Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема №15

• 44 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Смутита, сокове, шейкове и прочие слагам в стъклено шишенце от натурален сок (може и в пластмасово на винт). Слагам стреч фолио на гърлото и после капачката, и така нищо не се разлива.
Тайга, може ли рецептата за палачинката от втората снимка?🙂
Моята девойка си е вкъщи. Уж болна- мина и' почти веднага, като разбра, че няма да е на училище в следващите дни.😅 Иначе в сряда повръщане, гадене, малко хрема.
Имам да наваксвам назад в темата.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:52 от dolce miele

# 256
  • shumen
Долсе,бързо оздравяване.
Моя и той още е болен и не е на училище и кутии не правя.Надявам се тази годна кашлица да си отиде до Понеделник и да е на училище,че много материал загуби.

# 257
Danaeka, бързо оздравяване и на вас!

# 258
  • Варна

Тайга, може ли рецептата за палачинката от втората снимка?🙂

Разбира се, тази е -
Скрит текст:
https://www.supichka.com/рецепта/728/голяма-палачинка-на-фурна

# 259

Снощи за малко да си легна без да приготвя храната, забравих 🤣
Добре, че имаше останал бадемов тарт (за закуска), направих и два сандвича набързо.

# 260
# 261
# 262

Фиш фингър и зеленчуци за обяд, закуската е същата като вчера.

# 263
  • София
Влизам само да кажа, че цял ден ми се яде картофена крем супа!!!
Сложих в новия термос пиле фрикасе, кисело мляко с мюсли и бутерки с кашкавал и шунка. Дано го отвори тоя термос..

# 264
ЧНГ и от мен! Здраве и късмет на всички през новата година! Все не остава време, за това качвам всичко на куп

# 265
Дано го отвори тоя термос..
Oт Лидъл ли е термосът?🙃
Бибикота, ЧНГ!
За вчера моята девойка имаше две тортили с кашкавал и шунка и чай, за днес кашкавалка, прясно мляко в щишенце, ябълка.

# 266
  • София
Не, на предната страница съм го фотнала. Ама ей сега ще проверя какво има в Лидъл Wink
https://www.laessig-fashion.de/thermobehaelter-food-jar-little-forest-hase

# 267
Този е лидълският:

С копче за освобождаване на налягането е. Взех още един, да имаме. Сякаш вие имахте някаква драма с отварянето на предишния термос...Да ви е честит новият и да се използва безаварийно!🙂

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 16:06 от dolce miele

# 268
Има ли някъде изостанали термоси

# 269
Zenata, може би е по-добре да попиташ в темата за Лидъл за термосите.🙂 Аз купих в четвъртък или петък (от Пловдив) и тогава имаше може би малко над 10 кутии в нашия филиал. А предишни години са свършвали още в първите два дни, та може и да се намират все още.

Общи условия

Активация на акаунт