Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 43 630
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Отново едно дете у дома. Сандвичи, чери домати, банани и кекс.

# 152
  • Варна
Петък е, ден за принцеси Grinning
+ шоколадов кекс, грозде и термос чай

# 153

Въртя, суча закуската  е все една и съща 😆

Не, че обяда е нещо по- различно, но поне седмицата свърши.

# 154
  • Варна
bibikota, не си права! Smile
Въпросът не е в разнообразието явно. Гледам ти шишчетата, а аз вчера пратих още по-мързеливи от твоите, само за шунка и кашкавал ми стигнаха силите. Но щом синът ми ги отворил в училище, съучениците му го наобиколили, а Х (броим го за най-умното от всички деца в класа) казал, че тези шишчета трябва да бъдат в рекордите на Гинес. При което моят щедро обещал, че на рождения му ден ще има хиляди такива шишчета.
Та, имай го предвид - шедьоври изпращаме.

# 155
# 156
Влизам да почерпя, че дъщеря ми беше рожденичка в сряда.🙂

Иначе нищо интересно при нас- сандвичи, тортили, багети...😅
Бибикота, одобри ли се сандвичът на Джейми?🙂 Много красиви (и изобретателни😉) кутии!

# 157
  • София
Да е здрава, Долче! Тората твое дело ли е?
Аз преди няколко дни се усетих, че ми се яде домашна торта от едно време- не знам вашите майки и баби дали са правили такива- у нас бяха класика с млечен крем и яко смлени орехи Simple Smile Иначе рядко ям нещо по-различно от Гараш де.

# 158
Благодаря, Beeps!🤗 Да, аз я правих тортата (вътре е много шоколадова с лешници, орехи и без брашно- само шоколадови блатове се признават от детето😉). Старая се за празниците да правя домашна торта, че повечето купешките ни идват много сладки.
Обожавам Гараш и млечен крем с орехи.😋
П. П. Някоя от вас ще сподели ли сполучлива рецепта за грис халва?🙂

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 17:40 от dolce miele

# 159
  • Варна
Долче, честито! Нека е здрава и щастлива!

Сладкарството е някакъв недостижим връх за мен, аз не мога да направя нищо, което е различно от бисквитена торта. Твоята изглежда чудесна.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 19:13 от Тайга

# 160
  • София
Ето за грис халва (аз правя двойни дози, много я обичаме всички). https://www.cookwithasmile.com/грис-халва/
Сложи и малко бурбонска ванилилова захар, страшно ароматна е. Купувам суров бадем, счуквам го и запичам на сух тиган и при халвата Simple Smile
За Коледните базари на децата ще правя пакетчета цветни меденки, показвала съм ги тук, но с годините нещо ми изчезва ентусиазма 😄

# 161
  • София
Честита рожденичка Dolce! Да е здрава и щастлива 🎂
Браво за тортичката! Весел празник!
Днес сложихме мързелив сандвич с кашкавал и беконче, малко гюзлеме (готово купено) и банан.

# 162
Честита рожденичка! Да е жива и здрава!
Торта изглежда страхотно, първоначално помислих, че е купена, много изпипана декорация, браво!

# 163
  • shumen
Честита рожденичка на патерици,Долсе.Тортата е уникална.
За четвъртък-за детето имаше за закуска-банички,за училище-бутерки със сирене,суха паста,банан.
За петък-за закуска-домашен кекс,за училище-банан,суха паста.

# 164
Благодаря на всички за пожеланията за моето момиче!🤗
Beeps, благодаря за рецептата за грис халва!🙂

Общи условия

Активация на акаунт