💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 28/

• 27 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро Animal Bee

Направих новата тема снощи, но според мен няма смисъл да се напъваме излишно. Спокойно ще се преместим след епизода или може би утре. С тези промота не очаквам да бъде епизод, който ще обсъждаме много разпалено, но знае ли човек, може да ни изненадат. Grinning

Коко, права си, че всеки си гледа неговата камбанария, но както уж бяха много притеснени за Лейля и искаха да й кажат всичко, изведнъж решиха, че не просто няма да й кажат нищо, ами и Кенан трябва да избяга като страхливец и дори няма да скъса с нея, гледайки я в очите.  Виждаме в следващата серия Туран как крещи на Лейля, това е защитна реакция на гузен човек,  разбира се, но пак ми стана много неприятно.

Слънце, хубаво напомни, направо забравих, че Лейля има минало. Joy Дано ни покажат нещо и за нея преди да занулят сериала.

Когато Невин разпитваше Идрис как се е запознал с Доан, той отказа да каже. Голяма тайна ще е. Grinning В спомените на Доан показваха как някой го изнася от горящото сиропиталище, предполагам, че това е бил Идрис. Не му показват лицето.

И нещо да ви развеселя. За бургазлии зимата започва, когато те си решат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 616
Здравейте! Flowers Hibiscus

В тази ситуация сега, разбирам защо Невин и Туран постъпват така. Искаха да кажат на Лейля, тогава когато Кенан не знаеше за болестта си. Сега обаче знае и в тях може би има страх, че е възможно Лейля да разкрие Доан. Страх ги е самият той да не разкрие нещо, затова избраха лечението. Страхуват се и за себе си, искат си спокойствието хората. Satisfied Затова избраха по-лесното, да избягат.

Ново стори от Ханде, май ще снима за списание. Nocturne пуска корици за двете колекции всяка година. Иска ми се обща с Бурак на мен. Дано да има.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 11:58 от midnight__sun

# 617
Слънце, дано да има! Ама да не е през декември за Hello, че пак ще отнесе хейта. С тези фенове, трябва много да внимава, да не рови в стари рани.Joy

# 618
Е сега, стари рани. Не отминаха ли тези работи вече? Satisfied

"Лейля е изправена пред трудна ситуация, с която трябва да се справи."

"Беше оставено на Туран и Невин да отговорят на въпросите на изоставените."

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 12:57 от midnight__sun

# 619
За мен отминаха, но нали ги знаеш в туитър, всичко се помни. Laughing

Сериалът е "Дъщерите на Гюнеш" или "Слънчеви момичета", както го превеждаха при нас. Препоръчвам го, гледах го преди години и много ми хареса.

# 620
Цялото интервю на Керем от Luma Short Film Festival Yeditepe University
https://www.youtube.com/watch?v=rxLaSeu_FSA&t=4s

# 621
Супер, Миси. Ако някой се наеме да го преведе на руски/англ/испански , ще можем да преведем и ние. Sunglasses

От феновете  Heart Eyes

# 622
Прекрасна Ханде

# 623
“Мислите ли, че Кенан ще се погрижи за любовта си?”

# 624
Хаштагът на епизодът тази вечер е : #yarımkalanlar #незавършени

# 625
Bambaşka Biri се класира на 9-то място сред всички сериали в седмичната класация на социалните медии, което го прави единственият сериал на Фокс в топ 10.

Тук сме първи. Дано значи нещо за Фокс. Satisfied

# 626
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

нещо ново Sunglasses

нещо старо Wink

На гледащите ДЧ желая вълнуващ епизод тази вечер Nature Zap
с нетърпение очакам впечатленията и коментарите ви! Smiley

# 627
А?! Дилеми, тази снимка на Керем стара ли е? Аз пак недоразбрала Grinning Реших, че е нова и се стяга за някой проект. Joy
Дано някъде преведат интервюто на Керем.
Дано и тази вечер да не ни блокират и да успеем да гледаме с превод. Каквото дойде.

# 628
# 629
Тези, които бяха до Лейля по време на този труден процес...

Ново от Ханде

Общи условия

Активация на акаунт