Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 447
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Има ли по магазините машина за вакумиране?
Четох, че не е лоша.

Има, но не във всички магазини. Преди 2 седмици взех една на разпродажба за 25 лв.
Иначе на редовна цена ги продават по 60 лв. Има бели и черни.
Ехее, това е оферта. Ние преди доста време я взехме за 60лв, после ме беше яд, че гледах някакво намаление с Лидл плюс май за 40лв.
Върши работа, вакумирали сме ядки, ориз, леща, дори протеин на прах.

Лешници пък при нас имаше доволно, от тези печените с купона. Учудващо. Колко съм обикаляла за други неща...

# 1 066
  • София
Може при вас да е имало, но при нас в 5 Лидл-а нямаше. Ill
Може да има за пазаруващите през деня, след 16 вече няма нищо, нито празни кашони, нито етикет, нищо.

# 1 067
Аз пък имам все още активен купонът за 13г Лидл..а вече взех с него един шоколад. Вилам си ,че ще изчезне ,ще се усетят ....ако и утре е там ,още един шоколад ще си взема ( луканката не ме блазни, но белият шоколад с бадеми и другият с лешници - определено Wink ).
Явно само аз ше троша пари другата седмица WinkWink ...нищо, не ходете ..да има за мене Wink Wink

# 1 068
  • София
Ама те само казват, че няма да ходят, после се хвалят с покупките си.

# 1 069
  • софия
Да покажа виното, което вчера обсъждахме.
Скрит текст:
Това е XXL. Моите коментари бяха за нормалните, малките боксове, които са ПА.
Ако говориш за 3 литровите РС, днес видях, че червеното е също на Славянци.
Да - бяло и розе.
Скрит текст:
Забелязала съм, че има 3 л. боксове с различен производител. Трябва да се гледа.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 18:35 от zvаnchе

# 1 070
  • Варна, Пловдив
Здравейте, другата седмица хвърлих око на кухненската горелка, може ли, който я има да изкаже мнение дали става? Чат-пат ми дотрябва, а тази е на добра цена. Как става презареждането?

# 1 071
Някой има ли брошура за откриването на новия магазин на Пещерско шосе в Пловдив? Винаги има специални оферти за новооткритите магазини, но такава не ми е попаднала за този.

# 1 072
Долче, от постоянния асортимент са. Намерих една снимка от стара тема.

Горе в дясно, до шоколадите са. При вас май стоха на стелажа до хляба. Ако ходиш скоро и се сетиш, погледни, ако не, аз ще ида да видя. Така изчезнаха преди време меденките. Бяха в големи кутии по 24, сега и линцерите май ще ги отлистят.
Имаше си от тези линцери вчера малко преди края на работното време.🙂 Но цената е 76 с. май. И до хляба стоят, и на касите има. Но трябва да погледна дали има зачертан код...🤔🤔

Някой има ли брошура за откриването на новия магазин на Пещерско шосе в Пловдив? Винаги има специални оферти за новооткритите магазини, но такава не ми е попаднала за този.

Кога ще е откриването и къде на Пещерско шосе, до Короната някъде ли?🙂🤔

# 1 073
  • София
Моля, ако някой има чопъра от брошурата, да даде отзив. Имаше разпечатан, не можах да сложа капака, така че да се застопори и ви се видя много несигурен.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 20:23 от buni

# 1 074
Аз използвах 2 пъти купона за РД за 1ст. След първата покупка си остана и на следващия ден го ползвах отново, пак го отчете, но този път вече изчезна.

# 1 075
Долче, благодаря. Утре ще отида да взема. Тази снимка е от 2019, та нормално сега цената да е двойна Sad
Лидл на Пещерско? Освен към Короната не се сещам, къде другаде може да има.
Погледнах на сайта, има нов клон в Плевен и активен купон до 10.12. За Пловдив нищо няма.

# 1 076
  • София
Долче, от постоянния асортимент са. Намерих една снимка от стара тема.

Горе в дясно, до шоколадите са. При вас май стоха на стелажа до хляба. Ако ходиш скоро и се сетиш, погледни, ако не, аз ще ида да видя. Така изчезнаха преди време меденките. Бяха в големи кутии по 24, сега и линцерите май ще ги отлистят.
В ноемврийската лентичка имах купон за този линдзер. В края на ноември го стигнах и обиколих 3-4 софийски магазина, но не намерих. Явно наистина има проблем. В последния ден преди да изтече купона взех пърленка. Поне имаше избор.

Подарявам енергийна напитка за 1 ст.  И всички седмични и допълнителни дневни купони също, но едва ли са интересни за някой. Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 19:52 от Таня67

# 1 077
На някой прави ли му впечатление, че лидълската замразена пица /Мozzarella/ от няколко месеца я съсипаха? Тя е единствената, която харесвах и сега и тя е гадна -- тестото има вкус на закуски/мекици, супер оскъдно е пестото отгоре, почти няма доматен сос?! Преди беше доста сочна тази пица, сега не струва.

# 1 078
Подарявам купони за Кока кола и Кит Кат донат:
Скрит текст:

# 1 079
  • Варна
Благодаря на момичетата с отзиви за парфюмчетата Hug
Лешници с купон и при нас нямаше /Варна/.
Смлени орехи взех,много добра цена!
Накупих и шоколад за готвене,разни аранжировки също.Доволна.
Отивам да разглеждам новата брошура Grinning

Общи условия

Активация на акаунт