Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 468
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
Тези слушалки биват ли?
Трябват ми за разговори по вайбър.

# 1 156
Понеже до сега все сме купивали ариел и персил, когато е на промоция  течен прах.  Сега сме хвърлили око на OMO в Лидл. Има ли доволни от него?
Омо и персил не е ли едно и също?

# 1 157
Не, Омо  и Персил са различни марки. Не се препоръчва Омо от Лидл. Доста е орязано като състав Това е информация от темата за перилните препарати

# 1 158
  • Варна/Благоевград
Здравейте ,търсих тези ликьори онзи ден ,но не ги видях ,предлагат ли се още и ако да от редовните артикули ли са или от специалните седмици?

Скоро има друг вид ,сладък ,подобен на Бейлис ,моля споделете

# 1 159
  • shumen
Аз пък съв вземала Омо и пак ще взема.

# 1 160
Подарявам купони за: Кроасан с нуга пълнеж - 28 %, енергийна напитка лайт за 1 ст. и кит кат донат - 20 %.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 14:44 от Viara T

# 1 161
  • София
Омо от Лидл не струва, не купувайте.
Омо на Unilever е добрата марка и преди го имаше по супермаркетите, но вече не се внася в България.
В Лидл единственият препарат за пране, който си струва, е супер концентратът за цветно пране.

# 1 162
Протекторът за матрак от тази седмица някой ползва ли и изпотява ли ,усеща ли се изкуственият слой? Мъжът е с претенции и ...

# 1 163
  • София
Ах, какъв бой беше при нас за чорапи и някакъв куфар с машинарии. 😂 Включих се само с три кутии чорапи. 😃

# 1 164
  • Варна
Борбата за чорапи беше безмилостно жестока в магазина до  Окръжна гр.Варна. Бабите вземаха не по 2,3,5 а по 10 кутии... Чинно изчаках боя да премине и след 20мин служителка нареди още 3 кашона. Кутиите с инструменти също бяха свършили.

# 1 165
Точно вчера, минавайки покрай детските кухни, се сетих какви борби имаше за тях преди години. Сега имаше 5-6 броя и никакъв интерес. И си мислех, за какво ли са борбите сега. Те били за чорапи. 😊

Да похваля мандарините в кошничка. Насипните не ми вдъхнаха доверие и взех от тях. Да, по-скъпи са, но са хубави.

# 1 166
Подарявам
Скрит текст:

# 1 167
Добър пазар направих в събота. Купих свински врат , осигурих пържолите за Коледа. Цяло пиле , джолан , пилешки обезкостен бут на -50% от цената. Също така намалени телешка кайма, телешка наденица и пилешко филе на -30%. Заредих фризера. По мои сметки ще стигне до празниците. Взех  от виното в бокс кутията 3л Родна стряха по ваша препоръка. Не съм го опитала още, за да дам мнение. Накупих и други неща . После влязох още веднъж в магазина, защото имах някакви купони за по 1 ст , та се наредих на касата още веднъж, като между другото "забърсах" и едни гъби за 4лв кг. Силно се надявам да не ми се налага да влизам в супермаркети преди празници ,че е някакъв ужас.

# 1 168
Подарявам
Скрит текст:

Самоцитирам се, че от телефона не дава да редактирам.
Ядките са дадени.
Благо ми е писал за лучените кръгчета - забранени са ти личните съобщения обаче и не мога да ти го изпратя. Отблокирай си съобщенията, за да ти пусна картата Hug

# 1 169
  • Асеновград
Тези слушалки биват ли?
Трябват ми за разговори по вайбър.

Взех ги, сега се зареждат. Дават ги на касите.

Общи условия

Активация на акаунт