Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 44 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 270

Картофи със сметана и кашкавал за утре, плодове разни и за последен ден същата закуска 🤣

# 271
# 272
Zenata, може би е по-добре да попиташ в темата за Лидъл за термосите.🙂 Аз купих в четвъртък или петък (от Пловдив) и тогава имаше може би малко над 10 кутии в нашия филиал. А предишни години са свършвали още в първите два дни, та може и да се намират все още.

Ами аз не гледам къде съм, хаха
Ето по темата - днес палачинки, кифли, плодове, яйца, извари....кой квото завари

# 273
Солен кекс за закуска и омлет за обяд

# 274
Лидълските термокутии нещо съм ги пропуснала, а уж всеки ден почти съм там.
  За вчера закуската беше питка със сирене, айсберг с крем сирене и сладурии.

Обяда беше от пилешки хапки с чеснов сос, царевица в масло и руска салата.

За днес закуската е кроасан с масло, шунка, кашкавал и айсберг + сладурии.

А, обяда е чибапчета, изостанали пилешки хапки( по желание на дребния, за първи път реших да ги направя във фурната, той пък взе , че ги хареса. Край с тричасовото висене на котлона 😉),айсберг с крем сирене и райска ябълка.

# 275
# 276
Бибикота, аз ненавиждам пърженето в маслена баня, та всичко панирано приготвям на фурна или във фрайъра, картофи, тиквички и патладжани също.😃 Питката със сирене изглежда супер!😉
Моята девойка пак си е вкъщи от вчера.🤪 Паднала по лице почти пред училище (та и с тежката раница на гърба и'), та сега е със сцепена устна и подутина, болки в коляно, лакът, рамо и няма кутии...Добре че само с това се е разминала! Сега е на режим кашкавалки, банани, мляко или сок със сламка, яйца под всякаква форма, пасирани супи и други меки храни. Тя е доволна де.🙂

# 277
Не знам какво са обядвали моите днес, но и двете върнаха омлетите. Опитах ги, вкусни са, ще си имам какво да хапна утре 😂😂

Иначе менюто за тях ще е солени палачинки за обяд, за закуска нямах нищо и слагам по половин пакет бишкоти.

# 278
  • shumen
Долсе,ах,тия деца!Дано и мине бързо!
Мен все ме е страх да не се пребие моя като нея,че все с телефона в ръка.А и ми си е каскадьор от малък.

# 279
Danaeka,
Скрит текст:
моята вчера е била много чевръста- не стига че тротоарът е гаден и с криви плочки, ами някак по пътя за училище връзките на обувките и' са се завързали една за друга.🤪 Деца, все има стресове и боледувания...🤨

# 280
# 281
  • София
Кашкавал в кора и ориз; кроасанени сандвичи с филе и кашкавал.

# 282
Долче, много неприятно, бързо да се оправя девойката и да няма вече такива инциденти!
  И аз започвам да избягвам маслената баня, направо ще се родя 😉.

За днес постен ориз на фурна, пълнени гъбки, млечна салата и райска ябълка.

Закуската принцеса с кашкавал и сирене и айсберг рулца.

# 283
  • shumen
Долсе,ужас.Да и минава бързо.

# 284
Ориз за обяд; баница и бисквити за закуска.

Общи условия

Активация на акаунт