Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 654
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте, какви продукти дават този месец за рожден ден?
Никакви. Нямаме купон за РД, тази година ни забравиха

# 871
  • In The Middle Of Nowhere
E как аз взех бонбони лятото за моя рд, сега за майка ми която ще има в края на месеца се чудя дали са същите или са променили нещо..  Тогава беше между бонбони солен карамел или от ония пенливи вина в малки кенчета май. Ако дават голяма бутилка вино е добре, но ме съмнява..
Пп: като се замисля би трябвало да е еднакво за цялата година

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 15:54 от angeles

# 872
  • София
E как аз взех бонбони лятото за моя рд, сега за майка ми която ще има в края на месеца се чудя дали са същите или са променили нещо..  Тогава беше между бонбони солен карамел или от ония пенливи вина в малки кенчета май. Ако дават голяма бутилка вино е добре, но ме съмнява..
Имало някакъв проблем и в момента не изпращат купон за рожден ден. На оплакалите се им давали купон за 5 лв, което е повече от бонбони за 3 лв. Simple Smile

# 873
  • In The Middle Of Nowhere
Аха, мерси 🙂
.. Видях в стари теми, че миналата или по-миналата година е имало хубав избор между червено вино и бонбони, но големи, не като тези дето аз го взех.

# 874
  • София
През септември даваха бонбоните, които са имитация на Тофифи. Виното не знам какво е било. Хубави са и съм благодарна за подаръка, но наистина в началото на Лидл+ бонбоните бяха от по-големите и скъпи опаковки. Wink

# 875
Ноември месец получих същия купон.

# 876
При нас вчера имаше една единствена самотна луканка. Grinning  Изглежда,че хората не знаеха за този купон. Thinking Аз си взех от този шоколад ... разкош. Chocolate Bar Hands Ok Hand

# 877
Здравейте, в брошурата за следващата седмица от4.12 виждам бутер тесто 0.800 г.-2.79 лв.Някой ползвал ли го и какво ви е мнението.

# 878
Здравейте, в брошурата за следващата седмица от4.12 виждам бутер тесто 0.800 г.-2.79 лв.Някой ползвал ли го и какво ви е мнението.

Свекърва ми го ползва, това замразеното бутер тесто. Приемливо е за цената си, надува си се, хрупкави са печивата. Аз за вкъщи взимам от прясното бутертесто, то също е ок.

# 879
Да похваля тези сладки. Състав не смятам да гледам. Но се усеща вкуса на марципана и леко на шам фастъка. Обаче са малко. Само 8бр. в индивидуална опаковка всяка. Не съм ги виждала досега. Не бяха при коледните неща. От някаква седмица ли са? Бяха оставени на стелаж на пътеката.

# 880
На мен ми допадна:

# 881
  • София
Не са в постоянен асортимент, да. Май горе долу покрай Делукс-а се пускат.

Кренвиршите Стара планина 1+1 бяха с около 35% надолу на Канала / София.
4 и малко за двата пакета, но стои пояснението, че до 3 пакета на клиент. Не знам дали над тази бройка ще минат, но предполагам да.
Та, огледайте, ако купувате. Вкусни и ароматни са и с напълно ок състав за такъв тип продукти.
Шунката Clean label Pikok с двойния размер също беше доволно надолу. Излиза около 12 лева килограма при над 30 иначе.

# 882
  • shumen
Не са в постоянния асортимент.
Аз ще ходя утре и ще видя какво има.

# 883
Подарявам
Скрит текст:
Седмичните още не са заредени

# 884
При мен всички купони са заредени. Пратили са ми и шест купона "Избрано за теб"...😅

Общи условия

Активация на акаунт