Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 669
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 825
Ранобудна, извинявай, че не отговорих на въпроса ти, но чак сега влизам отново Simple Smile
Виждам, че вече е и без значение де. Аз не стигнах днес до Лидл, но не ми е никаква драма. Явно и с Фаворина е руска рулетка, както много пъти сме били свидетели, но сме свикнали на Лидл номерцата.

# 826
  • оттам, откъдето започва България
Няма как продавачката да знае ти как ще си наредиш стоките на лентата, смешно и наивно е. Не само в Лидл, винаги и навсякъде отстъпките се начисляват за най- евтините продукти. Дори и да не го пише никъде, логично е да е така, заради сините ми очи няма да ми направят 40% отстъпка на най- скъпия продукт.
Отделно- независимо къде на лентата са ми били продуктите и къде са се отбелязали на бележката, винаги си гледам касовия бон преди да изляза от магазина. Често се случва да правя рекламация, я за неначислени 30 или 50% намаление, я заради различна от обявената цена.

Не съм казала, че касиерът е виновен. И защо да е логично да се начисляват отстъпките на най-евтините продукти?
Къде в купона за -40% го пише? Аз това исках да разбера, може би съм го пропуснала?

И аз винаги си гледам касовия бон, но когато закупените продукти са повече, не успявам на момента да отчета направената отстъпка. (както е и в конкретния случай)

Че е маркетингов трик, няма защо и да се споменава. На касите масово имаше оставени буркани с кисели краставички. Познайте защо. Simple Smile

# 827
Направиха хората на луди, то купони, то кодове, че всеки купон с различно условие. Много е стресиращо и натоварващо пазаруването, луд да станеш докато направиш всичко както трябва. Вълкът от Уолстрийт пасти да яде.

# 828
  • София
Купих от прословутата луканка за 1 стотинка. Никой нищо не ми каза. Купих и някои неща на Фаворина. Банани взех, че ги хапваме за закуска. И любимата ми френска селска франзела. Купих от календарите със шоколадчета.  И още доста неща, а отидох само за луканката. Simple Smile

# 829
  • София/Испания
Опитахте ли вече луканката?Вкусна ли е ?

# 830
  • София
Ако въпросът е към мен - не съм. Прибрах се  преди 1ч. До 2-3 дни ще я опитам.

# 831
За нас е вкусна, но все пак е въпрос на вкус.

# 832
  • София
какъв е този купон за фаворина, аз нямам? да не би да е от тези дето се отварят всеки ден? аз вчера съм прапуснала

# 833
какъв е този купон за фаворина, аз нямам? да не би да е от тези дето се отварят всеки ден? аз вчера съм прапуснала
Да , късметчето за 01.12 - 40% отстъпка за 3 продукта на Фаворина. До днес беше.

# 834
Къде се рекламира този купон, че не го намирам ...

На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.

# 835
Моите деца я унищожиха за нула време. А си бях нарязала за себе си. Докато се обърна се намъкнали в кухнята и я изяли Wink

# 836
Следващата седмица пускат готова за консумация с подправки осолена сланина XXL по 8 лв за килограм.
За мен не е нормална ценова политика.
Защото преди месец пуснаха сурова сланина за 10 лева /от понеделник до сряда/.
В четвъртък беше на промоция за 7,50 лв  за килограм.
И на следващата седмица в понеделник суровата сланина се продаваше с купон за 8,00 лева за килограм.
Нормално ли е сурова сланина да се продава за 8 лв , и след 2 седмици пак на същата цена, но вече готова за консумация???

# 837
За какво използвате стъклените буркани от тофи бонбоните, след като бонбоните са изядени?🙂

# 838
  • София
Къде се рекламира този купон, че не го намирам ...

На нас ни отказаха да ни продадат луканката, защото купонът бил само за служители и бил получен неправомерно. На клиентския телефон ми казаха, че били дежурна група и не били компетентни по казуса. Казах, че ще пусна и писмено оплакване + сигнал към КЗП.
Луканките свършиха, сега ако цъкнеш се появява това

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 00:46 от lite16

# 839
  • София
За какво използвате стъклените буркани от тофи бонбоните, след като бонбоните са изядени?🙂

Днес си купих такъв и мисля да го напълня с разни миди и други черупки, които съм си донесла от чужди плажове. Взех буркана с купон, заедно с черната кутия с бисквити и джинджифиловата къщичка за сглобяване. Доста добре ми дойде купонът. А с този за рд си взех котидж сирене.

Общи условия

Активация на акаунт