Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 556
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
И в момента пия лидлска вода със знак PET, ти ми разправяш как нямало и си личало с невъоръжено око 🙃

# 2 026
Здравейте, видях, че от 04.01. ще има Арома дифузер. https://www.lidl.bg/p/aromatiziras-difuzer/p10013201
Някой ползва ли този модел да даде отзиви?

# 2 027
Аз пък последните години не съм срещала бутилки от масовите които да не са ПЕТ. Нямам магазин с машина на близо и не връщам бутилки, но гледам етикети. На работа пия само вода от Лидл на Сагуаро, както и от време на време девин и горна баня макар да не ги харесвам. Всички са ПЕТ.

# 2 028
Подарявам
Скрит текст:
Може ли за котешката храна?

# 2 029
Точно от минерална вода бях награбила да връщам. Приемат ги, включително техните си. В Кауфланд също има машини, приемат и там. От олио, айрян и мляко не приемат, защото има мазнина. Машината чете по бар кода, ако бутилката е смачкана, замърсена, без етикет, няма да я вземе. Ако я пускаш прекалено бързо или я задържиш на входа на машината, пак дава грешка. Досега съм връщала само от вода, малко кенчета и малко безалкохолни.

# 2 030
И в момента пия лидлска вода със знак PET, ти ми разправяш как нямало и си личало с невъоръжено око 🙃

Не е същият знака.
Да правим разлика между ПЕТ материал, полиетилен, и т.н.

# 2 031
Дизайнът му е малко по-различен от този в сайта на Лидл Simple Smile ама означава същото поне според мен.

На мен досега машината не ми е отказвала бутилки от минерална вода - най-често Лидълската изворна, Девин изворна, Банкя, на Метро марката.

# 2 032
На Борн имаше всичко, само големите протеини не видях, че беше голяма блъсканица и исках по-бързо да изляза.
(Продуктите, които коментирахме с жълт стикер в брошурата, че няма да са налични.)

Една жена беше взела над 10 опаковки от тези:

Толкова ли са хубави?

Относно бутилките. Само от прясно мляко, айрян и олио не приема.
Минерална вода връщам всеки път - с етикет, без етикет - нямало е проблем. На всякакви марки Девин, Лидълските води, Горна баня..
От Промаркер като купувам фреш - тази бутилка е проблемна. И в Лидл, и в Кауфланд не я приема бутилката, но аз съм упорита. 3-4 пъти въртя я от различни страни докато я приеме.
Ваучерите, които издава машината, са валидни само за филиала, в който са върнати бутилките. (И машините на Кауфланд, и на Лидл)

# 2 033
  • София
Разбира се, че е същия знак 🙃

# 2 034
  • София
Леле, аз пък мислех, че Борн е магазинът за перилни препарати... Grinning

# 2 035
Подарявам:

Скрит текст:

# 2 036
Марина, не са лоши веган кексчетата. Предполагам жената се е запасила, защото рядко ги пускат.

# 2 037

Не е същият знака.
Да правим разлика между ПЕТ материал, полиетилен, и т.н.

В случая ги има и двата ПЕТ и Полиетилен.
Аз не виждам ралика ПЕТ знака.

# 2 038
Ние редовно връщаме бутилки на Saguaro от газирана вода, винаги ги приема. Случвало се е пластмасова бутилка от Шуменско да връщам, от кола, тях също приема. Знаци не съм заглеждала.

Ще съм благодарна, ако някой сподели купон за 20% на котешки храни.

# 2 039

Ще съм благодарна, ако някой сподели купон за 20% на котешки храни.
Преди 2-3 страници в скрит текст момичетата подаряваха купони за котешки храни.

Общи условия

Активация на акаунт