Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 250
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 75
# 76
По искане на синковеца взех торта тоблерон. Ужасно сладка, но аз имам антисладък зъб. Иначе не е лоша.

# 77
Хубава ли е тази тоалетна?
Някой ползва ли е ? Мирише ли, разпада ли се ?

# 78
  • София
има ли в лидъл готови блатове за торта, никога не съм обръщала внимание?

# 79
има ли в лидъл готови блатове за торта, никога не съм обръщала внимание?
Има, в постоянния асортимент са.

# 80
  • София
Ако някой няма да ползва купона за малките шоколадчета 2+1 ще съм благодарна да го сподели Blush

# 81
Здравейте, може ли някой да сподели дали елхата, която ще а има от днес е хубава? На фона на другите (вчера гледах в бриколаж и хубавите бяха по 150-200 лв) ми се струва доста евтина и затова мисля да я пробваме, че е за смяна нашата. Благодаря и се извинявам, ако вече е коментирана.

# 82
Ако някой няма да ползва купона за малките шоколадчета 2+1 ще съм благодарна да го сподели Blush

Изпратих ви.

# 83
  • София
Имаш ЛС 🙂

# 84
  • Русе
Дами, мнения за този масажьор? Или поне по-скорошни, че в търсачката все стари мнения излизат. Не купувам шоколоди, мога да споделя купоните си.

# 85
  • София
Дами, мнения за този масажьор? Или поне по-скорошни, че в търсачката все стари мнения излизат.
Скрит текст:
Не купувам шоколоди, мога да споделя купоните си.

[/spoiler]
Срок на годност ли имат старите мнения?

# 86
  • Русе
Имат, за съжаление.

# 87
  • София
Някой чакаше нетърпеливо промо на шоколадите JDGross - от идния петък -25% редовно и -30% с купон.

# 88
  • In transit
Шоколади с тиква имаше доста в нашия филиал (Мир, Варна)

От новата брошура нищо не си харесах. Sad

# 89
Не знам дали е коментирано, но са пуснали отново подправката за риба и още няколко вида редом с нея.

Общи условия

Активация на акаунт