Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 25

• 57 483
  • 842
  •   1
Отговори
# 795
Добре де, топа и е, че е тиха, не мачка. Пуснах чаршафи и сменя много често посоката и не ги прави на топка, явно класа на кондензация и е реален, защото влагата в помещението не се покачи, и изхарчи 1 киловат за цялото сушене. Бързаш обаче да захапеш Джорджия. Като за whirlpool, топ е 😂
Е пА, Василе, да беше започнал с това последното Joy

# 796
  • Велики Преслав
Трябваше ми сушилня, която да купя спешно. Тая ми излезе за тънки пари.

# 797
Добре де, топа и е, че е тиха, не мачка. Пуснах чаршафи и сменя много често посоката и не ги прави на топка, явно класа на кондензация и е реален, защото влагата в помещението не се покачи, и изхарчи 1 киловат за цялото сушене. Бързаш обаче да захапеш Джорджия. Като за whirlpool, топ е 😂
Не хапя, Василев, разсъждавам и търся топ-а де го… 😜

# 798
  • Велики Преслав
Ми ще си суша бавно и славно тогава 😭. Все пак някоя мама ако има подобно произведение на изкуството да каже как е.

Поне е красива.
Друго може да не е ама на вид го докарва 😌

# 799
Василев,направо ти завиждам на оптимизма и търпилото Satisfied Знаеш как едва разкарах една Бош ,която сушеше за 4 .5 часа Satisfied Като знам как се побърквах.... значиии никакъв външен вид и липса на шум не може да го компенсира

# 800
Васко , навън на простор или сушилник ще изсъхнат доста по-бързо . И няма да изхабиш нито един киловат , пък и ще миришат по- добре . Аз от април месец почти не ползвам сушилнята , особено за чаршафи - за два часа съхнат след пране на 1400 оборота . Пък и нищо не може да бие аромата на чаршафи , сушени на въздух .

# 801
А като говорим за  3 часа и 40 минути това реалното време ли е, или първоначалното изписано на дисплея, което е възможно най-тежкият вариант и на практика почти никога не се случва?

# 802
Аз с моето ново AEG вече варирам между 2:20-2:30 часа за пълна сушилня, явно това е бързо по новите стандарти JoyThinking
Гледах ревюта на тези Бош с черния панел 8ма серия, времето за памук беше 4:30 часа. Това реално ли е ? Ако има някой с такъв Бош да сподели, тези хора са изпляскали с тези икономии и бавно сушене.

# 803
  • Велики Преслав
Програмата тръгва на по-малко от 4 часа. Беше 2 ч 53 мин. Реално въртя повече

# 804
  • София
От каква центрофуга идват?
Аз 4часа сушилня не мога да чакам, мъка ми е. Не пера всеки ден и после имам накуп по няколко перални, не мога да ги чакам бавно и славно, така беше се докарал стария самсунг по 4-5часа да ми суши... Но ако на теб не ти пречи...
И да ме извинява, който речр, че на простора ще стане по-бързо и ще миришат по-добре, аз по начало за това си купих сушилня, прибирах си дрехите от балкона смърдящи на мърсотия от прекрасния въздух в софия. И с още куп др негативи...

# 805
  • Велики Преслав
Ами първите проби бяха на 1000 оборота, а тази на която беше 4 часа беше на 1600 оборота чаршафи.

# 806
Много време ми се струва за 1600 оборота. Моята Hoover infinity суши за три часа хавлии минали в пералнята на 800 оборота. Това до напълно сухи.
За мен предимството на сушилнята е това, че прането ми излиза мекичко от нея. Като съхне на слънце, става като шкурка, особено хавлиите. Grinning
Почнах да следя темата, понеже моята сушилня се развали и мислех че ще трябва да я сменям с нова. Та исках да видя отзиви от различни машини. Оказа се, че ще може да се поправи, но все пак ще продължа да следя, че не се знае кога ще се наложи.

# 807
  • София
Да, на слънце стават твърди, трябва и да се гладят, ако слънцето е силно може да станат изгаряния и изсветляване на цветовете където пече, линии от простора и тн... Сушилнята си е хубаво нещо. Ако не переш по много една след друга перални като мен, 4часа не биха били такъв проблем, когато переш по много накуп, тогава час-два разлика са си много. Така или иначе новите сушилни не са безлрайно бързи, и заради разни еко-мюеко тъпотии и за да щадят тъканите.

# 808
  • Велики Преслав
Сега изсуших една пералня 6кг пране на 1000 оборота, на синтетика суши 3ч и 12 минути. Направо рекорд. Пробите продължават.

# 809
Сега изсуших една пералня 6кг пране на 1000 оборота, на синтетика суши 3ч и 12 минути. Направо рекорд. Пробите продължават.
Аха! Пробите значи - играеш си ти и после ще я шитнеш на някой клиент 😉🤣😊

Общи условия

Активация на акаунт