Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 563
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
Сушени чушки вчера видях в Била, цена 5лв и нещо си 🤪

# 1 216
  • In transit
И в Лидл има на Струма фрукт, сигурна съм... там ги видях за първи път тази година и се впечатлих от цената им. След това се появиха в Била и Кауфланд (на другата фирма).

# 1 217
Сушени чушки вчера видях в Била, цена 5лв и нещо си 🤪
Да, цената ми се стори....уау

# 1 218
За 4,19 ги взех днес в К. Стори ми се приемлива цената.

# 1 219
  • Буркина Фасо
сушени чушки по пазарищата - бол. тазгодишна реколта.
средна големина и сушени на въздух - 60 ст. бройката.
по-големите сушени мъм фурна - до 80 ст. бройката.

# 1 220
  • shumen
Има в Лидл сушени чушки.

# 1 221
e къде в лидл са тези чушки. гледах вчера, че ми трябваше ошаф, ама нъцки.

# 1 222
В Била са. Шегувам се де. И аз нещо не ги видях.

# 1 223
питам, защото може и да не съм ги видяла, напоследък съвсем оглупях Wink но имаше различни сушени плодове /но не и ошаф/

# 1 224
Ох, сушени чушки на Струма фрут има сигурно във всички магазини около нас вече, 4-5 лв., снощи правих. Но ми се струва, че в Лидл точно бяха най-скъпи, не помня дали същата марка или други сухи чушки.

Понеже назад в темата имаше обяснение как нещата свършвали заради опашки по 80 души - ами не, не е вярно. В Младост 2 пък никога не съм виждала да има такива опашки никоя сутрин, на никоя промоция. И тия 80 души да са дошли за конкретното нещо от промоцията и Лидл да не си направят сметка да заредят повече... Айде, моля ви се.

Има често глоби от КЗП за липсващи стоки от гръмки промоции, така че ако забележите нещо - подавайте сигнал.

# 1 225
Червеният пипер на Кания по -хубав ли е от на Апетитко? 7 лв някъде е голяма опаковка на Кания- а на килограм апетитко е двойно по-евтин - не държа на Апетитко, направи ми впечатление голямата разлика в цената на килограм..

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 10:39 от Nil desperandum!

# 1 226
  • София
В Била са. Шегувам се де. И аз нещо не ги видях.
В Т-маркет има кашони точно до входа
ошав-2,49 лв ,сушени сливи с костилка(3.99лв) и без костилка(4,29 и 4,39)
сушени чушки и сушени домати-не взех и не запомних цените
Скрит текст:

# 1 227
аз на струма фрутс много харесвам. обикновено след празниците като ги намалят си купувам, но миналата година нещо съм се опущила. а предни години по това време вече са ги пуснали в лидл.

# 1 228
Скрит текст:
Червеният пипер на Кания по -хубав ли е от на Апетитко? 7 лв някъде е голяма опаковка на Кания- а на килограм апетитко е двойно по-евтин - не държа на Апетитко, направи ми впечатление голямата разлика в цената на килограм..

Ако е унгарският на Кания - много е хубав, нищо общо с апетитко. Доближава се доста до един скъп червен пипер, който ми бяха донесли от Унгария и е почти като домашния от едно време на бабите.

# 1 229
Отивам на пекарната да взема джинджифиловото човече от брошурата и кроасан с масло от купона.
Няма ни човече, ни кроасан.
В купона са включени още вафла Морена и вода Девин.
Отивам на вафлите. Морени няма. Седи етикета само. Обикалям зад касите за водата - хиляда води, Девин точно няма.
Питам служителя от касите на самообслужване, че беше най-близо. Свършили били.
Отивам за млякото Йоана от брошурата 1+1 - пак само етикет.
Зеленчуков пастет - няма.
Ядосах се. Пак отивам при момчето на самообслужващата. Та ми изкара от вътре едно кашонче. То пък само с гъби, аз исках с маслина.
Та похарчих 0.79 ст за пастета.
Да си гледат работата. Няма да им обикалям по магазините да издирвам каквото искам да купя…

Общи условия

Активация на акаунт