Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 585
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 990
Тtiholova, много благодаря!🙂

# 991
Ха, това е ново за мен. Понеже винаги набързо гледам Ел бележката, досега не бях забелязала, че отбелязват използваните купони.

Досега не беше.
Писах за Лидл в Сърбия, че е така.
Явно и тук ще го въведат.

# 992
  • София
Кое не е било досега така?
Използваните купони в касовия бон в приложението са видими от юни миналата година.

# 993
Бокс бяло вино "Родна стряха" от Славянци ли беше хубавото?
Мисля, че не. Преди ги хвалехме боксовете Родна стряха, но ги правеха в Едоардо Миролио.
Носкоро купих от Лидъл бокс розе 10 л. на Славянци, гадно е.
Значи трябва да е от с. Еленово - https://www.lidl.bg/c/edoardo-mirolio/s10022056
Допълвам: продължава да има боксове бяло вино и розе на РС от с. Еленово (предполагаме, че виното е произведено в Едоардо Миролио). Розето било на прИмоция в момента. Довечера ще опитаме бялото.
Скрит текст:
Пратих мъжа да пазарува и информацията ми е от него.
Промоционалното не е от с. Еленово при нас.

# 994
Не пише да е използван - т.е. в бележката не пише нищо. А отстъпката накрая е от други неща, според мен - сега прегледах пак. Като купонът беше редовно активиран и в срок - т.е. ако не е използван, трябваше още да е при активирани, а той изчезна веднага след пазаруването.
Наистина са направили нещо да не може да се ползва.

# 995
Кое не е било досега така?
Използваните купони в касовия бон в приложението са видими от юни миналата година.

Използваните купони в Сърбия са най-отдолу на бележката.
В горната част на бележката всичко е на редовна цена.
Най-долу под QR кода са изписани използваните купони и отстъпки.
Това не е така при нас. Затова съм писала, че явно и при нас ще се въвежда така.
Сега ясно ли ти е?
Съфорумката мисля че това имаше предвид под - че на бележката не пишело дали е използван купона.

# 996
Скирът на Лидл има по-гаден вкус от продавания по-скъп в други магазини - лично мнение Simple Smile Не е нито на тебешир, нито на извара, силно концентриран млечен продукт, с много ниска масленост, въобще не прилича на кисело мляко - освен, че е млечен. Традиционен исландски продукт е, макар че Лидълския си го правят в Германия. Комбинира се добре с плодове, може да се ползва и като крем-сирене. Десертните кофички скир в Лидл ми харесваха, докато не прочетох какво съдържат - аромати, аспартам и яж там да се успокояваш, че е обезмаслено. Със замразени боровинки и мед натуралния става много по-вкусен и полезен, ако го разбиеш, ще стане като сладолед.

# 997
  • София
Съфорумката мисля че това имаше предвид под - че на бележката не пишело дали е използван купона.
Аз разбрах, че Amiamo имаше това предвид :

# 998
Ловджийската луканка не се хареса вкъщи. Детето я беше изчоплило от тортилата с кашкавал и я беше отделило отстрани...😆 А парчетата от луканката от 4,29 лв (понеже сложих и от нея в тортилата) бяха изядени.😉
Прочетох упътването на дигиталната мерителна лъжица. Каква е тази функция TARA/Претегляне в съд? Как да го разбирам, може ли някой да даде пример?🤔 И функцията HOLD с какво се различава от другите? Чета, препрочитам и не успявам да разбера...😅

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 17:55 от dolce miele

# 999
  • софия
Скрит текст:
Допълвам: продължава да има боксове бяло вино и розе на РС от с. Еленово (предполагаме, че виното е произведено в Едоардо Миролио). Розето било на прИмоция в момента. Довечера ще опитаме бялото.
Скрит текст:
12.99 лв.
Цената не е ли за бокс розе РС?
Когато съм гледала, съм виждала, че има боксове, които са от различен производител. Можеш да избереш от кой да вземеш.

# 1 000
Каква е тази функция TARA/Претегляне в съд? Как да го разбирам, може ли някой да даде пример?
Тара е когато мериш нещо в някаква опаковка и т.н. Първо се слага опаковката на везната, вероятно има бутон Тара, който нулира теглото, все едно опаковката не  е на везната и тогава наливаш продукта който искаш да мериш и ти показва само теглото на продукта. Холд запазва цифрата с измереното тегло на дисплея, така че ако буташ везната това не се отразява и не показва по-тежко ако натиснеш, добавиш и т.н. мърдаш.

# 1 001
Скрит текст:
Скрит текст:
12.99 лв.
Цената не е ли за бокс розе РС?
Когато съм гледала, съм виждала, че има боксове, които са от различен производител. Можеш да избереш от кой да вземеш.
Аз няма да взимам никакво. Отгоравях, че днес при нас в магазина промоционалното вино не е от с. Еленово. Т.е. може да е по- лошо на вкус от другото на ЕМ.

# 1 002
Прочетох упътването на дигиталната мерителна лъжица. Каква е тази функция TARA/Претегляне в съд? Как да го разбирам, може ли някой да даде пример?🤔 И функцията HOLD с какво се различава от другите? Чета, препрочитам и не успявам да разбера...😅

Тара е когато теглиш но първо има и тегло което искаш да игнорираш. Например в някакъв съд, но за лъжицата това не е приложимо особено. Иначе на нормалните кантари, се слага съдът или в каквото е насипано това което теглиш, нулираш с тази функция и после вече това тегло не се зачита а само каквото добавиш след него.

# 1 003
Да, аз трудно мога да си представя да тегля нещо с опаковка (освен бонбон☺️) или да поставя друг съд в дигиталната лъжица. Затова е и объркването ми...😅
Благодаря, за функцията HOLD ми се изясни.🙂
Моята лъжица изписва все нещо като OutZ или Out2- което било грешка OutZero и означавало, че при включване в лъжицата вече имало продукт с тегло над 30 грама. А няма нищо, празна е.🤪 Също така, като сложа нещо, не отмерва...странна работа.

# 1 004
  • shumen
Скира е като извара,но по безсолен.Аз веднъж взех и никои не го хареса вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт