💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 113 777
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 1 860
Да си призная, лично на мен този пъзел ми е най-отвратителен от всички които сме виждали през сезоните.

# 1 861
  • Stockholm
Аз не съм гледала сезони 1 и 2 и мислех след края на този да издирвам 2ри. Но вече ми е интересно какво се е случило с тоз Юлиан Grinning Кажете дали е някаква брутална несправедливост, хич да не почвам. Grinning
Ще ти разкажа, ама утре привечер. Само ме подсети ако искаш. Че сега нямам време.
И не, Юли не е бил злодей, продукцията го направи да изглежда такъв.
Юлиян беше уникален атлет и плувец, но изпадна в немилост заради една коалиция проклети жени. Изключително адаптивен в битки, но слаб в социалната игра. Много психологични издевателства имаше над него, но поне се нагледахме на страхотни  битки целия сезон. За благодарност продукцията го сготви и като за капак изманипулираха финала със смси, за да го вземе друг. После се съди с с предаването и последно чух, че е в Щатите. Струва си да се гледат всички епизоди с негово участие.

# 1 862
И как така решихте, че Юлиян няма шанс на тези трасета?
Той трасетата в неговия сезон ги минаваше с лекота, не бяха за неговите възможности. Юлиян е като Ди Стефано. Изпреварил времето си. Който разбира от историята на футбола ще ме разбере, който не, няма да може.
Отделно, че е много голям тактик в битките, мислещ играч. Други толкова мислещи на терен играчи са Фифо и Гого. За които всеки детайл е важен и знаят къде да минат бавно, къде бързо, къде да се вложат повече и къде не. Да се адаптират при различни препятствия и трудности и т.н.
Този сезон между другото видях това в Крум, но в доста по-малка степен, но за съжаление той като цяло свали нивото във фаза 2. Явно се умори. Твърде много реки, твърде много безумно тежки игри и играчите изпокапаха и гледаме тази пародия.

Имаше молба до мен да пусна скрийншот на гаврата с мънистата на ДуДнев.
Ето

То всичко му е написано на тази безгласна буква...

Половината сентенция е наредена!
Бяха се подсигурили. Предимството не им беше достатъчна гаранция...

И какво се разбира от това - едно голямо нищо. Да бе пуснал и скрийншот с червеното колело за сравнение, това само по себе си не показва нищо.

# 1 863
Аз първи сезон спрях да го гледам заради въпросния Юлиян. По спомени, беше противен тип.
Беше много груб по характер, да не кажа по-силна дума, това ме отблъсна да го харесам. Не мисля, че е чак злодей. Не отричам възможностите и способностите му, но "легенда" ми е силно преувеличено за него. Определено е един от най-борбените участници - по този критерий наистина е на едно от челните места и на първо в неговия сезон, въпреки финала.

На вчерашната битка към средата ДуДнев беше пред умиране, много изнемощял, след това сякаш се подсили рязко и стана торпедо, да не са спрели играта и да са му дали нещо за ядене? Това си помислих.

# 1 864
  • софия
Как стеее,  не ви виждам ръцетееее!?!?!?
 Дами и господа, барът е зареден. За мезе таз вечер джанки. Изгонила съм кУмаритИ,  заровила съм томаховкити и чакам с нетърпение залозите тази вечер.
 Момчииии,  искам да видя на леля Марта и кака Вили физиономиите на първа среща. Ти си на ход, лъве!

# 1 865
  • Берлин
Дяволо, как ти се пише изобщо...

# 1 866
Това е първият сезон на Игрите, който гледам. Харесва ми, забавлявам се, малко ме е яд, че не съм гледала никой от предишните. Харесвам и участниците, всеки от тях ми е интересен, няма двама еднакви. Не бих се ядосвала при победа на който и да е от тях, но най-вероятни победители са Момчил или Рълев. Поне според мен.

И двамата са много силни и интелигентни играчи, но много различни. И двамата ми допадат. Ето как АЗ виждам разликата между тях: да предположим, че едно кралство е нападнато от дракон. Кралят обещава половината от кралската съкровищница и ръката на дъщеря си за юнака, който победи дракона.

Момчил. Отива в кралството, изправя се на площада и обявява, че той ще победи дракона. Избира от оръжейната блестящи доспехи, здрав меч и щит. Застава пред пещерата на дракона и го призовава на двубой на живот и смърт. Драконът излиза и атакува, наш Момчи се бие геройски, защитава се със щита от огъня, бълван от дракона, след това атакува с меча. Цели се в сърцето. След цял ден изтощителна битка, звярът е промушен. Драконът умира, а Момчил го моли да му прости. После с последните си останали сили изкопава гроб и погребва дракона. Връща се в кралството, приема народната любов, отказва съкровището, защото идва тежка зима и хората имат нужда от храна. Отказва и ръката на кралската дъщеря. Момичето не е свикнало на този живот, който той води. Взема като награда коня, доспехите и оръжията. Потегля към залеза.

Рълев. Чува за дракона и наградата. Отива до пещерата и чака дракона да излезе, за да има достатъчно пространство за атака. Когато драконът се измъква и се протяга още сънен, Рълев атакува. С две ками. По една във всяка ръка. Мушка бързо, но това са само ками, а драконът е огромен. И много ядосан. Не може да види кой го бучка. Рълев стои откъм едната страна, за да избегне огъня. Бърз е като дявол. Цели се в очите. Когато постига целта си, битката е наполовина спечелена. Драконът е ослепен и изтощен, а наш Рълев още подсача около него, свеж като репичка. Драконът умира. Рълев хапва протеинов бар докато чака. После резва главата на дракона за доказателство и бодро се отправя към кралството. Приема с благодарност наградата. Обещава на кралската дъщеря, че ще се ожени за нея. Бяга през нощта с наградата, дъщерята на местната ханджийка и сребърните приброри.

# 1 867
  • София
Предполагам от уважение към част от списващите тук пише и се грижи така добре за темите.

# 1 868
  • София
Аз първи сезон спрях да го гледам заради въпросния Юлиян. По спомени, беше противен тип.
Беше много груб по характер, да не кажа по-силна дума, това ме отблъсна да го харесам. Не мисля, че е чак злодей. Не отричам възможностите и способностите му, но "легенда" ми е силно преувеличено за него. Определено е един от най-борбените участници - по този критерий наистина е на едно от челните места и на първо в неговия сезон, въпреки финала.

На вчерашната битка към средата ДуДнев беше пред умиране, много изнемощял, след това сякаш се подсили рязко и стана торпедо, да не са спрели играта и да са му дали нещо за ядене? Това си помислих.

Като нищо.
Но това не бих го квалифицирала като нещо лошо или нечестно, но пъзелът на Дунев, предимствотои въобще всичко...

# 1 869
  • При семейството си
Изгледах и аз най-накрая епизода.
Дунев…трагичен на първото минаване, ако не беше предимството, беше заминал. “Сбогува” се с племето преди битката, интересно защо неговите ръце не се протриха от въжето и тегленето на варела, трагичен и след победата, да целуваш пъзела.
Мартин беше доста обективен в коментарите си, при посрещането му.
Или Крум е бил с много голямо закъснение или просто знаеше какво трябва да изпише, та Дунев чакаше появата на Крум, за да си подреди пъзела, преди това частите, въжетата се въргаляха в пясъка.
Яд ме е за Крум, имаше моменти, в които истински не го харесвах, но почти не ме е разочаровал на Арената. И в последните битки имаше много по-значителна роля за племето си от олимпиеца. Излезе от Играта, обаче, с достойнство и като по-скоро положителен образ.
Рълев окапа, се скапа, но нормално, дано живне бързо.
Не знам дали Мартин ще го пращат при Гладиатори, ще го номинират или елиминират, но общо взето единствените, които бих гледала с удоволствие на Арената, са Рълев, Момчил, Благо…може би за пълнеж Виктория и Дени.

# 1 870
  • софия
Скрит текст:
Това е първият сезон на Игрите, който гледам. Харесва ми, забавлявам се, малко ме е яд, че не съм гледала никой от предишните. Харесвам и участниците, всеки от тях ми е интересен, няма двама еднакви. Не бих се ядосвала при победа на който и да е от тях, но най-вероятни победители са Момчил или Рълев. Поне според мен.

И двамата са много силни и интелигентни играчи, но много различни. И двамата ми допадат. Ето как АЗ виждам разликата между тях: да предположим, че едно кралство е нападнато от дракон. Кралят обещава половината от кралската съкровищница и ръката на дъщеря си за юнака, който победи дракона.

Момчил. Отива в кралството, изправя се на площада и обявява, че той ще победи дракона. Избира от оръжейната блестящи доспехи, здрав меч и щит. Застава пред пещерата на дракона и го призовава на двубой на живот и смърт. Драконът излиза и атакува, наш Момчи се бие геройски, защитава се със щита от огъня, бълван от дракона, след това атакува с меча. Цели се в сърцето. След цял ден изтощителна битка, звярът е промушен. Драконът умира, а Момчил го моли да му прости. После с последните си останали сили изкопава гроб и погребва дракона. Връща се в кралството, приема народната любов, отказва съкровището, защото идва тежка зима и хората имат нужда от храна. Отказва и ръката на кралската дъщеря. Момичето не е свикнало на този живот, който той води. Взема като награда коня, доспехите и оръжията. Потегля към залеза.

Рълев. Чува за дракона и наградата. Отива до пещерата и чака дракона да излезе, за да има достатъчно пространство за атака. Когато драконът се измъква и се протяга още сънен, Рълев атакува. С две ками. По една във всяка ръка. Мушка бързо, но това са само ками, а драконът е огромен. И много ядосан. Не може да види кой го бучка. Рълев стои откъм едната страна, за да избегне огъня. Бърз е като дявол. Цели се в очите. Когато постига целта си, битката е наполовина спечелена. Драконът е ослепен и изтощен, а наш Рълев още подсача около него, свеж като репичка. Драконът умира. Рълев хапва протеинов бар докато чака. После резва главата на дракона за доказателство и бодро се отправя към кралството. Приема с благодарност наградата. Обещава на кралската дъщеря, че ще се ожени за нея. Бяга през нощта с наградата, дъщерята на местната ханджийка и сребърните приброри.
[/spoiler]
 🤣🤣🤣
 Благодаря ти, горе долу и аз така виждам нещата. Само, дето има и една вещица, която подръпва,  пощипва и чат пат праща магия за гаден цирей на нашите двама герои. Но те са упорити,  ще се справят.

# 1 871
И как така решихте, че Юлиян няма шанс на тези трасета?
Той трасетата в неговия сезон ги минаваше с лекота, не бяха за неговите възможности. Юлиян е като Ди Стефано. Изпреварил времето си. Който разбира от историята на футбола ще ме разбере, който не, няма да може.
Отделно, че е много голям тактик в битките, мислещ играч. Други толкова мислещи на терен играчи са Фифо и Гого. За които всеки детайл е важен и знаят къде да минат бавно, къде бързо, къде да се вложат повече и къде не. Да се адаптират при различни препятствия и трудности и т.н.
Този сезон между другото видях това в Крум, но в доста по-малка степен, но за съжаление той като цяло свали нивото във фаза 2. Явно се умори. Твърде много реки, твърде много безумно тежки игри и играчите изпокапаха и гледаме тази пародия.

Имаше молба до мен да пусна скрийншот на гаврата с мънистата на ДуДнев.
Ето

То всичко му е написано на тази безгласна буква...

Половината сентенция е наредена!
Бяха се подсигурили. Предимството не им беше достатъчна гаранция...

И какво се разбира от това - едно голямо нищо. Да бе пуснал и скрийншот с червеното колело за сравнение, това само по себе си не показва нищо.

току що прегледах записа - двете колела с буквите са напълно еднакви и идентични, няма никаква несправедливост.

Не е хубаво да се обвинява така безочливо.

# 1 872
Давай Зори! С нея поне пада смях. Joy

# 1 873
  • София
Предполагам от уважение към част от списващите тук пише и се грижи така добре за темите.

Да! Simple Smile

# 1 874
ГоспоИца ,,ЪмчИ тооо мИене никоЙ ньИ мьЙ бил" как ще я запомни тази игра....ще има да снимат завалиите....

Общи условия

Активация на акаунт