Номинации за най-голяма муня (тема 7)

• 79 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Димитровград
Няма по-гадно кафе от нескафе с лимонена киселина. Ама който чисти термо каната и не си изсипва бъркоча навреме. Иначе стана страхотен каймак, но вкуса беше отврат.

# 586
Няма по-гадно кафе от нескафе с лимонена киселина. Ама който чисти термо каната и не си изсипва бъркоча навреме. Иначе стана страхотен каймак, но вкуса беше отврат.
И аз така чистих с препарат с лимонена киселина кафемашината, хем после минах достатъчно цикли с чиста вода (според точните указания на опаковката) и пак първото си кафе опитах с лимонената киселина - наистина няма по-голяма гадост. Добре все пак, че нещо ме накара да го опитам още в кухнята, та замина в мивката и глътката, инак щях да пера и килим, и диван сигурно Simple Smile

# 587
  • на Мелмак
Днес, търсейки си очилата за далечно виждане, тъй като не ги намерих, си сложих върху тях, тези за близко, просто, за да не излизам без очила. Joy Нещо не ми беше ок, мислех, че е от диадемата, тракна пластмаса върху пластмаса (от рамките). А всъщност бях вързана с ластик.
За протокола - бях пила вече две кафета и питах ММ къде са ми въпросните очила. В магазина ми се запотиха горните. Свалих ги и после вече не успях да ги сложа върху другите Grinning тогава и зацепих какво се е случило.

# 588
Браво, Ети! Правила съм същото. Слънчеви очила с диоптър сложени върху само диоптрични очила. Дори минах през ММ за целувка преди излизане. После, естествено той беше виновен защо ме е оставил така да вървя по града и да се излагам.

# 589
Днес, търсейки си очилата за далечно виждане, тъй като не ги намерих, си сложих върху тях, тези за близко, просто, за да не излизам без очила. Joy Нещо не ми беше ок, мислех, че е от диадемата, тракна пластмаса върху пластмаса (от рамките). А всъщност бях вързана с ластик.
За протокола - бях пила вече две кафета и питах ММ къде са ми въпросните очила. В магазина ми се запотиха горните. Свалих ги и после вече не успях да ги сложа върху другите Grinning тогава и зацепих какво се е случило.
Ей, много дълго си издържала Simple Smile
Това ми е честа практика, но се усещам сравнително скоро, опитвайки се неуспешно да постигна комфортно наместване.

# 590
Ей, много дълго си издържала Simple Smile
Това ми е честа практика, но се усещам сравнително скоро, опитвайки се неуспешно да постигна комфортно наместване.
Време ви е за прогресивни стъкла.

# 591
Вчера излизахме да купим офис стол за вкъщи и понеже трябваше да минем през още един магазин и аз оставих документа за доставката в жабката на колата. В асансьора ММ ме пита дали съм взела документа и аз му казвам че съм го забравила, но ще го вземем по-късно, мислейки си че така или иначе ще излизаме пак с колата вечерта. В същото време му казвам, че трябва да сляза до мазето да взема нещо и той ми казва да отида все пак сега, че да не го забравим пак, тъкмо да преместя още малко колата на зад (паркираме в сутерен на паркомясто и да не пречим на съседната кола ако реши да я ползва). Аз естествено се съгласявам. Отивам местя колата, вземам документа и оставям отключена колата - ми така де винаги мъжът ми я заключва, аз сега защо да правя нещо повече от обикновено...

Интересно, че и миналата пролет ми се беше случило пак така да забравя отключена колата на обществен паркинг в Мелник, но малко след като с дъщеря ми се отдалечихме от колата се усетих и се върнах да я заключа. Мислех че си вземам поука от грешките, но явно бъркам.

# 592
  • Варна
Аз лятото я забравих моята отключена, в центъра на Варна, с ключа на таблото, за два часа Simple Smile За щастие още я притежавам.

# 593
Много мразя да съсипвам дамски чанти!
Днес водих малкото на детски рожден ден в един плей център. Почти не яде, от игра и му прибрах сока, парчето торта и разни сладки в дамската ми чанта. Идва ММ да ни прибере с колата, сядаме с детето отзад и нещо ми мокри много лошо отдолу, а съм в цикъл, рекох си, брей да не правя кръвоизлив. Слизаме на бегом, поглеждам седалката, мокра, сякаш някой се е изпуснал. А то какво било - сокчето се разляло в чантата ми, напоило тортата, телефон, ключове...Поне един пръст течност в дъното на чантата. Не е нова чанта, но е Майкъл Корс, скъпа беше... Sad
Не за пръв път ми се случва.

# 594
Чак сок не бих прибрала за нищо на света, не само в дамска чанта. Хайде, тортата може да е специална, в кутия може да се вземе за вкъщи за дете, но сок...
Вече и ти няма да прибираш Simple Smile
Предполагам, че чантата ще се изпере и ще стане като нова, надали ще е окончателно съсипана.

# 595
Само н мен ли ми се случва? Днес, неделя, готвя порядъчно една голяма тава със зеле на фурна, и една тенджера картофи с месо, също и печени чушки една тава, че да има за някаква част от седмицата. Обаче имам у нас три момчета. Ами, остана от зелето нещо като порция, за да си взема утре за работа. И за вечеря може и да имам малко от зелето. Нищо друго не остана. Да ви кажа, не се лъжете така като мен, особено ако имате много мъже вкъщи. Всичко изяждат, що има покрай печката.

# 596
  • Враца
Чантите си ги пера постоянно, не обичам мръсни чанти.
Може и без препарат, само вода, сокът не е мазен.

# 597
И аз да се запиша за тази година с прясна мунщина от кухнята, хем съм още без вода и защо ли готвя, да ме пита човек...мозък не ми остана да мисля нормално и за друго, освен за вода, направо съм блокирала.
Все пак готвя супа и решавам да проверя дали са готови зеленчуците, месото вече беше сварено. Вземам черпака в дясната си ръка и бръквам във врящата супа с лявата (същата, която без да ме пита преди дни грабна горещата тортена форма) и изваждам чушка за проба. Ами, какво да кажа, ситуацията е за "без коментар"   Frowning1

# 598
  • София
Аз така веднъж проверих дали олиото е достатъчно горещо вече, но май съм споделяла преди години. Но как боли, когато се пържи нежната кожа под ноктите...

# 599
Аз така веднъж проверих дали олиото е достатъчно горещо вече, но май съм споделяла преди години. Но как боли, когато се пържи нежната кожа под ноктите...
Мда. И аз така. Реших, че горния реотан на фурната може би не работи и смело пробвах дали все пак излъчва някаква топлина. С опакото на дланта беше, но още помня болката. На 200 гр. беше включена. Големи глупости правя в кухнята, може би не е моето място.

Общи условия

Активация на акаунт