Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 724
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 495
Преди имах толкова купони Избрано за теб. Последните седмици - нито един.

# 496
Препоръчайте червено вино, например някое от промоционалните става ли?
Ако си ценител на вина не вземай лидълско. Ако не си ценител, то всички са еднакво добри и клонят към сладки, аз си ги избирам на случаен принцип по етикета и вида грозде и нямам лошо попадение.

# 497
Ако има колега, който иска да се тровим заедно с кренвирши - супер са. Годни до 15.12.

# 498
Преди няколко седмици бяха пуснали от тези мобилни инхалатори.

Дали някой ги е срещал някъде да са останали към днешна дата и стават ли?

# 499
Коя мицеларна вода хвалите? Не, че имам купон, но да я знам, ще взема за опит.

# 500
Някой има ли купон, на който не пише за какво количество важи? На този не пише т.е е само за един брой ли?

# 501
Термодънките - купувала съм дамски , но бяха с ластик отгоре и в XXL варианта мъжки. Ако са леко ватирани- т.е. отвътре самиятбдънков плат е пухкав - със слой вата ..са ок и съм много доволна ..ако са някакви нови модели ....не мога да кажа.
Мисля че имаше на места останали от ръчните инхалатори ...в Младост 2 или Студентски , но не мога да кажа дали вършат работа ( може на националния тел да ви насочат къде има бройки останали ).
Аз днес си заредих вино бяло/розе ,картофите в мрежа 5 кила в Младост 2 изглеждаха добре - едри,здрави ....взех пък ще видим Wink Wink
Едни ръкавици за голямото взех - дано да са по-читави от предните ,които с чисто сърце хвърлих ( цялата вътрешност мека се изваждаше на всяко изкарване на ръката и съответно ,беше луда борба да я вкараш и да нацелиш пръстите ,че и с мокри ,замръзнали ръце ) .
Към обяд беше доста опоскано, въпреки ,безумните цени на ски нещата според мен .. а краставиците са на 5.99 вече Sad Sad  ( от Б май вчера ги взех за 3.99 , а доматите там са прекрасни, розови и много вкусни за 2,99) .

# 502
Краставици взех от Ф. на 2 лв., много хубави, погледнете, ако имате наблизо.

# 503
Подарявам

Скрит текст:

# 504
  • София
Скрит текст:
Някой има ли купон, на който не пише за какво количество важи? На този не пише т.е е само за един брой ли?
Вчера писах за същото. Не е за 1 брой, защото взех 3 броя сирене за мазане. Но ми е интересно дали може повече от стандартните 3 броя. Ако съдя по зелето (коментарът на lite16), може би може.

# 505
  • shumen
Мисля,че не е само за един.Може и повече да вземеш.

# 506

Попитай на телефона посочен страницата на Лидл. Аз преди няколко дни звънях за една сауна за лице и ми казаха, че я има в нашия филиал, а аз същият ден бях питала и ми казаха, че я няма. Оказа се, че в склада я има....

# 507
На каква цена са били тези инхалатори?
Нареждам се и аз за купон за миц.вода ако има повече излишни, благодаря Hug

mariat , ако все още има сауните, ще помоля? Не можах да намеря при нас

# 508
  • Пловдив
Коя мицеларна вода хвалите? Не, че имам купон, но да я знам, ще взема за опит.

Има снимка на предната страница.

# 509
Подарявам:
Скрит текст:

Подарен.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 11:32 от Viara T

Общи условия

Активация на акаунт