smile
По-скоро би могъл да прати Дени,така де-да е до мама Simple Smile
Трето-аз някак не вярвам,че изборът ще е изцяло в неговите ръце.Мартин е най-добрият избор за това шОО.
При червените се залага на остър конфликт със стрина в комбина с Благо.Аз лично не съм с точно тези очаквания,но ще видим.
А при старейшини ще е шок и ужас.Дени секретарката не знам дали успя да получи отговор на въпроса кой трябва да е капитан Simple Smile
Според мен, при Гладиаторите Мартин ще използва старата като света интригантска тактика, а именно  да се обедини с доскорошните си врагове, намирайки общ враг. В този случай "измамникът" Момчи.

# 1 859
  • София
Някой, който е гледал чуждестранните версии, да каже там има ли предимства в елиминационните битки?

Не!

Общи условия

Активация на акаунт