Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 417
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Тези оферти важат при пазаруване само в новия магазин в Пловдив или е достатъчно човек да е въвел новия магазин като любим магазин? Предполагам, че е първото.🙂
Аз го въведох от любопитство- на мен ми се показва само купон за етажерки...нищо интересно.
Само в новия магазин. Дори ако се загледаш на купона с етажерките пише, че е за този магазин, а на другите купони пише, че е за всички магазини.

# 1 141
То и без това не виждам интересни оферти и на този етап ще го пропусна новия магазин.🙂

# 1 142
Ето я брошурата:
Скрит текст:

# 1 143
  • София
Ето я брошурата:
Скрит текст:

Нали видяхте, че първата страница е с по-късна дата? Сега се пазаруват нещата от следващите страници и при сметка над 30 лв дават талон за тези намаления, които са от 18-ти до 24-ти.  Талонът по принцип е еднократен и на касите го прибират, но на самостоятелните каси може да се задържи.

# 1 144
Таня, няма да има хартиен талон.
В приложението автоматично ще се появи купона.

# 1 145
  • София
Таня, няма да има хартиен талон.
В приложението автоматично ще се появи купона.
Съвсем ощетяват хората без приложение. Sad Дори, когато уж привличат клиенти в новия си магазин.

# 1 146
Аз съм разочарована от новия магазин на Пещерско шосе. Първо, за да влезнеш/излезеш в магазина, трябва да отидеш до края на булеварда и тогава да си продължиш по пътя. Втора пред магазина има спирки на ГТ, но няма пешеходна пътека. Трето-в магазина масово сгрешени етикети. Пълна какафония. Срещат те млади момичета и питат дали ползваш Лидл+. Отговорих да, но какво правим с пенсионерите без смарт телефони -не ми даде отговор. Гледаше ме глупаво. Отделно, намалението от 50% на 4-5бр артикули важи срещу направена покупка от минимум 30лв от седмицата в която се открива магазина, но ще се ползва от 18-24. 12. Прекалено много условия. Все съм била на откриване на техни магазина, но такова не е било. Отделно на 2 служителки има казах, че са сгрешени етикетите, дори не си направиха труда да сменят или да се обадят по слушалката. Масово на касите имаше върнати артикули.

# 1 147
  • Sofia
И на Лъвов мост бяха така промоциите при откриването. Ако ти харесват ги ползваш, като не ти харесват - не ги ползваш.

# 1 148
  • shumen
Аз риба вземам от рибен магазин.От лидл веднъж взех и беше развалена и повече не взех.

# 1 149
Аз пък за втори път взимам от голямото парче сьомга, което е над 1кг и съм доволна Simple Smile

# 1 150
  • София
Пак предлагам купона за енергийна напитка за 1 ст. Валиден е до днес. И всички останали седмични купони.

# 1 151
Аз пък за втори път взимам от голямото парче сьомга, което е над 1кг и съм доволна Simple Smile

Взимала съм сто пъти, винаги е била екстра.

# 1 152
Тази печатна брошура нова ли е или за определен магазин? Дозаторът за сапун ме интересува и дали прахосмукачката е перяща или само изсмуква вода?

# 1 153
Тази печатна брошура нова ли е или за определен магазин?
Само за новият Лидл в Пловдив на ,,Пещерско шосе"

# 1 154
Здравейте. Понеже до сега все сме купивали ариел и персил, когато е на промоция  течен прах.  Сега сме хвърлили око на OMO в Лидл. Има ли доволни от него? В каталога, мисля че този трябва да е за бяло пране, но пише, че има и за цветно пране.

Общи условия

Активация на акаунт