Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 505
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз по обяд отидох за чорапи и като нямаше, просто си излязох и влязох да напазарувам в съседната Билла. Напоследък все няма, това за което отивам, но има и други магазини, не са само те.

# 1 186
Ама какви са тия неземни чорапи... В Младост 2 забелязвам от известно време, че уж нещо е намалено за деня, уж първи ден, а то - нищо не е заредено. Едва ли за часове свършва.

За бархетни чаршафи не знам, ама поларени комплекти чаршафи има в кауфланд, доста по-приятни на пипане и по-изгодни.

# 1 187
  • София
Ама какви са тия неземни чорапи... В Младост 2 забелязвам от известно време, че уж нещо е намалено за деня, уж първи ден, а то - нищо не е заредено. Едва ли за часове свършва. ...
2 поста над теб е казано, че 80 човека са чакали отварянето. Тоест не свършва за часове, а за минути.
Откак съществува Лидл у нас, е било така.
Учудвам се, че след 13 години още има учудени.

# 1 188
  • София
Някой иска ли купон за детската дървена работна маса? Или го има във всички профили? На мен ми пише "избрано за теб".

Е, разгеле, откога чакам купон за чайовете! Simple Smile Simple Smile Сега, ако вземат и черните да намалят, или някое купонче да ми пратят, ще е супер.
От скреча ли ти се падна такъв купон?
Не, видях в новата (тазседмичната брошура), че ще има купон за чайове от петък май беше.

При нас от доста време не зареждат Йогурт по гръцки. При вас има ли го?

Хаджи Димитър (Сф), има. Забелязвам, че са по много малко бройки, но успявам да си купя (редовно си взимам, защото с обикновеното кисело мляко не ми е много ОК, а до скоро изобщо не можех да го ям).

# 1 189
Не им разбирам маркетинг стратегията на Лидл, ако е да отидем до магазина и видим, че гръмката им реклама е 5 бройки и приключила за 3 минути, ефекта е точно обратен.Даже да имам списък за други продукти   - приключвам .
В другата верига, даже и в кварталния магазин са по-почтени . Въобще не е необходимо да "разлайват кучетата " за нещо, което го има минути.
А какво ли е становището на КЗП?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 16:30 от Tony Maria 22

# 1 190
  • Пловдив
Не им разбирам маркетинг стратегията на Лидл, ако е да отидем до магазина и видим, че гръмката им реклама е 5 бройки и приключила за 3 минути, ефекта е точно обратен.Даже да имам списък за други продукти   - приключвам .
В другата верига, даже и в кварталния магазин са по-почтени . Въобще не е необходимо да "разлайвате кучетата " за нещо, което го има минути.

Какво становище очаквате.... Те са се застраховали като на каталога пише" До изчерпване на количествата".

# 1 191
Лидл, днес в 9ч. нямаше ни чорапи ни слушалки..в 2 магазина че са ми на изпът минах. 0!
И при мен така. Даже към 8,30 преди работа бях и нямаше. С промоционалните стоки е така. Не знам дали зареждат малко, бързо ли се изкупуват, но като мине промоцията, обикновено има. Така беше и с пиците, след като изтече купона за отстъпка, заредиха доволно количество.
А чорапите не са лоши. Миналата година бях купила на редовна цена, а за пет лева са си направо чудесен подарък

# 1 192
  • София
Зависи от качеството. Имаше едни по 7 бр. без кутия - късат се с поглед.  На 1-во обуване вкъщи, не в обувка.  Много бяха зле.

# 1 193
Въпросът е дали са заредили "разумно количество съобразно стоката или услугата, обема на направената реклама за стоката или услугата и предложената цена", както предвижда законът, или са заредили някакви символични бройки и утре ще залеят щандовете с липсващите днес слушалки и чорапи.

Според мен си заслужава някой, който не е успял рано сутринта да купи търсеното, да пусне един сигнал до КЗП. Такива глоби са били налагани на Била, на Лидл, вероятно и на останалите търговски вериги, няма лошо клиентите да си търсят правата.

# 1 194
В другата верига, даже и в кварталния магазин са по-почтени . Въобще не е необходимо да "разлайвате кучетата " за нещо, което го има минути.

Какво становище очаквате.... Те са се застраховали като на каталога пише" До изчерпване на количествата".

В интервю с представител на КЗП преди година-две, човекът каза, че преспокойно може да се сезира за такива практики. Веригите са длъжни да осигурят наличество от обявената стока за целия период от промоцията.

# 1 195
  • София
В другата верига, даже и в кварталния магазин са по-почтени . Въобще не е необходимо да "разлайват кучетата " за нещо, което го има минути.
16.22 ч е даже късно за КЗП, очаквах към този час да сме вече в сферата на геноцида 🙃
Ако разбирахме от маркетинг стратегии, щяхме да сме на 5-цифрена заплата някъде.
И с приключването не им бутна 122 милиарда евро приходи за 2022 🙃

Досадни са вече тези периодични фръцкания от хора, които нямат особени заслуги към развитието на темата, освен сводка колко са обидени, до следващото промо когато чинно ще са се подредили, забравили и обида и чудо 🙂

# 1 196
Аууу, че какви заслуги се изискват за "развитието" на тема "Лидл" Joy Никога няма да се редя за 5 чорапа, но като са казали, че ще ги продават на някаква цена, са длъжни да ги осигурят. Ако беше нещо, което ме интересува, със сигурност щях да подам сигнал в КЗП. В момента не ме вълнуват нито чорапи, нито инструменти. Между другото, КЗП доста пъти са ми вършили доста добра работа и съм била компенсирана от магазини.

# 1 197
Който не му харесва да не ходи, тамън ще намалее опашката, аман от бутаница по празниците 👍
Ако ония мъжки чорапи са като детските които взех преди седмица, струва си чакането и битката Satisfied Онези за ски обаче не особено, освен ако след чакането пред магазина не търчат на Витоша със ските 😁
Сутринта нарязах поредния щолен, този път марципанов, да похваля че и на него са му подобрили рецептата съществено. Просто е перфектен Hands ClapHands Clap Вече не е така ронещ се, вкусът му е много изтънчен, балансирали са аромати и захар по много фин начин, не е така сух и въобще е станал фантазия.

# 1 198
  • София
Щолените 500 гр. с мак или марципан са намалени малко. От 5.99. на 4.99.
С мак вече не така хубав, подмятаме един от първото зареждане, а миналите години не се задържаше. Вкусове и предпочитания всякакви.

# 1 199
Такааа. Прецаках се, ама яко. При нас (прованса, само 1 Лидл имаме) всеки понеделник има някакво пале с намалени стоки. Е, днес си купих 7 кутии някакви нови (за мен) бонбони, вместо шоколади за близките деца за Коледа. Прибирам се, махам им намалените етикети и чак тогава осъзах, че съм купила от бонбоните, които са ни на заглавната страница на темата. Дори не знам къде седят в магазина. Нямах идея как изглежда кутията им. Толкова ли са ужасни на вкус?
Иначе купих за проба някакво парче сирене със салвия и много ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт