Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 496
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Варна
Тези слушалки биват ли?
Трябват ми за разговори по вайбър.

Взех ги, сега се зареждат. Дават ги на касите.

Пиши, моля те, дали си доволна от качеството на звука.

Ако си купим и не ни харесат, дали ще може да ги върнем? В Озон, например, слушалки не може да се връщат поради хигиенни съображения.

# 1 171
Лидл, днес в 9ч. нямаше ни чорапи ни слушалки..в 2 магазина че са ми на изпът минах. 0!

# 1 172
  • Асеновград
Тези слушалки биват ли?
Трябват ми за разговори по вайбър.

Взех ги, сега се зареждат. Дават ги на касите.

Пиши, моля те, дали си доволна от качеството на звука.

Ако си купим и не ни харесат, дали ще може да ги върнем? В Озон, например, слушалки не може да се връщат поради хигиенни съображения.
Заредени са. Свързаха се без проблем. Звука е нормален. На мен ми трябват за разговори в движение. Малко по неудобни са от старите ми тип тапи без това надолу дългото.
Пробвах и на лаптопа, добре се чува разговор с тях.
Слушалките са само в заключена витрина. Питаш на каса, плащаш и ти вадят.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 13:03 от Panayotu

# 1 173
Panayotu
в кой Лидл това?
Аз в 2 ходих и нямат!

# 1 174
  • Асеновград
Panayotu
в кой Лидл това?
Аз в 2 ходих и нямат!
Аз отворих магазина в Асеновград. И понеже имах съмнение веднага отидох до заключената витрина за скъпи стоки, видях вътре мостра, попитах служител и ме насочи към каса. Последно време доста неща , са в тази витрина.

# 1 175
А за кои чоРапи има битки?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 16:06 от Рошличката

# 1 176
  • София
А за кои чопапи има битки?
Тези в кутия. 5 чифта за 5 лв.

# 1 177
А за кои чопапи има битки?
Тези в кутия. 5 чифта за 5 лв.

Нямаше при нас чорапи, но аз купих термо от Синсей за същите пари, така че…
0.90 ст за чифт термо и 70% памук 3 чифта за 1.90.

# 1 178
  • София
Лидълските са яки за подарък, май за това ги грабят хората основно.

# 1 179
Аз издирвах сутринта тъпата кутия с инструменти - но в Студентски били заредили 5 , и 5 минути след отварянето на магазина , нямаше нито една . Отидох до Младост 2 - и етиката бяха махнали дори . Имах работа към центъра  - в Слатинския Лидл и този на Сточна - също греда . Иначе заредих чорапи и аз , взех едни слушалки( които бяха също 5бр във витрината ) , чаши , едни блузи с 2/4 ръкав . Иначе похвалвам много морковената торта на мадам Гато май - много добра ( набарах я намалена май на 5-6 лв 2-те парчета , но си беше супер). Сега смятам да им пиша оплакване - не може да заредиш 5 бр. от нещо - и утре или в сряда , когато не е на намаление, сигурно ще заредят останалите 80% от предвидените за промоцията куфари и ще има навсякъде. То бива да свършва бързо нещо - ама за няма и 5 мин . в едниния, за 1ч от отварянето в дригуя , и 3-4ч в още два ....еми явно не е заредено както трябва Sad

# 1 180
Също пообиколих, в 3 магазина в София не намерих слушалките, още в 8:30 ч. часа били свършили.

Подарявам купони за: Детска дървена работна маса - 30 лв., Led лента - 5 лв., избрани продукти с марка Alesto  - 20 %, за шоколад Milka - 20 % , Италиански сладолед - 2 лв.,  крекери със сол - 25 %, както и всички седмични купони.
Скрит текст:

Купоните за крекери и избрани продукти с марка Alesto са подарени.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 20:51 от Viara T

# 1 181
Моля кажете,тези бархетни спални комплекти ли бяха харесвани ?

# 1 182
  • Бургас
Подарявам

# 1 183
Току що на каса на самообслужване отчете, че е маркирана картата, купоните активирани и не ги отчете.
Викнах служител въведе нещо ръчно и ги отчете. Е защо бе да му се невиди, като не ви се дава не заблуждавайте хората.
Това към ръководството не към служителите, от тях нищо не зависи!

# 1 184
Сутринта като отидох 8 без1 мин, имаше поне 70-80 човека чакащи, и като се юрнаха, бабичките стоят и не мърдат пред чорапите, те може да имат време, ама аз съм на работа. Взех и слушалки за подарък на тийнове, на обяд взех още 1, на вагона имаше, но от чорапите и следа не.

Общи условия

Активация на акаунт