Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 537
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 200
Тез чорапя ме досмеша и се сетих за рекламата какво да подарим за коледа "чорапът не е подарък в него се слага подарък". Това в рамките на майтапа. Като ви гледам на чорапите пише ликра. Да не сте се набутали пак с някакви изкуствени материи. Проверихте ли да са 100% памук или подобни естествени (примерно вълна).
Със слушалките сте се прецакали. Няма слушалки тип тапа дето стават за разговори. Единствените нормални са тези
Скрит текст:

Не вярвам да тръгнете с тях по улиците. Другото шуми независимо от модела.
В компанията сме 250 000 човека и в разговорите се пробват да се включат с какви ли не слушалки. Е не се чува нормално без шум и бръмченето от вън дори и тези дето претендират, че са с шумо подтискане.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 17:26 от netman71

# 1 201
  • София
Ама те искат да чуват, а не тях да ги чуват. За целта са си перфектни.

# 1 202
Ама те искат да чуват, а не тях да ги чуват. За целта са си перфектни.
За тази цел всяка от по 3 лева с кабел и по 15 безжични вършат същата работа. Само дето ще ти затворят отсреща на минутата. И отсреща искат да чуват. Хи Хи Хи

# 1 203
  • София
Тази седмица само за непромокаемия матрак ще ходя. Дано да е качествен.
Сега, като ви чета ме е яд че не станах рано да отида за слушалки. Нищо. Пак ще ги пуснат.

# 1 204
  • Буркина Фасо
в Билла има подобни слушалки. май бяха на същата или сходна цена.

# 1 205
Днес си купих сухи чушки от Кауфланд. Замислих се за любимия ни ( не чак толкова вече ) Лидл - не пуснаха хубавите мариновани, дали ще има сухите на Струма Фудс?

# 1 206
Откъде тръгна тая мода на телешкото варено напоследък, тука в готварската тема пълно, сега и лидълци са го пуснали на реклама Thinking
Големите слушалки са добри, предполагам и малките не са за изхвърляне. Нормален звук.
Като ви гледам на чорапите пише ликра.
Ми то без ликра няма да са еластични. Тези които гледах май бяха 5% ликра, 80% памук. Изключително меки, топли и са дишащи, кое им е проблемът?

# 1 207
Моето дете няма жак на телефона и тапите са съвсем ок за да си гледа и слуша аниметата и ютуба с тях. Има си хубави ,големи , геймърски ( каквото и да значи това ) слушалки на компа , че по-малките ушанки му убиват на рамките на очилата.
Т.е. за мен са си ок тия слушалки , и ако бяха от К или Б , навярно нямаше да ги купя за тоя пари ... смятам дори нискобюджетната техника, която е брандирана с Лидълските марки , за в пъти по -качествена от аналогичните продукти за тази цена ( поне беше ).
В Кн, уж го гледаш същото , ама накрая не е баш така Wink Wink

# 1 208
  • софия
"Струма фуудс" няма ли в Била? Миналата година купувах от там.

# 1 209
Възможно е, ще проверя. Рядко ходя в Билла и не съм се сетила.

# 1 210
  • In transit
Днес си купих сухи чушки от Кауфланд. Замислих се за любимия ни ( не чак толкова вече ) Лидл - не пуснаха хубавите мариновани, дали ще има сухите на Струма Фудс?
То няма ли? Още преди няколко седмици видях, че бяха заредили. При нас бяха сложени при био плодовете, на най-високото.

# 1 211
Днес в Лидл Борово имаше доста чорапи няколко вида в кутиите по 5 бр., както и два номера бяха забелязах-35-38 и 39-41 . Това към 10.30ч днес и имаше още в кашона след мен. До тях бяха часовниците за които отидох, та така ги видях чорапите с коледни мотиви. Аз взех два вида по една кутия, по-светлия вариант и по-тъмния. Часовниците, дето толкова ги чаках бяха много малко бройки и модели. Да имаше 10бр. общо, но взех бял и розов, че ми вършат страхотна работа и си свикнах с тях без да ги свалям ни на море, басейн, баня и т.н. Имаше много неща намалено на 50%, метални кутии със сладки в бяло и черно , коледните украси всички са намалени и не са лоши, голям избор според мен имаше. Вероятно и утре коледните ще са така намалени, та...който го интересува да знае.
Да, тоалетна хартия Фамилия , май 40бр имаше на 18 лв. Взех и от нея. За слушалки изобщо не се огледах и не знаех, че се търсят дали има.

# 1 212
"Струма фуудс" няма ли в Била? Миналата година купувах от там.
Има

# 1 213
Леле - голям резил ...борим се тука с детето с тия слушалки да ги сдвоим и гледам , че самите тапи не искат да светят ...викам , Край , отивам да ги връщам утре ....
След 1 час , натискане  на бутончето и опити с 2 телефона ,..съвсем случайно видях че нещо се бели на слушалките от долната страна - те взели че сложили черна  защитна лентичка фолио на пинчетата за зареждане и аз нали вече недоскиф и не мога го видя ...
Предишните тапи не ги разопаковах аз, може би е нещо нормално ...ама да си знаете ....невидимото фолио на пинчетата на тапите, требва да се махне първо ,за да проработят:joy:  JoyBlush (чак ме е срам ,че някой преди 100 години ми е дал диплома на инженер Joy). Ама и детото не го видя туй фолио .....

# 1 214
Мики, средно веднъж седмично пазарувам в Лидл и поглеждам всеки път, но няма още сушени чушки. Но може и да не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт