Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 438
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
zvanche, може да съм те подвел без да искам - не съм знаел че има 2 различни бокса розе в ПА и де факто не знам кое от двете е хвалено в темата.
Към момента на Канала :
Розе 3л Еленово 12 99 промо от 15.99
Розе 3л Славянци 16.99
Бяло 3л Еленово 15.99
Бяло 3л Славянци 16.99
Бял, Розе и Червен пелин 3л Славянци 10.99
Червено 3л Еленово 15.99
Червено 3л Славянци 16.99

Линцерите с ябълка ги няма.

# 1 081
  • Mostly in my mind
Големи тарикатлъци днес в нашия Лидл. Сложили черита 250 гр с цена 1.79. До тях кашон с черита 500 гр, но за тях няма цена. Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished

# 1 082
  • софия
zvanche, може да съм те подвел без да искам - не съм знаел че има 2 различни бокса розе в ПА и де факто не знам кое от двете е хвалено в темата.
Скрит текст:
Към момента на Канала :
Розе 3л Еленово 12 99 промо от 15.99
Розе 3л Славянци 16.99
Бяло 3л Еленово 15.99
Бяло 3л Славянци 16.99
Бял, Розе и Червен пелин 3л Славянци 10.99
Червено 3л Еленово 15.99
Червено 3л Славянци 16.99
Не си ме подвел. Няма проблем.
Нали затова е темата. Покрай обсъждането стана ясно кое е 🙂

# 1 083
  • In transit
Големи тарикатлъци днес в нашия Лидл. Сложили черита 250 гр с цена 1.79. До тях кашон с черита 500 гр, но за тях няма цена. Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished
Тези тарикатлъци отдавна им ги знам, ама много хора се подлъгват. А при нас, влязох по път в един филиал, основно да си взема бланшираните скариди с купон. Мернах едни продълговати черита и грабнах една тарелка. Скариди нямаше и минах през нашия филиал. Там ми направи впечатление, че черитата бяха обикновени, кръгли със съвсем различна опаковка, от тези, които взех. Grinning

# 1 084
  • Mostly in my mind
А на тези опаковката и на двата грамажа бяха едно към едно еднакви. Затова е и доста подвеждащо и неприятно.

# 1 085
  • София
Купих луканка Varoni. Харесва ми. Опитах и луканката по манастирски. И тя ми харесва.

# 1 086
Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished
Ами проблемът е в хората, винаги може да идеш до касата и да питаш като нещо няма етикет, а ако има етикет то на него пише какво е, разликата между 250 и 500г е очевадна.

# 1 087
   Когато киселите краставички бяха на промоция, до тях имаше краставички от 3,50 без етикет.Който си видя бележката на касата връщаше, но сигурно доста хора прецахака.

# 1 088
Ние чак тази вечер опитахме луканката ,която беше за 1 ст. Не съм очарована, за веднъж става ,но не бих я купила повече

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:54 от Leona_

# 1 089
Лидл на Пещерско? Освен към Короната не се сещам, къде другаде може да има.
На Пещерско шосе между Смирненски и Прослав е и е доста голям. На мен лично ще ми е много удобен. Откриването е в събота. Ще го посетим 😋

# 1 090
  • Mostly in my mind
Масово хората взимат по-голямата опаковка  като четат само големите букви и цифри...попитах служител "няма цена,колко са черитата?" , отговорът "ами на касата ще ви кажат" Astonished
Ами проблемът е в хората, винаги може да идеш до касата и да питаш като нещо няма етикет, а ако има етикет то на него пише какво е, разликата между 250 и 500г е очевадна.
Така е, много не четат. Но явно просто са доверчиви и каквото видят, това е. Проблемът е и в търговеца обаче. Нарича се нелоялност, защото в случая няма табела за по-големия грамаж. Директно са си в нарушение, не че някой и копче ще им каже ...

# 1 091
Долче, благодаря. Утре ще отида да взема. Тази снимка е от 2019, та нормално сега цената да е двойна Sad
Не се разкарвай- днес нямаше линцери!🤨 Имаше на касите само етикети с цената 0,69 лв и празно място...На щанда до хляба дори и етикет с цената не видях...🙄

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 00:01 от dolce miele

# 1 092
Откриването е на 9.12(събота) от 9:00. Намира се срещу Юск на Пещерско.

# 1 093
Аничка, благодаря! Така и предполагах за местоположението.
Ходих за рекламацията днес, приеха я, сега ще си чакам 30-те дни...Бях свидетел как се пръсна една бутилка с вода 11 л- падна от много високо, докато служител се опитваше да намести палетите до стената. Направо си беше мини наводнение...🙈

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 17:32 от dolce miele

# 1 094
  • София
На някой прави ли му впечатление, че лидълската замразена пица /Мozzarella/ от няколко месеца я съсипаха? Тя е единствената, която харесвах и сега и тя е гадна -- тестото има вкус на закуски/мекици, супер оскъдно е пестото отгоре, почти няма доматен сос?! Преди беше доста сочна тази пица, сега не струва.
Аз писах. Награбих от онези по 3 бр. Мozzarella, които последно пускаха и са ужасни.  Сега не смея да взема от единичната, да не е и тя такава. И ние харесвахме нея най-много от пиците в постоянен асортимент.
Сега взимаме от тази с трюфел на делукс и със смокини. По-скъпи са, но са много хубави. Ама до кога ....

Общи условия

Активация на акаунт