Отговори
# 675
  • София
Ферит ачик ачик щели да го пишат като двуженец, щял да живее във връзка с двете жени. Освен това, щели да пишат Сейфер от няма и къде, за да си траят феновете. Основен приоритет им е Пелфер.

Хахаха, то да се смееш ли, да плачеш ли. Това за Ферит и преди две седмици го писаха.
Не знам биха ли рискували с тези глупости.
И ако очакват феновете да си траят JoyJoyJoy
Тъкмо се канех да си пускам последната серия със субтитри, ще вземат да ме откажат Joy

# 676
Какъв е плана за отмъщение на Кая, че включва и Суна ?

# 677
Ще се оженят със Суна, ще им се роди наследникът на Корхан, ще стане фаворит на дядо си. Не се знае какво точно включва плана му за отмъщение. Сега не знам как ще реагира, като разберат за малкото хамсийче Grinning

# 678
  • София
И аз да задам един въпрос, какво мислите за чичото, каква ще му е ролята? Питам, защото ме кефи как прави идиотките на две стотинки Joy

# 679
И аз да задам един въпрос, какво мислите за чичото, каква ще му е ролята? Питам, защото ме кефи как прави идиотките на две стотинки Joy

На мен лично чичото ми харесва, защото не го интересува... кой.... как се казва и какъв е.  Не търси изгода от Халис. Иска рибата да е омъжена, когато роди. Не мисля, че ще има някаква главна роля, той наистина си го мислеше това за женитбата с бодигарда, не играеше за да заплашва и е прав. Халис да не е президент на Турция та всички да му седят мирно. Много ми хареса, когато ги накара да чакат навън.
На мен ще ми е интересно какво ще направи Суна. Както знаем тя си е гад, когато я настъпят. Така, че ще стане весело в къщата, но ще изчака да подпише. Личи си по стойката, която зае, когато седна накрая.... иии пак няма да има халвет., а Кая ще се влюби в нея, но няма да го огрее.

# 680
Ами ще създава проблеми на Пело, че Ферит да се бори за нея, както се вижда. Те нали затова отидоха при него.
Познават си човека, познават и Ферит.
Не ми го побира ума все още, как ще пишат Сейран да живее заедно с Ферит и хамсията?
Щяла да си тръгне, но много за кратко и ще се върне. После щели да живеят заедно. Много извратено ми се важда.

# 681
Цитат
И аз да задам един въпрос, какво мислите за чичото, каква ще му е ролята?
Те сценаристите още не са я измислили.

# 682
  • Яко в Матрицата...
Изгледах няколко клипчета. Суна продължава да си копае гроба, но нищо не може да се сравни с двуличието на Ферит. “Много те обичам, но крия от теб нещо, което ще преобърне живота ти.” На всичкото отгоре Феро иска Сейро да го разбере 🤦 и да се зарадва за детето. Толкова я обича, че не я познава. Жената каза, че сама ще си свърши работата и ще го направи. Тя кога ли е стояла мирна? Деде ме изненада приятно, но му нямам вяра 🤣

Единствено ако детето не е на Ферит, ще могат да спасят сценария. Но след тази серия доста списващи в Т вече приемат, че детето е негово. Щом били намесили Аллах…

# 683
Гюлса,Онур и всички които пишат сценария на този сериал са за лечение...
Няма да ме очуди ако направят 3ти сезон с детето на Сейфер и детето на рибата как си живеят заедно... после порастват играят си и така.....
После 4ти сезон Ферит и Сейран са одъртели и почва войната на децата им... ужас..
Всички са ку-ку та и нас искат да ни направят такива...
Демек Сейран е разделила Пелфер щом искат развръзката да се върти около рибата.... не разбирам...

# 684
  • Яко в Матрицата...
С Гюнтер поне положението беше “очаквай неочакваното”, но в хубавия смисъл. Тези са извратени до н-та степен, ще напишат най-неприятното неочаквано 🤢

# 685
И всичките  тези глупости се пишат , защото се гледа Харесва се Ферит да е глупак и Сейран да е унизена
Ако нямаше рейтинг ,  едва ли това щеше да се случи
От къде почна серияла и в какво се превърна От мъж  жадуваш  свобода , до мъж живееш с 2 жени , като чака бебе от едната Grin

# 686
Оххх... Аз съвсем изперках с тоя сериал 🤕 Два дена (вместо да чета, че имам важен изпит-явявам се на един конкурс) гледам стари епизоди. Мога да напиша докторантура на тема "Спа ли Ферит с Пелин в еп. 19", с подтема "Ферит ли е бащата на детето на Пелин ". Гледам,  гледам... иии не мога да повярвам, че Ферит е спал с рибата в еп. 19. Знам,  че все го дъвчем това... Не вярвам и бебето да е от него. За мен проблема е, че не приемам факта, че може да е изневирил на Сейран в еп.19. Преди това сигурно е спал с рибата, но и отношенията със Сейран бяха други. Затова мисли, че детето е от него. Въпросът "време " въобще не го коментирам.
Лично аз се надявам в петък Сейран да разбере за бебето и да ни просветлят вече кой и кога направи това бебе?!?🫣🤔
Не вярвам да живеят заедно Сейран и Пелин. Наистина е страшна психопатия това...

# 687
Дичката, няма какво да се чудиш, Ферит сам си призна, че е спал е с Пелин.

# 688
Дичката, няма какво да се чудиш, Ферит сам си призна, че е спал е с Пелин.

Права си. Спал е да, но да ни покажат вече кога. Не вярвам да е в еп.19. Тръгна си от рибата, нито я прегърна, нито й каза нещо мило... А и това, че е спал с  нея, не значи, че той е  бащата... Четох, че рибата лъже и за пола, бебето  било момиче 😵🤪

# 689
  • София
Ферит си спеше с рибата в първите серии, после се договориха да спре, не знам някъде 7-8 серия. Та си е изневерявал в началото със знанието на Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт