Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 560
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София

Новата брошура е пълна скука. Пак да питам - карфиол скоро виждали ли сте в Лидл или да не се разкарвам?
Преди 2-3 дни имаше в предварително направени смесени пакети - половината броколи, половината карфиол. За друг не съм се заглеждала. Пакетите ги видях случайно.

# 2 011
  • София
Какви бутилки приемат в Лидл?!

# 2 012
  • София
Пластмасови от напитки с вместимост до 3 л. и кенчета. От мляко и от олио не се приемат. Дават по 5 ст. на бутилка и сумата се приспада от сметката. Само в някои магазини има автомати. В София има в 4 магазина.

# 2 013
  • София
Ооооо, да! Забравила съм. Simple Smile
Таня67, благодаря, че ми припомни.

# 2 014
Личи си,че ни е основен магазин за пазар нали 🤣.

И при нас имаше няколко коли на паркинга вчера,ние минавахме покрай магазина на прибиране.При нас кварталните си работеха,взехме дребни неща.

# 2 015
Пластмасови от напитки с вместимост до 3 л. и кенчета. От мляко и от олио не се приемат. Дават по 5 ст. на бутилка и сумата се приспада от сметката. Само в някои магазини има автомати. В София има в 4 магазина.

Не точно пластмасови.
Нека си види какъв знак трябва да имат, иначе машината ги връща. От минерална вода не взема, от едни айряни също.....да си провери!

# 2 016
  • София
От минерална вода съм връщала многократно и няма проблем. Само не трябва да са от огромните. Иначе капчиците понякога пречат. Случвало се е да пусна току-що изпита бутилка и да ми я връща. След това я приема без проблем. Затова вкъщи им махам капачките. Хем капачките отиват по предназначение, хем каквото има в шишето изсъхва.

# 2 017
При нас в провинцията имаше карфиол. 5.99 за килограм, а на пазара е 3 лева.

# 2 018
  • София
Аз още не съм виждал тези лидлски пунктове за бутилки - където аз обичайно пазарувам няма, но съм чел че до тях трябва да има кошове за капачки от благотворителната кампания. Не знам също дали до всеки пункт, но поне някъде със сигурност има.

# 2 019
  • София
Попитах какви бутилки приемат в Лидл, защото съфорумка беше писала, че на 1.1 ходила до Лидл с бутилки

# 2 020
От минерална вода съм връщала многократно и няма проблем. Само не трябва да са от огромните. Иначе капчиците понякога пречат. Случвало се е да пусна току-що изпита бутилка и да ми я връща. След това я приема без проблем. Затова вкъщи им махам капачките. Хем капачките отиват по предназначение, хем каквото има в шишето изсъхва.

Не, от вода не приема, те са различен материал. От водата нямат знака, който се изисква да има на бутилката, за да я приеме машината. Изрично го пише в условията, чела съм ги, да не ги преразказвам, да си прочете тя.
Приема с капачките, не е нужно да се махат.

Трябва да е изработен от  PET материал. Не пластмаса, не друго.
Бутилките, изработени от PET материал, се разпознават по следния знак, разположен от външната страна на бутилката:[/i] - знакът може да се види тук

https://www.lidl.bg/c/reload/s10023756#10136340

# 2 021
  • София
Тета, не е вярно, че не приемат бутилки от минерална вода. Трябва само да има знака PET

# 2 022
Ето информация какви бутилки се приемат и как се използват ваучерите след това - https://www.lidl.bg/c/reload/s10023756
На мен ми е приемало бутилки от минерална вода.

# 2 023
Тета, не е вярно, че не приемат бутилки от минерална вода. Трябва само да има знака PET

Тези, които ние купуваме, нямат този знак, така че да, вярно е казаното. Лидълските също нямат ПЕТ знак, очеизвадно са и от друг материал, то си личи с невъоръжено око.
Масово НЕ СА от ПЕТ материал шишетата за водичка. Ако има някое такова, е изключение, което ще ми е интересно , апропо, да видя, ако искаш да покажеш такова.

# 2 024
Ето информация какви бутилки се приемат и как се използват ваучерите след това - https://www.lidl.bg/c/reload/s10023756
На мен ми е приемало бутилки от минерална вода.
Дано скоро го има и по други магазини в София, нито един от четирите не ми е удобен.
Затова си връщаме в Кауфланд, там приема от минерална вода.
Днес си взех от кокосовото масло от брошурата, дано е хубаво. Котката пък намаза коледна играчка с намаление - три в пакета, една мишка, снежен човек от шумкащите и едно друго, ще давам по едно занимание, че сега както свикна десетина дни с компания вкъщи, ще й е тегаво да е сама през деня.

Общи условия

Активация на акаунт