Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 420
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
При нас от доста време не зареждат Йогурт по гръцки. При вас има ли го?
Не. София / Канала.

# 1 126
Снощи чух поредно оплакване от "прясната" риба в Лидл. Свекървата на приятелка купила, намирисвала й, но не искала да я хвърля. Е, по време на печенето замирисала непоносимо на развалено и я хвърлила. Така че едно наум.

Аз мислех да ходя в Лидл, ама стигна до Кауфланд и леко се шокирах, защото изглеждаше по-подредено, чисто и добре заредено от който и да е Лидл напоследък. Само забравям, че аз трябва да си тегля зеленчуците. То последната брошура на Лидл и без това е някакво изриване на склада.
И аз онзи ден си го помислих тъй като в два последователни дни бях и в двата магазина. Преди Кауфланд ми се струваше мизерен и влизах основно като пуснат пепси на промоция,че го пием вкъщи. От както обаче направиха ремонт и пренаредиха, изглежда много по- подредено и заредено. А в Лидл в понеделник  беше като в селски магазин - навсякъде пръснати и зарязани кашони със стока,палети с храна насред магазина чакащи някой да ги нареди по хладилните витрини, а около дрехите беше страшно разхвърляно(което със сигурност го правят клиентите,но би трябвало някой служител да ги превежда в по-нормален вид от време но време)

# 1 127
  • shumen
Нито от Лидл,нито от Кауфланд вземам риба.

# 1 128
Редовно взимам риба от Лидл, да е сега ядохме сьомга. Не съм попадала на развалена.

# 1 129
  • Бургас
Нито от Лидл,нито от Кауфланд вземам риба.
А, и не трябва!!
Израснал съм и живея на морето.
Баща ми е моряк. Приятели, рибари, бол.
От тях знам, че по добре замразена риба, от колкото охладена.

Това е потвърдено и от близък, който е работил по траулери (корабите, които ловят риба)

С две думи, при покупка на охладена (да не говоря за изчистена), получавате размразвна такава, съхранявана при неизвестни условия.

Все пак, в нашето море нямаме сьомга, ципура или групер.

# 1 130
Абе тъй, ама от варненския рибен пазар рибата винаги има дъх на тежко, дори да сме я харесали като стегната и лъскава в момента на купуването.
От лидъл такъв проблем никога не съм имала.

# 1 131
Пък ние, дето сме на другия край на България да не говорим Joy От Лидл май не съм купувала риба; вземам от време на време от Кауфланд - то си пише и си личи, че е размразена, но към замразените пък имам още по-големи резерви...

# 1 132
И аз тази година изхвърлих лаврак в срок и защитана опаковка. Много се ядосах, на рибния пазар поне може да си я помиришеш Simple Smile

# 1 133
  • софия
Мандарините са страхотни - дребнички, но сочни, сладки, тънкокори, без семки (поне тези, които е купил половинът).

# 1 134
Имам нов любим Лидл. В един от филиалите сложили каса на самообслужване. Вече само там ще ходя Wink обаче много пространство са отделили за 5 каси. Служителите и те едва се оправят да помагат. Явно е от скоро това с тези каси. 3ма служители помагаха и се суетяха

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 16:19 от Севда_

# 1 135
  • София
Лидл на Пещерско? Освен към Короната не се сещам, къде другаде може да има.
На Пещерско шосе между Смирненски и Прослав е и е доста голям. На мен лично ще ми е много удобен. Откриването е в събота. Ще го посетим 😋
Още в петък го направих на любим магазин, като се надявах да има някакви специални купони, но ми излезе само купон за етажерки. На място има ли някакви интересни промоции? При откриването на магазина на Лъвов мост в София имаше и специална брошура, която се виждаше в профила. Сега няма нищо. Старият магазин на Пещерско шосе ни е под носа, но ако има нещо интересно, ще пратя мъжа ми и в другия край на шосето. Joy

# 1 136
В пощата имахме брошурата. Имаше моцарела, масло, йогурт на -50 процента, както и намалени етажерки, дозатор за сапун, прахосмукачка. Малко неща бяха, не се сещам за другите. Като цяло, нищо, за което да си струва да отиде до там човек. Поне по брошура

# 1 137
И аз тази година изхвърлих лаврак в срок и защитана опаковка. Много се ядосах, на рибния пазар поне може да си я помиришеш Simple Smile
Плащам и след касата дупча опаковката, ако нещо ме съмнява. Помирисвам и решавам дали да върна на момента.

# 1 138
Тези оферти важат при пазаруване само в новия магазин в Пловдив или е достатъчно човек да е въвел новия магазин като любим магазин? Предполагам, че е първото.🙂
Аз го въведох от любопитство- на мен ми се показва само купон за етажерки...нищо интересно.

# 1 139
Сега ще потърся дали съм я хвърлила или е из вкъщи. Може да е тук.

Общи условия

Активация на акаунт