Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 539
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 040
Подарявам + кутии, батерии, наденички, ементал, багети и манго. Не знам за какво попълвах "за теб" в приложението, като имам 3 котки, а ми пускат кучешки купон 🤷
Ако включва тоалетната, моля някой да ми изпрати на лични. 🙏

# 2 041
  • София
Затова си връщаме в Кауфланд, там приема от минерална вода.
Машините в Кауфланд и Лидл са едни и същи. Преди време заедно откриха кампанията.

Аз още не съм виждал тези лидлски пунктове за бутилки - където аз обичайно пазарувам няма, но съм чел че до тях трябва да има кошове за капачки от благотворителната кампания. Не знам също дали до всеки пункт, но поне някъде със сигурност има.
За съжаление в магазините на Искърско шосе и на Андрей Ляпчев няма нито за капачки, нито за бутилките, които не се приемат. Трябва да отидат в общия боклук на входа на магазина.
Скрит текст:
Между двете врати на Кауфланд нали има кошове за разделно хвърляне. Веднъж четях кой за какво е и чистачката ми каза хич да не гледам, а да хвърлям, в който си искам. Тя ги събирала заедно, защото във всеки боклук имало от всичко. Simple Smile

Много им е странна системата. И в трите профила писахме, че имаме котки, но нямаме купон за котешка храна. Simple Smile Не ми и трябва, защото тази синята не я харесват и не я купувам, но нали затова попълвахме анкетите?

Хаха! Поне нямам кучешки купон като при ТDК. Joy

Имам купон, който е до днес за Сладки пуканки с шоколад или солен карамел вместо за 1,49 лв за 1,05. Ако някой иска да пише. - подарен

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 16:20 от Таня67

# 2 042
Може ли купон за едросмляна лютеница, моля ?

# 2 043
Нямам котешки и кучешки. Избрано за мен са кашу на -40% и моцарела на -36%. Ако някой иска.
Лентата ми е 200 лв, логично, не съм стъпвала в Лидъл от миналото лято по някое време.

p.s. кашуто е дадено Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 19:42 от vaychka

# 2 044
Много им е странна системата. И в трите профила писахме, че имаме котки, но нямаме купон за котешка храна. Simple Smile Не ми и трябва, защото тази синята не я харесват и не я купувам, но нали затова попълвахме анкетите?
Мда, и аз нямам за котешка храна, а съм попълвала, че имаме котка. Тя домашната яде само пръчиците като лакомство отвреме на време, но купувам големите опаковки от 3 кг от Лидълската храна за преминаващите на вилата дворни котки, които изхранваме там, доста често, както и от тоалетната за котки, а също нямам купон за котешка храна.

# 2 045
  • Буркина Фасо
и аз нямам за котки, но не си спомням някъде да са ме питали. надали и се съобразяват с това. единствено за РД го правят.
по ми е загадка защо ме питат за пола (в случая за профила в Билла), хисал съм какъв е и все
ми даряват ваучери за дамски превръзки, тампони и бебешки памперси  rotfImbo 

# 2 046
На мен са ми избрали френска бутерка с шоколад (нямам идея даже за какво става дума, но са 4+1)
Лютеница и люти чушки. Ако някой ги иска, да ми пише.

Не видях дали сте обсъждали електронните ваучери.

Копирам текста, защото не дава да сложа линк

Скрит текст:
"Лидл България" продължава да приема разплащания с хартиени ваучери за храна по Наредба 7 и Наредба 11 и за подарък до изтичане на срока им на валидност.

Към настоящия момент електронни ваучери за храна, предоставени от работодатели, не могат да бъдат използвани в магазините на Lidl. За да е възможно това, трябва да бъдат изпълнени следните две условия:

1. Сключване на съответните договори с лицензираните оператори на електронни ваучери за храна;

2. Извършване на необходимата техническа подготовка.

Информация за датата, от която ще бъдат приемани ваучери за храна на електронен носител, ще бъде предоставена допълнително. При наличието на въпроси, клиентите следва да се обърнат към своя работодател.

# 2 047
Френските бутерки са уникални!
Купонът за манго само за 1 бройка ли е?

# 2 048
и аз нямам за котки, но не си спомням някъде да са ме питали. надали и се съобразяват с това. единствено за РД го правят.
по ми е загадка защо ме питат за пола (в случая за профила в Билла), хисал съм какъв е и все
ми даряват ваучери за дамски превръзки, тампони и бебешки памперси  rotfImbo

В Била няма персонални купони, общи са за всички клиенти.

Не видях дали сте обсъждали електронните ваучери.

Копирам текста, защото не дава да сложа линк

Скрит текст:
"Лидл България" продължава да приема разплащания с хартиени ваучери за храна по Наредба 7 и Наредба 11 и за подарък до изтичане на срока им на валидност.

Към настоящия момент електронни ваучери за храна, предоставени от работодатели, не могат да бъдат използвани в магазините на Lidl. За да е възможно това, трябва да бъдат изпълнени следните две условия:

1. Сключване на съответните договори с лицензираните оператори на електронни ваучери за храна;

2. Извършване на необходимата техническа подготовка.

Информация за датата, от която ще бъдат приемани ваучери за храна на електронен носител, ще бъде предоставена допълнително. При наличието на въпроси, клиентите следва да се обърнат към своя работодател.

Вече някой има ли пластика?
При нас през февруари ще ги раздават с януарската заплата.
Интересно защо Лидл не са сключили договор още. Нововъведенията бяха анонсирани преди 5-6 месеца..

Френските бутерки са уникални!
Купонът за манго само за 1 бройка ли е?

Няма ограничение.

# 2 049
Как си разменяте купоните? Скрийншот на картата ли?

# 2 050
  • Буркина Фасо
Как си разменяте купоните? Скрийншот на картата ли?
на първа страница от темата е написано

# 2 051
  • София
Е, как по-ясно да ви кажат, че освен котки трябва да си вземете и кучета 🙂

Писах им преди НГ относно мои притеснения за съхранението на яйцата. Тези полските 20 броя за 6 и нещо са извън хладилници, а всички останали са с температурен режим към момента. На опаковката пише съхранение до 18 градуса, а аз имам съмнения, че зимата вътре е повече. И не купувам. Нямам отговор към момента, ще ви информирам ако ми отговорят.

Ако и още някой се интересува, овчето кисело мляко Родна стряха е извън ПА вече, моят човек там потвърди. Последната налична партида е до 17 януари, ще издирвам утре в отчаянието си 😕 На Канала ги изкупих всички до 17ти, на Сточна нямаше вече.
Животът ми няма да е същия без тази вкусотия 🤐

May_sea, да. Но първо активираш купона.

# 2 052
stonefaced, засилих се да ти пратя  купон, но се оказа, че е за кучета. Някой ако го иска, но не пише колко бройки може да вземеш:

# 2 053
Подарям всички купони.
Скрит текст:

# 2 054
Може ли купон за едросмляна лютеница, моля ?
Може, изпратих ти.

Общи условия

Активация на акаунт